Ин-витро в Истанбул 3

• 49 101
  • 774
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Istinska, не се притеснявай, сега видях на картата къде се намира хотела ви, нашия беше по-далеч от вашия, пак в Аксарай. Много сте близо до бул.Ататюрк, по който ние стигахме с колата до болницата. Само направо по булеварда, той продължава по  моста и от там е много лесно до болницата. Ние първия път хванахме такси, видяхме откъде минава, след моста има табели Окмейдани и ги следвахме. На нас с кола ни отнемаше м/у 15 и 30 мин да стигнем до болницата. По този булевард минават много автобуси, сигурна съм че на рецепцията в хотела ще ти кажат кой номер автобус ще ти е удобен. От сп.Аксарай и с трамвай Т1 е много обиколно защото  минава по другия мост Галата. Най-пряко ви е по бул.Ататюрк. Влез в Гугъл Мапс, ние оттам си правихме маршрута. Успех

# 346
  • София
Благодаря Бамбо!
Ние сме с навигация, така, че мисля, че мъжа ми ще се спарви с ориентацията!

А да попитам - някоя от вас опитвала ли с е е да спазари някава по-ниска цена в хотела, който е към болницата? И той всъщност колко близо се намира до самата нея?

# 347
дори и да дадат някаква отстъпка от обявената цена на хотела на болницата мисля,че пак ще е скъпо-все пак двойната стая е 120 евро. Ние когато ходихме на първичния преглед бяхме в хотел Гранд Лиза в квартал Кумкапъ (до Лалели). Нощувката ни беше по 63 лева стаята на вечер, но букната от наш познат-тур оператор. На 2 пресечки от хотела ни имаше многоетажен общински паркинг, цена на денонощие 13 турски лири. На няколко метра се намира Капълъ чарши и Университета, като на спирката зад Университета се хваща автонус 77А, който стига директно до Мемориал. В Таксим са много по-скъпи хотелите и според мен най-много да се спестят около 10 мин от пътя ако се тръгва от Таксим.

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 16:44 от Blumchen

# 348
В кв.Лалели има евтини хотели и наистина транспорта е редовен, пък и почти всеки разбира малко български.

# 349
дори и да дадат някаква отстъпка от обявената цена на хотела на болницата мисля,че пак ще е скъпо-все пак двойната стая е 120 евро. Ние когато ходихме на първичния преглед бяхме в хотел Гранд Лиза в квартал Кумкапъ (до Лалели). Нощувката ни беше по 63 лева стаята на вечер, но букната от наш познат-тур оператор. На 2 пресечки от хотела ни имаше многоетажен общински паркинг, цена на денонощие 13 турски лири. На няколко метра се намира Капълъ чарши и Университета, като на спирката зад Университета се хваща автонус 77А, който стига директно до Мемориал. В Таксим са много по-скъпи хотелите и според мен това, и най-много да се спестят около 10 мин от пътя ако се тръгва от Таксим.
Заинтригува ме паркинга - лесно ли се открива, дайте име на улица или близък обект. Пък и хотела ви е бил на супер цена - какво ти трябва легло с чисти чаршафи и топла вода.

# 350

Заинтригува ме паркинга - лесно ли се открива, дайте име на улица или близък обект. Пък и хотела ви е бил на супер цена - какво ти трябва легло с чисти чаршафи и топла вода.
[/quote]
паркингът ще го откриете като от улица Ordu SD (по която се движат трамваиите, след Университета, горе-долу 200 местра  преди Капълъ Чарши), след една бутка за банички свивате на дясно по улица Mihtah Pasa SD,  и на 5-тата пресечка се свива в дясно по улица Uyasl Sk. Паркинга е в края на улицата, на шест етажа, общински, цените са написани на табло на стената при входа. На входа си взимаш от автомата билет и когато изкарваш колата тогава плащаш. Иначе от хотела съм доволна-беше чисто, имаше топла вода, матрака и възглавниците бяха удобни....е, били сме и в много по-хувави хотели в Истанбул,но когато е за повече нощувки все пак не ни е маловажна цената. А и в квартала имаше доста заведения за бързо хранене и всеки ден ядяхме по нещо готвено,на много прилични цени. 

# 351
vi_qa този Глюкофаж  ми го изписаха за това, че подобрявал качеството на яйцеклетките. До опита трябва да го пия.

# 352
Nagy,и аз да те попитам колко време се пие,1,2 месеца?И защо ти го изписаха как разбраха че трябва да пиеш за качество на яйцеклетката,прави изследване ли ?Имаш неуспешни опити ли?Мерси заринах те с въпроси..)))

