Януарските хипопотами много скоро ще са мами! - тема 13

• 30 064
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте мами и бебоци.
Честит празник на Карола, желая и много здраве и най-желания подарък ylinfant
Честито и на Лейди В, да и е жив и здрав малкия бебок.
Ние днес направихме голяма офанзива по ремонта и съм като разглобена, седнах и не знам дали ще мога да мръдна повече. На беба явно и хареса да я разнасям, досега си кротуваше и сега почна да си подскача аз като седнах Simple Smile.
Кати страхотни топки ОБУЖАВАМ ГИ. Ще си ги направя със сигурност.

# 646
Здравейте мацки!  Hug

Имам надежда, само спокойно и всичко ще се оправи Hug Heart Eyes. Гъбички и разни коки се лекуват. Бебето щом е добре, няма страшно.

Леле, вече е родила мацка с моя термин почти.  Shocked Честито на Лейди Ви, дано са добре с бебето и скорошно прибиране у дома. Аз съм само 3 дни след нейния термин, а още нямам нищо за бебето, ходя си на работа и си мисля, че имам време.  ooooh!

Каролка, честит рожден ден, много прегръдки и хубави емоции! А до няколко месеца силно ти желая да се похвалиш с две чертички.  Hug Hug

Четох ви, четох с тези сладкиши и ей сега си направих мляко с ориз. Сложих го да изстива и нападам. Обожавам такива соц.кремчета - малеби, мляко с грис и ориз, крем ванилия, мммм.

Топчетата ще ги направя също тия дни, а съм приготвила и продуктите за един тиквен пай, който много отдавна ми се яде. Както в началото на бременността не ми се ядеше сладко, така сега умирам за сладкиши, но домашни (вафли и шоколади нещо не ме привличат).

Отивам да хапвам и ви желая хубава вечер!  Hug

# 647
Мами, разтекоха ми се се лигите с вашите сладкиши. Преди рядко ми се прияждаше сладко, но сега редовно ми се яде, добре че не ми се отразява на фигурата и качам само на корем Laughing. Иначе и аз мисля да спретна скоро кокосовите топчета на Кати, много лесна рецепта...чак огладнях  ooooh!
Честито бебе на Lady Vi, да им е жив и здрав и много да ги радва.
При мен нищо ново, малкият юнак рита почти през целия ден. Често ме болят ребрата, като натъртени са, ама е търпимо. Днес слагат дограма вкъщи и съм много щастлива, че излизаше топлото през старите прозорци. Иначе за бебо нямам нищо купено, онзи ден ми донесоха дрешки от Германия, има и малко по-големи, от една роднина имам обещани още дрехи, стерилизатор, помпа за кърма, количка и кошара, която мисля да купя. Другите неща за болницата и за бебо ще ги купя в началото на януари. Хубава вечер от мен, веднъж и аз да се разпиша с чаршаф Crazy

# 648
Здравейте, милички майчета!
Не съм се разписвала от повече от седмица, но имах страшно много работа и днес цял ден ви догонвам  Mr. Green
Да се отчета първо с прегледа си във вторник- всичко е ок с бебка и мама. Записваха ми тоновете, шийката ми е 3,5 см, бебето си отговаря на седмиците и е главично. Взеха ми секрет за микробиология и трябваше в петък да се обадя за резултат, но съвсем съм изключила...  ooooh!
Ще се обадя утре.  Подготвяме се за естествено раждане. Следващото ни виждане с доки ще е на 14.12., като на 12.12. иска да пусна кръвни изследвания и урина, да направя консултация с кардиолог и анестезиолог. ами, това е в общи линии около нас. Надявам се другата седмица да мога да дойда на лекциите в мола на Стамболийски и в Лабиринт, че ми е домъчняло за групичката ученички. Simple Smile Приятен ми е обяда след лекциите и тази седмица ми липсваше... Simple Smile

На Каролка честит празник- много здраве, любов и късмет! И съвсем скоро да ни се отчете с две чертички и пухкаво бебче на финала!   bouquet
Честито и на мама Лейди ви, да и е жив и здрав юнака!!!   bouquet
Стиснати палчета за Киара и нейните бебоци и Суийт Мони и принцесите!  Praynig
Бръмби, изпращам и на вас с Късметчето цялата си положителна енергия да изкара на топличко съкровището колкото може по-близо до термин!  Praynig  Hug

Листа от малина съм си купила и аз, но мисля да ги пия като вляза в 9 месец.
Таткото няма да присъства в залата при раждането. Горкия, хич не издържа на гледки. Прилошава му като гледа някой да си слага лещи... Но е обещал да второто "нещо" което ще видя след раждането.  Mr. Green
Ох, много неща исках да пиша, ама... вече забравих какво. Но така е като изчетох цялата тема на един дъх...

Лека вечер на всички и много  Hug от нас!

