Ин витро Плевен - 5

• 77 082
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Десдемонка, миналата година, ембриотрансфера ми беше на 1 Юли. Но пък стимулацията ми беше много дълга. Стартирах с декапептил на 27 Май,  пурегона съм го започнала на 17 Юни, пункцията - 26 Юни.........

# 676
Десдемонка, миналата година, ембриотрансфера ми беше на 1 Юли. Но пък стимулацията ми беше много дълга. Стартирах с декапептил на 27 Май,  пурегона съм го започнала на 17 Юни, пункцията - 26 Юни.........

Да, познатия ни дълъг протокол  Peace Обаче това, че са били през юли, да не теб  притеснява, че специално от КИРМ има вече много родили мами и то с ЕТ по сходно време! Peace

# 677
Знам това, но ме притеснява това, че не ми понася много добре стимулацията в горещината. Не знам д-р Стефанов как работи, но ще съм благодарна ако някой сподели.

# 678
Честита пролет дами!Бъдете здрави и много щастливи  желая на всички много усмивки и много newsm30 newsm30 newsm30 newsm51 smile3525.Успех на всички.

# 679
Честита първа пролет и от мен, щъркела да ни намери бързо-бързо Praynig!  Mr. Green
Има ли момичета които вече да имат положителни тестчета при д-р Стефанов?
Аз  другия петък съм в клиниката, ха да видим какво, кога и как ще се случва с нас този път  Mr. Green

# 680
Здравейте и от мен...от много отдавна ви чета, но все не се наемах да пиша. Аз съм при д-р Стефанов в клиниката от миналата година и както виждате от подписа съм с  EFP резултати  Simple Smile пожелавам и на всички да видите двете чертички...както и да е при мен е първи опит с удължена заповед поради усложнения и бях по дълъг протокол.Особеното при мен е че през 2010 год. ми намериха рак на шийката...вече бях кандидатсвала чрез фонда и бях одобрена (представете си какъв стрес изживях), но извадих късмет и попаднах на проф. Горчев, който ми предложи експериментална операция за да ми запази яйчника (другия е отстранен много отдавна) и матката. Много съм благодарна и на него и на екипа му...по негова препоръка се преместих в КИРМ, първоначално бях кандидатствала във Варненска клиника.Не държах да съм при определен лекар в клиниката и от там ми насрочиха час за д-р Стефанов, който за мой късмет (отново) беше чувал за операцията ми и знаеше като цяло какво ми е правено...във Варна не знаеха и при всяко ходене трябваше да обяснявам и да се вадят епикризи  Angry това само ме улесни да се откажа от тях...
Та за д-р Стефанов мога да кажа че е много внимателен и се съобразява с пациентите си...отделя достатъчно внимание и обяснява всичко което не ви е ясно...лично аз съм питала като идиот за някой неща които не са ми били ясни и той ми е обяснявал така че да го разбера  Simple Smile
бих се радвала ако мога и аз да помагам тук във форума с обмен на опит доколкото мога...а и сега си стоя вкъщи и се чувствам безполезна  Confused поне докато ме зашият, но и след това явно ще карам бременност на легло  Simple Smile

# 681
Mismimi,честит положителен резултат и независимо дали ще е на легло,успешна бременност с щастлив финал  Hug
И аз се включвам към групичката на д-р Стефанов,но моята процедура ще е на по-късен етап.Стискам силно палците за всички и ще следя темата с интерес.На мен първо ми предстои лапаро за отстраняване на тръба с хидро и след това процедура.
Моят коментар за доктора е като всички дотук.Наистина е много внимателен и търпелив  Wink

# 682
mismimi  честита ти бременност и щастлив финал   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
а като говорим за бреммени и мами кой ще пусне новата нема? Дали няма да е mismimi  май нямаме мнг избор от тази тема  Rolling Eyes

# 683
mismimi  Hugблагодаря ти, че се включи Hug! Успешна бременност и щастлив финал! Peace

# 684
Благодаря ви за хубавите думи момичета  Simple Smile желая ви много успех...дано да съм ви на късмет в темата  Praynig

# 685
mismimi  честита ти бременност и щастлив финал   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
а като говорим за бреммени и мами кой ще пусне новата нема? Дали няма да е mismimi  май нямаме мнг избор от тази тема  Rolling Eyes

С удоволствие бих пуснала новата тема ама не знам как  Embarassed

# 686
Като му дойде времето ще ти обясним как Wink
Успешна бременност и от мен  Hug

# 687
  • pleven
Здравейте момичета другарко по съдба.
Днес ми беше прегледа при д-р Стефанов след 5тата инжекция пурегон.
Док. ми каза, че имам 10 фоликула, но незнам тока дали е ОК.  newsm78
Моля, споделете при вас как е било.  Peace
Благодаря

# 688
Добре е ania12, не се тревожи! А две жени, при които да е протекла еднакво стимулацията, я намериш, я не  Heart Eyes. Не се колебай да си питаш лекаря за всичко, което ти хрумне - включително дали върви добре стимулацията. Успех!

# 689
Здравейте момичета другарко по съдба.
Днес ми беше прегледа при д-р Стефанов след 5тата инжекция пурегон.
Док. ми каза, че имам 10 фоликула, но незнам тока дали е ОК.  newsm78
Моля, споделете при вас как е било.  Peace
Благодаря

Аз мисля че няма от какво да се притесняваш, при мен до последно имаше 10 развити фоликула но на пункцията съм изненадала всички с 22  newsm53 и то само от единствения ми яйчник  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт