Бургаски мамчета щастливи, весели и диви... - 5 тема

• 29 069
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Ne, mila - 1 vata.Predi mesec bqh na Biohimi4en skrining i v 20-ta 6te hodq na FM, taka govorihme s Maksim Qkov.Ne me e vikal za ranna FM.A i biohim.skrining be6e OK.
Oh i az kak ve4e sum ozverqlaaaaaaaa, 4akam go moi4kiq da se vurne i kak 6te se napluskaaaaaaam i az    Laughing Laughing Laughing Slon4etata za men sa  ve4e mnogo aktualni  Joy Joy Joy

# 661
  • Burgas, Bulgaria
аха .....разбрах..... ми наистина не мога да дам прясно инфо за Калчева..ще е добре ако някой се включи, но май никой от тук не е ходил при  нея  Rolling Eyes
така всичко да ми се яде, а така да ми е кофти на стомаха и само  зяпам като гладно цигане- ама по-добре така ,че иначе пак ще стана 100кила

# 662
За срещата съм за, но няма да мога да дойда на 17ти - на милото баба му прави 1 година. А относно подаръчетата между 10-20лв да са и всяка да реши какво да купи. Все пак това е идеята - да е изненада Simple Smile

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 19:27 от CabuHka

# 663
  • Бургас
Мадам Т., гаденето при мен мина в 19 седмица и тогава започнаха да ми се услаждат храните, дотогава беше мъка и мусене на всеки аромат и гадене до н-та степен.Много беше изтощително.Сутрин колкото и да ми се гадеше си търсих принцеските с кашкавал  Laughing /любими ми в началото и на двете бременности, то не че сега не ги обичам, ама нали се пазя заради кръвното, та и това ми е лукс  Crazy /
При Калчева не съм ходила и не мога да дам инфо с лични впечатления от нея.
sunnynevi , чакаш половинката да се върне, за да хапвате заедно ли?Аз не чакам никого като съм гладна.Иначе може да правя компания на масата я със салатка, я само със себе си  Blush

# 664
Oh, na men ot ni6to ne mi se gadi - vsi4ko qm, ni6to ne vru6tam  Joy
Шоколадово бонбонче 4akam malko, ne mnogo, 4e na glad ne izdurjam i stavam nervna   Joy Joy Joy
Haide da gledame kak Rafi stava POBEDITEL  Hug Peace

# 665
NIA.M аз ходих на ФМ при Калчева в 21 г.с., останах доволна, прегледа беше обстоен продължи доста време, лекарката огледа всички органи на малкия, обясняваше ми подробно всяко нещо което се вижда на екрана. Час ми дадоха за след 2 седмици, нямаше по-ранен. Цената беше 75 лв. с диск, 70 лв. без диск.

# 666
Здравейте и от мен!
Ако някой се интересува от промоции вижте този линк - става въпрос за магазин Явор /има промоции и на детски комплекти и аксесоари/.
http://imtransfer.im4mobile.com/vr/uploads/1079132362925232206/B … 0111211-00018.jpg
За прегледа при Калчева, когато аз се чудих при кой да ходя четох из форумите, че прегледа при нея е 80 лв, а с диск цената е 100 лв. - коментара беше от тази година година, но никога не съм ходила при нея и не мога да кажа със сигурност.
За срещичката не мога да потвърдя със сигурност дали ще дойда - има много време и честно казано не ми се иска да ви подвеждам като предния път. Embarassed

# 667
Blagodarq vi Beauty_bs , pepsun_ , 6te vzema da zvunna utre da proverq kava e cenata i za koga ima 4asove i 6te pomislq  Wink

# 668
NIA.M аз лятото се интересувах от ФМ при Калчева - по тел. ми казаха цена 80лв, но впечатления нямам, защото ми изтичаше времето, а тя беше още доста в отпуск.
Относно гаденето в началото на бременността - при мен отшумя някъде през 4-ти месец, а от началото-средата на 8-ми почнаха киселини. Та най-хубавите бременилски месеци май ми бяха 5 и 6-ти, ама не само заради гаденето, а заради общото физическо усещане.
Suzito85, болката, която описваш ми се появява от началото на 8-ми месец и то основно при лежане на една страна. И като стана вкарвам пингвинската походка, докато спре да боли.

# 669
january - завиждам ти за киселините. Аз имам още от сега а къде е още... аз съм в 6 месец. Има дни в които от само себе си ми излизат киселини и е адски неприятно. Пия малко газирана вода и се пооправям за малко. Дано с увеличаването на месеците да не се увеличат и пустите киселини  Praynig Praynig
Аз имах гадене основно 3 месец, но нищо фрапантно. Повърнах 2-3 пъти и то именно в 3 месец. Като влезнах в 4-ти нямаше и спомен от гадене и т.н., но пък проядох хляб (а аз не обичам да ям хляб) такива странности, но като цяло не се оплаквам Simple Smile

# 670
И мене ме пишете за срещата. Относно мястото повече съм навита за Каристо отколкото за Руския ресторант.

# 671
january - завиждам ти за киселините. Аз имам още от сега а къде е още... аз съм в 6 месец. Има дни в които от само себе си ми излизат киселини и е адски неприятно. Пия малко газирана вода и се пооправям за малко. Дано с увеличаването на месеците да не се увеличат и пустите киселини  Praynig Praynig
Пожелавам ти да не се увеличават. Пък и не са непрекъснато, но определено от известно време все по-често спя полулегнала-полуседнала с 2-3 възглавници зад гърба и чак по някое време през ноща се опитвам да полегна в нормална поза, ама не винаги се получава.

# 672
  • Където морето целува небето...
Мамиии, какво ще кажете да направим предколедното ни събиране в петък, за да може да дойде и неговата инициаторка? Знам, че повечето от нас вече не работят, но не съм сигурна за всички. Мамите с дечица също да кажат дали ще им е удобно в делничен ден.
 Peace Само предлагам.

# 673
О, ще съм ви много благодарна, ако смените датата, за да ви видя всичките на куп Simple Smile

# 674
Аз мога и в петък и нямам нищо против - нека кажат и другите мами дали им е удобно, за да "фиксираме офертата".

Общи условия

Активация на акаунт