# 649
  • гр.София кв.Драгалевци
Здравейте за пореден път от мен  Blush Ама няма как да не се похвала.Днеска ако не се наядох на вкусни неща няма когада е.Последното нещо за днес беше приготвено от мм пържени филийки ама уникални и като си им сложих мед и с айрян малеее уникално.И ви казвам,защото е лесно и може да си го направите.Само да кажа,че ние освен яйцата прибавяме и прясно мляко и така стават супер мекички.Хайде спирам за днес,чао чао  Hug

# 650
ако желаете, мога и аз да почна да ви информирам всеки ден какво готвя, и да го снимам  Blush

# 651
  • Across the Multiverse
ако желаете, мога и аз да почна да ви информирам всеки ден какво готвя, и да го снимам  Blush
+1

# 652
  • UK
KaRoLa, мила, Честит Рожден Ден! От сърце ти желая скорошно случване на най-прекрасния подарък   bouquet
Lady-vi, честито синче - да е жив, здрав, щастлив и късметлив smile3525

Откъде намирате търпението и желанието да готвите, дами? Респект. 3 най-семпли манджи мога + салата и сандвичи и до там са ми готварските умения .... и желания. Аз ли нещо съм сбъркана не знам, но просто не мога да завъртя нищо кулинарно, камо ли да експериментирам с рецепти. Иначе да ям вкусотии обичам. Завиждам най-неблагородно на тези които обичат да готвят.

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 22:03 от Peregrina

# 653
Здравейте,минавам само да се похваля,
втори изпит - ВЗЕТ.  dance
Сега с бебка ни остава още един, дано успеем.
Иначе ние с нея сме си добре, тя си рита, а аз мързелувам

Мн вкусни и идейни нещица публикувате, мн се радвам на такива лесни и вкусни идейки  Hug

# 654
+1 и от мен, и без това всеки ден го мисля... направо ми е писнало  ooooh! Joy

# 655
Каролка,ЧРД и от мен!Всичко най-хубаво ти желая и разбирасе 2-те чертички скоро да се появят!  bouquet
 Лейди Ви-честит син!да е жив и здрав и много да ви радва!
 И аз миналият път заради зелени околоплодни води и нещо от микробиологията(за което се изписва АБ пък на мен нищо не ми изписаха)-биха на Хриси 3 дена антибиотик.Та съм решила този път ако има нещо в микробиологията-ще се обадя на доки,при който ще раждам да ми изпише нещо(е дано да няма нищо де).
 Чая от малинови листа и аз ще го почна декември(в 9-я месец).

# 656
+1 и от мен, и без това всеки ден го мисля... направо ми е писнало  ooooh! Joy
Има много хубава тема при готварските рецепти, където може да снимате и да показвате, не искам да се обидиш Кати, но имай малко милост, сигурна съм че доста мами като мен им текат лигите след твоите картинки, а нямат възможност да хапнат същото нещо на момента.А ако някоя мама има повод да почерпи ок, но всеки ден да гледам сладки изкушения Crazy За кафенцата нямам нищо против, но за ядене...Нека да си говорим за бебчетата  Wink

# 657
  • Ботевград
Не съм писала от 2 или 3 дни Rolling Eyes и изненадааа Simple Smile Бебче..На мама Лейди Ви  ЧЕСТИТО Simple Smile
Аз съм си все така дебела(+20 кг  Embarassed) както и миналия път..
В момента не съм в леглото защото умирам от киселини Sick #2gunfire
И друго интерсно от мен за сега няма Simple Smile Утре сутрин в 9 съм на преглед и ще се отчитам като се прибера Simple Smile
Лека и СПОКОЙНА нощ на всички  Simple Smile Hug

# 658
Ммм, и на мен ми потекоха лигите по кокосовите топчета на Катито  Crazy нищо, че преди малко след вечеря преборих едно стабилно количество сладолед...

Каролка, ЧРД!
Честито бебче на Lady Vi!  bouquet Чакаме подробности  Simple Smile

# 659
KaRoLa, Честит Рожден Ден!

Lady-vi, честит син! Да е жив и здрав  bouquet

Имам надежда, и аз мисля, че трябва по-рано с началото на лечението, да има време да се излекува напълно. Обезателно го обсъди с лекаря си.

krasidika, мислех от тази седмица да го почвам чая от малина, но не се сдрържах да го опитам и вече няколко дни си го пия всеки ден. Шоки много добре е обяснила, самият чай не предизвиква контракции, но ако има такива, може да ги направи по-ефективни. Като всяка билка обаче, си иска време да даде ефект и затова аз не виждам смисъл да се започва в много по-късна седмица, 6-8 седмици до края най-добре.

Времето през уикенда беше страхотно. С момичетата ходихме да видим запалването на коледната елха в центъра. Стори ми се малко рано, но като я видях, украсата наоколо, много приятно и романтично ми стана. Уредих малкия с един кослийпър (като разгъваема кошарка, но едната страна пада и се долепя до спалнята) от една приятелка, струва ми се, че ще е удобно. Освен количка и малко дрешки от каката, с друго нищо не сме готови Wink

Общи условия

Активация на акаунт