Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 61

• 46 586
  • 718
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Приемете и моето благодаря Марианче,Бонобо  Hug Серията ще бъде много наситена и силна,а ако има и повечко романтика   Blush Време е да започнат стремително да падат надолу Яшаран. Да видим дали сценаристите ще следват моя сценарий относно Мустафа или ще си остана сама с надеждата за него  Rolling Eyes

Зули   bouquet,страхотни клипчета правиш миличка  Hug

# 526
zlatinag, май само ти имаш различни очаквания за Мусти?! Mr. Green За мен всяка надежда за него се изпари в момента, в който се разкрещя на Фатмето в болницата, точно когато тя имаше най-голяма нужда от него... Sick Да не забравяме, че и удобно пропусна покрай ушите си думите на санитаря, че се говори за изнасилване, и то от няколко човека, а именно Яшаранови. Беше му по-изгодно да се прави, че вярва на другата версия за тайна любов с Керим. А когато осребри "честта" си и взе куфарчето с паричките му поставих един огромен черен кръст! #2gunfire

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 07:42 от mimata67

# 527
# 528
bonobo, mdriana51, благодарностите не стигат за бързата реакция и удоволствието от гледането на новото трейлърче.

# 529
Влизам в темата и какво да видя - прекрасен трейлър и светкавични реакции за превода му - много ви благодаря, дами!!!  Hug

От вчерашните снимки зад кадър видяхме и Нил - интересно защо е отишла на делото - дали за да подкрепя Ердоан  Thinking

Аз не съм много сигурна, но някои фенове се смеят, че Хилал Сарал се е снимала в сериала си - жената, която държи знамето във фрагмана.

Във връзка с това, че Ф иска деца вече, ето един интерсен цитат:
"Дори и да си най-красивият, богат и успешен човек, ако една жена не мечтае да има деца от теб, то си равен на нула!"

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 22:28 от campanula

# 530
Цитат
Във връзка с това, че Ф иска деца вече, ето един интерсен цитат:
"Дори и да си най-красивият, богат и успешен човек, ако една жена не мечтае да има деца от теб, то си равен на нула!"
Кампанулка, аферим къз!  Hug

# 531
  • Пловдив

campanula, ако не те затруднявам, какво са изписали феновете?

# 532
Кой бил най-хубавият аксесоар на Енгин? Не, не слънчевите му очила  Mr. Green , а сълзите му  smile3518

campanula, ако не те затруднявам, какво са изписали феновете?
Мюнир:  ?
Селим: Мелтем, все още ме харесваш, нали?
Решат: Мюнир, аз какво ти казах на теб? все още ли не може да подкупиш прокурора?
Ердоан: ?

# 533
  • Пловдив
campanula, благодаря.

# 534
Да си припомним откъде тръгна цялата история, причината тази тълпа от трея да вика така, защото това не е само история за красив мъж, който ще ти подари света, това е история, която може да се случи на всяка от нас -

# 535
  • AMS
Gery,
Благодаря!!!   bouquet
Добре ни върна назад.
Това, което не ни убива ни прави по-силни!!!

# 536
Първо послание на свети апостол Павел до Коринтяните, глава 13:

1.„Да говоря всички езици човешки и дори ангелски, щом любов нямам, ще бъда мед, що звънти, или кимвал, що звека.
 2.Да имам пророчески дар и да зная всички тайни, да имам пълно знание за всички неща и такава силна вяра, че да мога и планини да преместям, - щом любов нямам, нищо не съм.
 3.И да раздам всичкия си имот, да предам и тялото си на изгаряне, - щом любов нямам, нищо ме не ползува.
 4.Любовта е дълготърпелива, пълна с благост, любовта не завижда, любовта се не превъзнася, не се гордее,
 5.не безчинствува, не дири своето, не се сърди, зло не мисли,
 6.на неправда се не радва, а се радва на истина;
 7.всичко извинява, на всичко вярва, на всичко се надява, всичко претърпява.
 8.Любовта никога не отпада, а другите дарби, ако са пророчества, ще престанат, ако са езици, ще замлъкнат, ако са знание, ще изчезнат
 9.Защото донейде знаем и донейде пророчествуваме;
 10.но, кога дойде съвършеното знание, тогава това "донейде" ще изчезне.
 11.Когато бях младенец, като младенец говорех, като младенец мислех и като младенец разсъждавах; а като станах мъж, оставих младенческото.
 12.Сега виждаме смътно като през огледало, а тогава - лице с лице; сега зная донейде, а тогава ще позная, както и бидох познат.
 13.А сега остават тия три: вяра, надежда, любов; но по-голяма от тях е любовта.“

Hug  Hug  Hug

# 537

Гери , душко какво ме направи с тоя клип в този час..!? ooooh! 

# 538
  • Разград
Kerim & Fatamagul.

# 539
  • Пловдив

Добро утро дами. След вчерашният трейлър, с нетърпение чакаме новата 50 серия. А днес, вторник - нека бъде прекрасен за всички.

Общи условия

Активация на акаунт