За помощите от БЧК

• 135 383
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • София
За пореден път се изумявам от лошотията, която е обсебила хората. Би трябвало това да е тема, за да облекчи хората, които не са наясно как се извършва вземането на помощите, или че ги има въобще....
mimetto_94, какво се случва с вас? Защо е този агресивен тон? Ако е имало списък с двете имена на родителите, това ще промени ли факта на раздаване на тези помощи? И тона ви е заядлив и нападателен, да и аз дадох 1 левче след като любезно ме попитаха дали бих дала, не отказах. Не виждам нищо позитивно и полезно във вашите постове, ако обичате, ако нямате да кажете нещо съществено, замълчете! И момичета, много ви моля варете боба и си чатете по скайповете и другите подобни програми, изчистете темата от ненужна информация!

# 151
Момичета, знаете ли вече какви ще са продуктите за втория транш или още е рано?

# 152
  • Другата България

Олио, кафе, картофено пюре на прах, конфитюр, мед и леща са добавени към продуктите от първия транш, но по колко като количество не мога да кажа в момента.Има суматоха около нишестето, май няма да стигне и може да отпадне като продукт.

# 153
  • Mediterraneo
Нишесте и вафли няма да има. Общото количество за втория транш е около 53 кг на човек.

# 154
  • Другата България
За вафлите не знаех. Peace

# 155
  • Mediterraneo
Ами пристигнали са някакви количества, които в никакъв случай не стигат, дори и по 1 кутия да се раздават вафлите. И ако наистина не се попълнят количествата с нови доставки, вафлите ще се преразпределят само за институционалните бенефициенти.

# 156
  • Другата България
Това не беше ли за нишестето? newsm78

# 157
  • Mediterraneo
За него не знам. Вафлите са пристигнали в тези намалени количества вече. Доставки на нишесте изобщо не се очакват.

# 158
  • Другата България
 Peace

# 159
  • София
Общото количество за втория транш е около 53 кг на човек.

newsm78 това, ако наистина е така, звучи доста сериозно като количество!

# 160
  • Другата България
Общото количество за втория транш е около 53 кг на човек.

newsm78 това, ако наистина е така, звучи доста сериозно като количество!
Най-накрая един доволен Grinning толкова е Peace само захарта беше 9 или 10 кг.....да не говоря наизуст де.

# 161
  • София
 Grinning  Thinking Аз понеже си падам леко "Тома неверни" - та за това да видя дали правилно съм прочела  Simple Smile , но щом нистина е така, значи ще пада готвене   chef

# 162
  • Другата България
И  newsm64  food002

# 163
  • Варна, морето, сините вълни...
КОга ще е втория транш някой има ли инфо?

ПС: Ихаа 9кг. Party

# 164
  • в полите на Балкана
 Bтори транш ще се осъществи в периода 24.10.2012 – 23.11.2012 г

Общи условия

Активация на акаунт