Ин-витро в Истанбул 3

• 48 220
  • 774
  •   1
Отговори
# 690
Люси Hug Hug Hug
Толкова се радвам, че всичко е минало добре! Пожелавам ти бързо възстановяване, да спират да дърпат тези конци по-скоро. Толкова е хубаво, че само след 2-3 цикъла можеш да започнеш процедура.
Лек път към София ти желая! И много да се пазиш.  bouquet

# 691
  • София
ЛюскаHug Много се радвам,че това вече е зад гърба ти и този път вярвам,че лекарите са си свършили перфектно работата  Peace Пожелавам ти лек път обратно и весело посрещане на празниците  Hug

# 692
Люси,раздвам се,че всичко е минало добре. Съжалявам, че не успяхме да се засечем в Мемориал, но може би друг път... при други обстоятелства .....
Бързо възстановяване и лек път към БГ!

# 693
 HugЛюси, миличка!! Радвам се, че се чувстваш добре!! Това беше най-добрият вариант да преценят в твоя случай какво да направят лекарите, тук в Бг не знам дали щяха да си свършат така добре работата!!  Желая ти бързо възстановяване и да мине неусетно времето до старта! Hug
Истинска, с теб сме! Нещата явно вървят добре Praynig!! Късмет и само положителни мисли!  bouquet

# 694
Ви-га,ми те противозачатъчните са естрогени бе,не вярвам да е толкова фатално,ами притеснявах се да нямам някой задържан фуликул,че понякога задържам затова ги пих,само един месец и два май беше  newsm78,сега преди следващия опит няма да пия,да видим тогава какво ще стане,мисля,че не е толкоз фатално,Ами да бях му казала,после на прегледа ми каза да не примам последния месец преди опита,защото блокирали яйчника и после от стимулацията се стресирали яйчниците  newsm78,някой пил ли преди опит в турция противозачатъчни не разбрах   Joy      ЛЮСКАА браво на теб,радвам се че си добре и всичко е минало,на мен пък ми казаха,че след махането на миомен възел се чака за опит от 4-6 месеца,явно навякъде различно,матката трябвало да зарасне добре,за да може да износи една бременност..)))) newsm78

# 695
Люси страхотни новини!!!  Hug  Hug И аз много се радвам,че всичко е минало успешно и ти се чувстваш добре!!
 Браво на турските лекари  Peace
Бързо възстановяване и до нови срещи!!!   bouquet

# 696
Момичета, стана ми доста интересна тази тема. Прегледах сайта на клиниката и от попрочетеното се ориентирах, че:
- имат изключително голям опит, много специалисти и много пациенти, което значи, че имат голяма база данни за всякакви случаи;
- имат отлична техника и добри ембриолози;
- не са привърженици на силната стимулация.
За успеваемостта обаче прочетох само 35% за жени под 35 години. Много малко ми се струва, вие знаете ли други данни?

# 697
  • София
Люскааааааааааа, толкова много се зарадвах на поста ти! Бях сигурна, че ще влезеш с добри новини, но все пак, друго си е като ги видя и написани  Hug Hug Hug Сега вече си само на една ръка разстояние от сбъдването на мечтата и ще видиш, че тези два-три месеца ще минат неусетно...

burty,по изгодно ли изиза със самолета  newsm78,кога тръгваш ти мила..)))

Лулу, не е по-изгодно - в сравнение с автобуса е 4 или 5 пъти по-скъпо, но пък е много по-бързо и удобно /полетът е 50 минути/. Между другото, отказах се от онзи апартамент, защото намерих за същата цена /1100 долара или 1600 лева/ хотел до Таксим с включена закуска. /Пък и за апартамента трябваше да предплатя цялата сума заедно с още 200 долара депозит в момента на резервирането му - такава била системата на самия сайт. Което, обаче, ми се вижда малко рисковано  Thinking Макар че уж имало някакви система за защита на парите ти, аз съм доста мнителна в такива ситуации.../

# 698
Alexiana , добре дошла в темичката ни! Не знам къде си прочела тази статистика?!!! На мен лично лекарят, който извърши първичният преглед ми показа графика с успеваемостта на клиниката и я сравняваше с американски клиники. По спомен за жените под 35 години успеваемостта беше около 65-70% , а на мен която съм на 40 години - 30% , за жените над 42 рязко падаше на 5-6%. Нека и др. момичета да се включат Hug

# 699
  • Пловдив
 wavey и от мен! Започвам да ви чета и ще се върна във старите теми за да наваксам.Аз съм пред четвърта инсеминация която ще направя просто защото трябва.След това ми препоръчват ин-витро.Ако ще го правя определено ще е в Истанбул.Кажете ми само на първо време колко пари горе долу да си приготвя?

# 700
Ето тук го чета
http://www.tupbebekgenetik.com/en_index.html
The success ratio of in vitro fertilization in our center is about 35% per embryo transfer for women under 35. The success of in vitro fertilization is dependent upon many factors, and especially upon the age of the woman.

Към този линк препраща официалния сайт на клиниката, това е линк за инвитро центъра, доколкото се ориентирам. Иначе 65 - 70% ми звучи прилично вече.

# 701
  • София
Люска,страхотни новини!Радвам се,че всичко е минало добре.Сега ти пожелавам бързо възстановяване и весело посрещане на празниците newsm51
А що се отнася до противозачатъчните,на мен Конова ми забрани да пия противозачатъчни и хормонални(освен Достинекс) през устата.Каза,че щом не правя кисти нямам нужда от тях(против.),съсирвала се бързо кръвта от тях,а аз съм с тромбофилия и повишавали антинуклеарните антитела,моите са завишени и без това.Та не трябва да се пият на своя глава,а само след лекарско предписание.

Пожелавам на всички ни ето такива подаръци на тези празници santa2

# 702
Да се включа по темата с противозачатъчните. Преди 5 години една лекарка, ей така бъркайки си в носа ми изписа ОК. След приемането му точно след 3 седмици бях в болницата в подут крак и тромбофлебит, от който едва отървах кожата.
Все си мисля, че за такива неща първо се правят изследвания или най-малко се пита дали в рода има предраположеност към тромбози.

# 703
sigma, това е ужасно! Мислех, че рискът е само теоретичен. Като си представя, че за всяка уважаваща себе си американка тези хапове са неразделна част от ежедневието, преди Прозак и цялата там химия, към която са пристрастени. Истината е, че никой не прави изследвания за контрацептиви. А и генетичните изследвания са скъпи. Казват ти да понамалиш цигарите и айде...

# 704
В същия линк аз намерих следното:
the success rate is about 50% if the female partner is under 37. The pregnancy ratio decreases to below 25% for the women over 40.
Така че турска му работа, важното е, че са далеч по-добри от нашите клиники, без да са много по-скъпи.

Общи условия

Активация на акаунт