Януарските хипопотами много скоро ще са мами! - тема 13

• 30 049
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета,
аз току що се връщам от докторката и сядам да дам отчет. На първо четене- стафилококи. Доста съм притеснена, но тя каза, че утре иска да пуснем 2 микробиологии ( една на течението и една от обрива) и после ще коментираме. Каза също, че стафилокококите не са опасни докато съм бременна, а ако раждам нормално и не са излекувани напълно. Иска да започнем лечение чак като вляза в 9- ти месец, защото лечението е само с антибиотици и тя се притеснява да е по- рано от 9- ти месец.
За сега каза само да мажа с Ламизил и да правя промивки със сода и смрадлика, но външни.
Взе ми и секрет и го гледа на микроскоп и каза, че е чист и всичко било наред, но за всеки случай ще пусне и микробиология. Ами, това е от мен. Много ми е притеснено и ми се ще да попрочета и после ще полегна. А, забравих да ви кажа, че звъннах и на гинекологът ми и той каза, да не се притеснявам и че ще ме излекуват.
Благодаря ви за окуражителните думи и палците

# 631
Честит Рожден Ден на Каролка Simple Smile
Честито бебче на Лейди Ви Simple Smile
Ескито, и аз имам стрии по гърдите, но и не само.
Пинк, ние сме се спрели на Стокке Simple Smile
Хубав ден!!!  Hug Hug Hug

# 632
  • София
KaRoLka, честит рожден ден! бБъди жива и здрава, все така усмихната и красива, силна и позитивна! Вярвям, че щастието съвсем скоро ще почука и на твоята врата!

LadyV честит син! Да е жив и здрав и да носи много радост в къщи!

А чая, май и аз ще задържа... поне до началото на декември да не стане беля! Пак да кажа - много е ароматен! ( въпреки, че на мен ми остават 8 седмци до термин )

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 13:38 от krasidika

# 633
Здравейте и от мен .
Какви хубави новини днес .Честито бебче на Леиди Би , А на Карола честит рожден ден .Дано много ,много скоро сбъдне мечтата си Simple Smile
Аз да ви попитам избрали ли сте вече коплектите за кошарите .имам предвид чаршафи и такива неща?

# 634
  • Западен парк
Хай, лейдис!
Като имате начин за раздвижване на мързелуващо бебе със студено питие имате ли лек за буйстващо бебе? Изкарах кошмарна нощ. Досега не ме е ритало толкова силно и толкова дълго. Дори мъж ми се притесни като усети силата на ударите. Та ако има нещо "успокоително" за разбеснели се бебета, ще съм много благодарна да го узная и аз. Друго покрай мен няма, само съм изтощена. То и сега не спира, ще видим след толкова танци-манци дали после няма да се кротне за два дни, та да тичам пък на видеозон!

Честито, Карола! Удари две малки и за нас, пък на пияна глава де да знаеш - може и най-желания подарък да получиш!

# 635
Здравейте момичета  Hug
Дано целия ден да е изпълнен с такива емоции   bouquet

Каролка, още веднъж: Честит Рожден Ден!  smile3525 Жива, здрава и многооооо обичана! Нека се сбъднат твоите мечти и скоро да се похвалиш с  EFP

На Лейди Ви да е живо и здраво малкото съкровище! Много да радва мама и татко и скоро да се гушкат у дома  baby

И така момичета май вече бебчетата започнаха да се появяват на бял свят  Praynig Всички да са ни живи и здрави, а ние да се възстановяваме бързо, за да им се радваме!

Относно спалните комплектчета - аз си купих бял бархет и ще ги си шия по поръчка, че ни е нестандартно кошчето. Бархета е изключително мек та се замислих дали и за нас с таткото да не поръчам  Grinning

# 636
Момичета от два дни чувствам като че ли имам мляко в дясната гърда (през първата ми бременност тя беше по-млечна от другата) така я чувствам. Има и лека болка в нея. На сърното ми имаше капка. Това нормално ли е според вас. ЧУвството е все едно ти слиза кърма в гърдите.

