Ин-витро в Истанбул 3

• 48 223
  • 774
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Истинска,дано и финалът на стимулацията да е още по-добър и да си много доволна от резултата,за да ти мине спокойно времето до положителния тест  Hug
ddnchv, Hug Съжалявам,че така се развиха при теб нещата. Пожелавам ти вашето съкровище да ви носи още повече радост с всяка изминала година и да не усещаш изобщо липсата на второ  Hug

# 676
  • София
Blumchen мила така се радвам за вас! 10 клетки на 3 ден са супер! И  при мен от 3 хубави ембриончета, двечките бяха 10 клетъчни, другото не толкова хубаво и ми казаха че няма какво да се чака и ми ги върнаха двечките на 3 ден. Много стиснати палци от мен, да имате най-хубавия новогодишен подарък!

istinska    много късмет и на вас, ето че нещата са различни от Бг, всичко ще бъде наред!

Успех и стиснати палци на Люси!

# 677
Blumchen, радвам се, че всичко е минало добре и си вече по-спокойна. Важното е да запазиш спокойствие още няколко дни и да започнеш Новата година с най-красивото ново начало.
istinska, нещата и при теб се развиват чудесно. Колко са ти фоликулите и лигавицата, стойностите на хормоните дават ли ви ги?
ddnchv, съжалявам за твоя влак, но хубавото в живота е, че човек никога не знае какво печели като губи!
Люси сега я оперират сигурно... Дано да почне и тя скоро последния си успешен опит!

# 678
  • София
Момичета - благодаря от сърце за всички пожелания! Сърцето ми се е свило, така се притеснявам да не стане пак някой гаф със стимулацията и дозите, но честно казано тези хора ми вдъхват доверие, и искрено вярвам, че правят всичко по силите си.

Ви Га - Днес  отново ме преглежда проф. Кахраман. Каза ми, че лигавицата ми е "beautiful", попитах за размера- 11.5 мм. Каза ми, че от ляво имам около 6-7 големи фоликули, с размери между 14.5 и 16 мм, и множество по-малки. В дясната страна имам 4-5 около 15 мм. Информира ме, че ще разчитаме основно на тези в левия яйчник. Естрадиола вчера ми беше 1200, днешния ще го разбера утре. Преди малко обаче, Кюбра ми прати смс, за днешната доза Пурегон - вдигат я от 50 на 58. Като свърша с всичко ще напиша как е протекла цялата стимулация по дни, с дози и размери на фоликулите, за тези, които се интересуват.

Луллу - ние сме настанени в хотел в кв. Аксарай. Казва се Сюгют. С кола е на 20 минути от болницата. Стаите са чисти, има безплатен паргинг пред хотела, доста е топличко, има и прилична закуска. Цената е 50 евро на двойна стая, като единствения недостатък е, че стаите не са много просторни, но все пак не сме дошли да танцуваме тук.  Ако те интересува, мога да ти пратя сайта на хотела на лични.   

Аз отивам да слагам вечерната доза цитротайд, утре съм на преглед чак в 11, ще пиша след това.
Хубава вечер на всички от мен!

# 679
Привет мацки Heart Eyes

И моя трансвер в Лондонската болница беше на пълен мехур,май само в БГ не го правят на пълен ..

Blumchen- всичко ще е наред и след 12 дни ще ни зарадваш с едно тлъчсто и хубаво чхг.повярвай всичко ще се нареди Hug Praynig

Люска-стискам и аз палци ,всичко да мине по вода и после да имате зелена светлина  Peace Hug

ddnchv- съжелявам ,че сте изпуснали влака ,но не се знае какво ще ви предложи живота нови изненади..  bouquet Hug

Дано всички достигнем така желаната цел Praynig Praynig Hug Hug

Аз искам да ви попитам /тези който ходиха към Мемориал/ мисля си да отида за една консултация до там да видя какво ще кажат за нашия случей и искам малко помощ ако може Blush кое летище е по-близо до болницата и някой ще ми каже ли как да стигна от летището до Мемориал ..
И ако може и линк за някой близък хотел ,ще съм ви много благодарна  bouquet Hug
С 2 думи всякакво инфо ще ми е полезно Heart Eyes

# 680
  • София
...искам малко помощ ако може Blush кое летище е по-близо до болницата и някой ще ми каже ли как да стигна от летището до Мемориал ..
И ако може и линк за някой близък хотел ,ще съм ви много благодарна  bouquet Hug
С 2 думи всякакво инфо ще ми е полезно Heart Eyes

Мима, не знам до колко ще ти е полезна моята информация, но все пак ще ти споделя, каквото знам от личен опит: и двете летища са доста далеч от центъра на града /около 45-50 минути с шатъл/, а до Мемориал, дори да вземеш такси от самото летище, ще ти отнеме поне един час, а и ще ти струва минимум 50 евро / поне това е тарифата за персонален шатъл/. Когато аз пътувах за моя преглед, питах Кюбра как да се придвижа от летище Сабиха Гьокчен до клиниката и тя ми посоча варианта, който и сама вече бях избрала - с обикновен шатъл до пл. Таксим и оттам с такси /то стига за 10 минути и струва максимум 17 лири с бакшиша/.
От летище Ататюрк шатълите също пристигат на пл. Таксим. Разбира се, има и варианти с градски транспорт /включително и метро/, но директна линия до Мемориал няма. Което ще рече, че пак си трябва прекачване, а това май не е най-бързият и удобен начин за придвижване до клиниката newsm78, особено ако бързаш...

