За помощите от БЧК

• 135 404
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте аз съм от Бургас,искам да попитам като през 2011 съм получила помощ за раждане на дете (еднократна) за Бс е 250 лв.тази година имам ли някакъв шанс да се класирам за помощ от бчк.Благодаря предварително  bouquet

# 181
  • Другата България
Аз мисля ,че не.Провери все пак. Peace

# 182
Здравейте аз съм от Бургас,искам да попитам като през 2011 съм получила помощ за раждане на дете (еднократна) за Бс е 250 лв.тази година имам ли някакъв шанс да се класирам за помощ от бчк.Благодаря предварително  bouquet
Трябва да си получавала социална помощ. Еднократната за раждане не е такава.
Тогава всички родени 2011 г. деца би трябвало да имат право .. а не е така Simple Smile

# 183
2-рия транш още не е почнал . ще почне или от 1-ви или от 5-ти ..  става дума за софия

# 184
  • Mediterraneo

Нямаш право, еднократните помощи за раждане на дете не са критерий за получаване на интервенционните запаси!

# 185
  • Другата България
2-рия транш още не е почнал . ще почне или от 1-ви или от 5-ти ..  става дума за софия
Може и по-късно да е.

# 186
За Пловдив дали ще почнат до 1.11. като се има предвид че бяха дали 25.10. като дата на почването?

# 187
Момичета, нчкой вчера дали е чул в новините, аз го чух, но късно- в 5 тона от храните са открити червеи. Чух само края и не разбрах в кои.

# 188
В боб в два града са намерили гъгрици

# 189
За пореден път се подиграха с хората.Как не ги е грях....това си е живо изчистване на застояла по складовете стока.Думи нямам за коментар.

# 190
За пореден път се подиграха с хората.Как не ги е грях....това си е живо изчистване на застояла по складовете стока.Думи нямам за коментар.
Със сигурност хората са си внесли нормална стока.. А тук препакетирващите са си пробутали боклуците.. И сега ще си продават хубавия боб по магазините  Crazy

# 191
# 192
Сега даваха по новините за този боб.Казаха че започват да раздават от 5.11. понеделник и ще дават само 12 вида храни а не 13,боба ще бъде махнат.

# 193
Аз искам да попитам следното. Получех стоки от предния транш. Сега имам ли право да получа и от този?
ПП В продуктите които получих  боба също не ставаше, а ориза изобщо липсваше, явно някой е решил, че му трябва повечко ориз.

# 194
Аз искам да попитам следното. Получех стоки от предния транш. Сега имам ли право да получа и от този?
ПП В продуктите които получих  боба също не ставаше, а ориза изобщо липсваше, явно някой е решил, че му трябва повечко ориз.
Да имаш право.

Общи условия

Активация на акаунт