# 637
  • гр.София кв.Драгалевци
Привет от мен.Мале,мале колко хубави новини  Hug

Карола -Честит рожден ден.  newsm59  newsm67 Пожелавам всичко най-хубаво,много здраве,щастие,късмет,любов и скоро да видиш  EFP

Lady_vi-Честито ти момченце.Много да си го обичкате и то вас и много да се слушате.Живо и здраво да ви е.

Imam_nadejda-имаш стиснати палци и от мен.Нека всичко бъде на ред с теб и бебчето ти  Praynig

А около мен днес нищо.ММ е на кафе с приятели и като се върне мисля да го карам да гледам някакво филмче,че нещо ми е много спряло.До сега с майка му правихме кокосови точета и станаха уникални.Ще ви почерпя:

Момичета това е от мен,до утре.Хубав и спокоен ден!  Hug

# 638
villygdr, да, ние си избрахме комплектите. Ето го нашия ( един от тях)
За кърмата, аз имах още в 3-4 месец капки по зърната, но сега нямам. Няма нищо притеснително Simple Smile

# 639
katito0_yo, искам рецептата! Потекоха ми лигите! Като си направя тиквеника мога да се заема с топчетата   chef Нашият татко е на работа и мога да се вихря в кухнята на спокойствие  Laughing

# 640
катиииии и аз искам рецепта

# 641
  • гр.София кв.Драгалевци
То има много рецепти ама аз ползвам тази.Ето направо всички да я видят и ако искат да си направят.И ето кака трябваше да станат ама наще нещо са по-различни

Ако нямате време и търпение да приготвяте десерти, ви предлагаме една от най-бързите и вкусни рецепти за домашни бонбонки.

Те се приготвят от:

1 пакет обикновени бисквити (или каквито вие си изберете)
100гр. смлени орехи
100гр. пудра захар
1 с.л. какао на прах
1 пакетче масло
50 мл. прясно мляко
6 ч.л. кокосови стърготини

Как да ги приготвите:

Първо счукайте бисквитите. Прибавете към тях и смлените орехи, какаото и пудрата захар.

Разбъркайте добре, добавете млякото и разтопеното масло. Омесете всичко на тесто и оформете топчета.

Оваляйте ги в кокосовите стърготини и ги сложете в хладилника.

Приятен апетит!

# 642
Многооооо благодаря за рецептата! Имам всички продукти и се захващам за работа!     chef

# 643
КАРОЛКА, честит рожден ден.Желая ти само хубави неща да ти се сбъдват за напред smile3525 bdbaloni.
На Лейди Ви да й е живо и здраво бебенцето.
А на Всички Вас,много положителни емоции и повече поводи за усмивка.Разбира се и повече ритничета newsm32

# 644
  • до едно тепе
Имам надежда има АБ,които се изписват на бременни и е по-добре да лекувате бактериите отколкото да чакате още месец докато влезеш в деветия.От бактериални инфекции може да се получи спукване на околоплодния сак.Е не знам от кои точно бактерии,но аз не бих ги оставила така само защото кожната лекарка не смее да ти изпише АБ,АГ-то ще ти изпише Peace И са да не се вкараш в нови филми.Просто настоявай да ги лекувате като ти излезе МБ Hug
Количка имам уговорена от познати-много запазена лятна,но с нея върви и зимно чувалче за бебо.Чакам само да свършим с ремонтите,за да си я взема и да и се радвам Blush
Лейди и тук честито бебче smile3525
Кати а ако им капнеш и няколко капки есенция ром тези топченца ще станат мозък направо Whistling Личи че съм ценител обаче Joy Joy Joy Трябва да се опитам да я пригодя рецептата с диетични материали Thinking
Лека вечер мами и бебчета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт