Ин витро Плевен - 5

• 76 921
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Ами никакъв няма, а ми казаха, че овитрила е само за ин витро процедури  Confused

# 631
Ами никакъв няма, а ми казаха, че овитрила е само за ин витро процедури  Confused
Незнам ... А лекарят ти какво казва?

# 632
Здравейте, момичета и честит празник!
Поздравявам ви за смелостта и упоритоста да се сдобиете с рожба. Признавам, че досега не съм се замисляла какво ви е, но сега слушах по Витоша за кампанията за донорство на яйцеклетки и бих искала да се запозная възможно ли е да бъда такъв донор? Ако знаете къде мога да получа информация пишете  ми тук или на лични. В един сайт на репродуктивна клиника видях  обаче, че има възрастова границя от 34 г. , може и да е късно за мен, но все пак ...
Стискам палци на всички ви и вярвам, че който има желание и постоянство постига мечтите си  Hug

# 633
  • Shumen, Bulgaria
newsm51 Честит празник, мили момичета!  newsm51
Нека днес за последен път празнуваме денят на жената.
От следващата година да празнуваме ДЕНЯТ НА МАЙКАТА

# 634
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА    bouquet  bouquet  bouquet ДОГОДИНА, ВСИЧКИ ДА СМЕ МАМИ, ИЛИ С КОРЕМЧЕТА ИЛИ ВЕЧЕ С БЕБОЧЕНЦЕТА  Praynig Praynig Praynig

# 635
Честит Празник на всички и аз ви желая най-много от всичко от догодина да празнуваме денят на майката   bouquet
Джина поздравления за желанието да помагаш  newsm20

# 636
  • София
Здравейте момичета. Бихте ли ми казали колко време по-рано трябва да се обадя за записване на час, евентуално при Д-р Стефанов или Бързашки? Кой бихте ми препоръчали от двамата?
А при Доц. Конова само по имунологични въпроси ли се ходи, че ми се иска й с нея да се консултирам? Какъв е реда? Първо при нея или при някой от гинеколозите???

# 637
  • София
ivankaka,Аз лично първо се обадих,за да си запиша час за консултация при Д-р Конова.Записах за след месец,но часове записваха за след седмица тогава,просто на мен ми беше удобно следващия месец.На самата консултация,запознавайки се с нашия случай самата Конова ни предложи с какви изледвания да продължим и ни препоръча Д-р Емин.То после нещата коренно се промениха,но на консултацията тя ни предложи доктор.

# 638
ivankaka, отговарям с уговорката, че не съм толкова наясно. Четох доста за КИРМ преди да си запиша час там. От прочетеното разбрах, че момичетата са записвали час за доц. Конова, тя е преглеждала документите им и ги е насочвала към лекар от клиниката (главно д-р Емин).
Аз лично с нея не съм се срещала. Обадих се и си записах час направо за д-р Стефанов. Часове при него винаги е имало за денят, който аз съм избирала. Но това преди да се махне д-р Емин. Сега не знам как стои въпросът с часовете, но едва ли се чака много.
Относно избора д-р Стефанов или д-р Бързашки, не мога да взема отношение. Срещала съм се само с единия от тях. Стефанов преди е бил в екипа на Бързашки.
Успех, който и от тях да избереш Hug

# 639
  • Велико Търново
Иванка, аз не съм от пишещите в тази тема по принцип, но понеже и аз като теб съм търсила помощ тук, просто се чувствам длъжна да ти кажа, каквото знам. А то не е много Simple Smile Аз като се ориентирах към Плевен се спрях на д-р Стефанов, защото е млад и според мен има още хъс за работа. Като се обадих имаха часове за след ден-два - това беше януари'2012. За Бързашки доколкото знам е малко по-натоварено, но пък и той не преглежда всеки ден. Не мога да препоръчам един от двамата, защото съм се срещала само със Стефанов. За него - спокоен е, много хубаво обяснява, изслушва те, дава насоки и надежда Simple Smile
Към който и да се насочиш ти пожелавам много късмет!  Hug

# 640
  • София
Благодаря момичета, записах час при Доц. Конова за края на април- имаше часове за следващата седмица,ама аз не бързам....след това ще преценя какво да правя...

# 641
Ivankaka,аз също не смея да ти препоръчвам доктор,само ще ти изкажа мнение.Аз съм при Бързашки и съм много доволна от него.Той прави инвитро от самото отваряне на КИРМ и мисля,че има доста опит вече.Стефанов дори присъстваше на моята пункция,за да гледа,въпреки,че си е действаш док вмомента.Който и да избереш ти пожелавам това да бъде твоят успешен опит Peace

# 642
Здравейте момичета Simple Smile) Hug
аз края на тази седмица съм в Плевен, чакам тези дни всъщност МЦ и на 3 ден трябва да пускам хормонките да видим как са и кога ще можем да стартираме и ние Wink
Има ли в моемнта в процедури или със заваршили такава при д-р Стефанов? Аз нали досега бях при Емин Thinking та имам над 1000 въпароса в главата си  Mr. Green

# 643
Има ли в моемнта в процедури или със заваршили такава при д-р Стефанов?
Dor4e,май на всички ни предстои  Rolling Eyes

# 644
  • pleven
Зравейте, момичета при вас имало ли е проблем след инжекциите с декапептил.
При мен се появява тежест в корема и дискомфорт.

Общи условия

Активация на акаунт