П.П. Именно заради удобната връзка с летището предпочетохме да отседне до пл. Таксим, вместо - до болницата... Та, ако те интересува хотел в този район, ще ти споделя още инфо...

# 681
Бърти а какво е  шатъл Embarassed извинявай за глупавия въпрос...

Аз ще кацна на летище Сабиха Гьокчен и от там ще търся как да се придвижа ,но май варианта с такси от там до клиниката е доста скъпичко.Може ли да ми кажеш кой номера автобуси ходят и от коя спирка до Таксим и от там ще хвана такси /както си ми казала/ Мерси много за инфото а също ще съм ти благодрна и за хотел в този раьон ...

ps/ако искаш на лични да не спамим тук/

# 682
 istinska,благодаря ти,не се притеснявай всичко ще мине перфектно,и после ще ни зарадваш,стискам ти палци,когато имаш възможност ми ги пусни..)))burty,по изгодно ли изиза със самолета  newsm78,кога тръгваш ти мила..)))ЛЮСКААА стискаме ти палци всички тукккккк,дано всичко е минало успешно ,чакаме те да пишеш..))) Hug

# 683
Момичета които сте правели или правите инвитро в Турция,приемате ли противозачатъчни преди опит както в България докторите предписват,сетих се,че в Турция ми казаха никакви противозачатъчни преди опита,защото рискуваме да искараме малко яйцеклтки и стимулацията да не премине както трябва  newsm78,аз предния път пих на своя глава защото за карък си викам да няма някой задържан фулкул..)))

# 684
То това си е презастраховане - и да приемаш, и да не приемаш, вероятността да си с чисти яйчници все пак е много по-голяма. А на теб и противозачатъчните не са ти попречили на стимулацията - всичко беше добре до самия трансфер. Абе ние си полудяваме около опит направо. Аз изведнъж взех да изкарвам фоликули още по време на менструация и цикълът ми стана 20 дни при втория опит, после веднага се върна до обичайните за мен 27 дни  Shocked , ама какво да правя... На първия пък ходех с температура - просто бушоните ми прегряха от напъване и надяване. Не знам как ще бъде на третия път, ама някакси трябва да стане накрая. Всеки път им казвам в клиниката, че прекалено се вълнувам и те ме гледат с изненада - ама как така, защо. Интересно ми е какво са си мислели успелите в опитите.

# 685
Момичета които сте правели или правите инвитро в Турция,приемате ли противозачатъчни преди опит както в България докторите предписват,сетих се,че в Турция ми казаха никакви противозачатъчни преди опита,защото рискуваме да искараме малко яйцеклтки и стимулацията да не премине както трябва  newsm78,аз предния път пих на своя глава защото за карък си викам да няма някой задържан фулкул..)))
llullu, аз не съм правила ин-витро в Турция, но ходих на първичен преглед и консултация. Когато разказах на проф. Кахраман за продължителната ми стимулация от предишния ми опит в БГ, тя ме попита дали съм пила противозачатъчни. Казах и че съм ги пила 2 месеца преди опита. Тя ми отговори, че като отида да правя опит при тях няма да има никакви противозачатъчни, тъй като в моя случай били противопоказни. Предполагам, че при всяко момиче е различно, в зависимост от обстоятелствата. Така че най-добре е да си слушаме лекарите какво казват и да изпълняваме.Simple Smile

# 686
Момичета аз знам за поне три клиники в БГ който правят трансфер на пълен мехур, и мога да кажа съвсем спокойно, че във всяка клиника  е строго индивидуално.Отделно в не всяка клиника в БГ предписват противозачатъчни преди процедура.

Следя ви от любопитство, но моля ви не правете такива генерални заключения.

# 687
  • София
mmm_st ,съгласна съм. И аз знам за две. В Щерев,със сигурност не е на пълен,но пък и не са ми давали противозачатъчни,аз си ги бях поискала в началото,защото четях,че "всички така започват". Лекарката ми се опита да ме убеди,че няма смисъл от тях,но,за 6 опита,това ми беше пиенето,веднъж.

# 688
momıcheta sorry za latınızata, pısha ot hotela. Oshte vchera se vurnah v hotela. Vsıchko mına super. Posledno - prekusnalı sa ı dvete trubı - bılı absolutno neprhodımı, ımala sum mnogo srastvanıya - vsıchko mı bılo slepeno ı bılo ızbutalo matkata ı trubıte, mahnalı sa ı mıomnıte vuzlı. Smyatat,che te sa prechelı,trubıte sa ostavılı samo zashtoto yachınıkovıya mı reserv bıl zapochnal da se ızcherpva, a mahaneto na trubıte mnogo burzo doprınasyal za ızcherpvaneto. Sled dva-trı zıkula moga da zapochvam opıt po kus protokol. Chuvstam se super, nıshto ne me bolışsamo durpat konzıte.

Vchera za malko ıspusnah Istınska, no se nadyavam tezı dnı da se vıdım tuk, v Istanbul  Grinning

Momıcheta mnogo, mnogo blagodrya che me mıslıte  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  

Shte pısha poveche kogato se vurnem v Sofıa

# 689
Люси, благодаря ти, че пишеш веднага! Страшно се радвам, че всичко е минало толкова добре и че си е струвало интервенцията! Оправяй се бързо и идвай да празнуваш Коледа! Какво стана с аденомиозата? Миомите ти къде бяха и колко големи? Тях как са ги махнали? От какво са ти тези сраствания - имала ли си ендометриоза? Колко ти взеха последно?

Лулу, ти си за бой, как така ще пиеш противозачатъчни на своя глава? Беше ли казала на проф.? Хормоните променят всичко.

Общи условия

Активация на акаунт