# 353
Чудя се ,тоза Глюкофаж не е ли аналог на онази прословута Метфогама,която изписваха в Малинов? newsm78

# 354
Здравейте момичета! И аз имах изписан глюкофаж от проф.Кахраман-изписват го за поликистоза и за подобряване на качеството на яйцеклетките. Но при мен се получи усложнение от него и след първия месец на прием-се сдобих с гноен абцес.Наложи се малка операция.Сега проф.Кахраман ми го спря заради това нещо и повече няма да приемам глюкофаж. С перфектно проведена стимулация също се получават добри яйцеклетки-ако са ти подбрали правилната доза и лекарство съответно. Ние също ходихме до Истанбул на консултация след кюртажа и ще ни предстои замразен трансфер.Страхотен екип са и вече има доста българи.Успех на започващите процедура-ние сме на пролет  Praynig Hug Нашия хотел също беше в Аксарай-до болницата стигахме с колата за 15-20минути,там ползваш безплатен паркинг за процедурата.Нашата кола е с газ и не искаха да ползваме подземния паркинг и те направо си я паркираха някъде навън.
Да глюкофаж и метфогама е едно и също-метформин.

Последна редакция: сб, 26 ное 2011, 13:28 от eel

# 355
  • София
Момичета, гледам темата за цените на хотелите пак се промъква, та да ви споделя, че имам лек напредък в търсенето на апартамент: вчера в един сайт си избрах едно малко студийце почти до пл. Таксим за 51 долара на вечер. Писах им с въпрос дали е свободно през януари за 20 дни и ми отговориха, че да, че ще струва общо 1140 долара /в тази сума влизат и някакви такси/ и когато съм наясно с точните дати на престоя, да им пиша и ще ми го запазят. Имаше и по-ниски цени, но в други части на града...За мен лично на Таксим е най-удачно, защото хем не е много далеч от Мемориал, хем е удобно за връзка със забележителностите и аерогарата...

Ако сте докопали нещо още по-изгодно, пишете...

П.П. Да кажат и момичетата, които са имали дълъг престой - изгодно ли е това или да се ориентираме към хотелите newsm78

# 356
момичета как сте процедирали при стратиране на стимулацията с прегледа на 2-ри ден от цикъла? Как си организирахте пътуването и нощувките, като реално не се знае кога точно ще е 2-рия ден? И свързвахте ли се пак с Кюбра за да ви организира прегледа? И последно,ако се падне през почивните дни как прецедирате?
Аз нещо нищо не мога да си организирам-през последните месеци ми е толкова неточен цикъла,че сега въобще нямам представя кога ще е точно. А ми е притеснено как ще се организирам за един ден.
Зададох си тези въпроси на Кюбра,но нещо явно не ме е разбрала-отговаря ми "Да,ще трябва да се свържете с мен,за организиране на преглед"?-ама по мейл ли, по телефон ли........ Дайте идеии вие как сте го правили или смятате да го направите.

# 357
Чудя се ,тоза Глюкофаж не е ли аналог на онази прословута Метфогама,която изписваха в Малинов? newsm78
И на мен по време на процедурата в Плевен ми бяха изписали Метгогама, същото си е като Глюкофажа. И двете мисля, че са метморфин хидрохлорид.
Бърти, това, което си намерила ми се струва много изгодно и е в Таксим. Може ли да споделиш с мен този сайт(може и на лични ако искаш). Аз все още нищо не съм търсила, защото ще правим процедура чак напролет.

# 358
Blumchen и аз съм в същата чуденка,ако се падне втори ден от цикъла ,примерно в неделя...???!
Жълта роза,след като си приемала Метфогамата,сподели-имаше ли ефект?

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 21:20 от denidel

# 359
Blumchen и аз съм в същата чуденка,ако се падне втори ден от цикъла ,примерно в неделя...???!
Жълта роза,след като си приемала Метфогамата,сподели-имаше ли ефект?
Denidel, не мога да преценя дали е имало някакъв ефект от Метфогамата, защото заедно с нея ми беше проведена много силна и дълга стимулация и накрая от много извадени яйцеклетки се оплодиха само 3(повечето били презрели заради дългата стимулация), пък и имаме мъжки фактор. Съответно опита ми беше неуспешен.
Може би при добра стимулация щеше да има положителен ефект от нея. newsm78

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 22:46 от Жълта Роза

Общи условия

Активация на акаунт