Екозтични дестинации

• 20 592
  • 216
  •   1
Отговори
# 60
Лондон и Париж са ясни, ама не ми се ходи чак до там..))
През Истанбул с Емирейтс мисля, че е най-удобния вариант от възможните... знам че връзките не са най-добри

# 61
Този път съм се заинатила, че няма да вися с часове по летищата..Ако трябва - ще сменя дестинацията, но искам бърз полет, с 1 прекачване до някое място с бял пясък. Peace
Засега само австрийците до Мале открих.

# 62
Хм, ако нямаш претенции за авиокомпанията Bulgaria Air + Air Mauritius през Франкфурт е 15 часа целия полет с едно прикачване и време м/у полетите 1ч 20 мин.
Но аз лично Bulgaria Air избягвам ...

Иначе и Куба е на 2 полета разстояние Simple Smile 

# 63
Това за Франкфурт ще го проверя..Wink  bouquet
Куба е чудна, но не ми се ходи на 6 ч часова разлика за 6-7 дни..

# 64
Този път съм се заинатила, че няма да вися с часове по летищата..Ако трябва - ще сменя дестинацията, но искам бърз полет, с 1 прекачване до някое място с бял пясък. Peace
...и Катарците до там, директно от София Wink

# 65
Лондон и Париж са ясни, ама не ми се ходи чак до там..))
няма кой знае каква голяма разлика във времето за пътуване, а връзките са доста удобни .... ( ако изключим смяната на Хийтроу с Гетуик)
и ние сме за Маврицийй, но февруари....засега Heart Eyes

...и Катарците до там, директно от София Wink
мхмммм - я не се чуди  Wink

# 66
Кaтарците   всъщност летят София-Букурещ-Доха-Мале.

В Букурещ каца за един час само за да качи пътници без да напускате самолета.

# 67
Да, malkata - mi6i това има предвид под "директно".
За съжаление не сме пазар, който да напълни самостоятелно явно катарския полет само от София Confused

# 68
Всъщност от София има съвсем малко пътници ... понякога 10-15 човека , но Qatar са много мощна компания зад която стоят милиардите на шейха и могат да си позволят да работят на загуба известно време .
Повечето са за ЮАР , Китай и Индия.

# 69
Катар засега отпада - 10 ч. престой в Доха хич не ме вдъхновява. А и полета е дневен.
Сетих се и за Цейлон..
Миши, вие ли бяхте ходили там?

# 70
Катар засега отпада - 10 ч. престой в Доха хич не ме вдъхновява. А и полета е дневен.
Сетих се и за Цейлон..
Миши, вие ли бяхте ходили там?
Да, Шри Ланка е страхотна!Много мили хора, все още не е чак толкова туристически населена, огромни плажни ивици. Морето е so so  WinkКато цяло е доста евтино. Ние бяхме с група и съвсем малко видяхме реално. Все пак си е типично азиатско място, т.е  навън си е мизерно, макар че си личи че поддържат чистота. Мислиме да се върнем там, за да я разгледаме по обстойно, както ние си знаем Wink ама в близките планове не се вмества...

Зависи от датите, има и удобни връзки с 2ч престой и нощен полет от Доха - Мале

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 10:44 от mi6i

# 71
Май натам клоним последно, ако не се намерят прилични полети за Мавриций. Малдиви и Сейшели решихме да не повтаряме засега..Wink

# 72
И ние миналата година бяхме В Шри Ланка,само съжалявам че не се организирахме да отскочим и до Малдивите,иначе летяхме от Истанбул до Дубай,от там с прикачване до летището им до Коломбо
Иначе ние уж успяхме да си организираме разходка из острова и поразгледахме по големите им забележителности,като Яла парк,Сигирия,Дамбула и в храма където пазят зъба на Буда ходихме,ама забравих в кой град беше,и на др местенца ама пусто му тр да си припомня

# 73
Боооже момичета...аз малко така ви се намесвам в разговора, ама сега гледам че като съм стартирала темата съм я написала еКОЗтични дестинации... няма да ме биете нали  Hug

# 74
Боооже момичета...аз малко така ви се намесвам в разговора, ама сега гледам че като съм стартирала темата съм я написала еКОЗтични дестинации... няма да ме биете нали  Hug

хаха, какво говориш - едва ли някой е забелязал дори Wink
тук поне личи, че е грешка в бързината, а какви заглавия с очевАдни правописни грешки имааа.......... - това твоето е нищо Wink Laughing

Общи условия

Активация на акаунт