За помощите от БЧК

• 136 121
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте!
За първия транш ни нямаше в списъка(макар, че се съмнявам, защото не го проверих лично).
Има ли вероятност сега за втория да сме в списъка?
Аз съм по чл.8(може и да греша номера) за неосигурен родител получаващ помощи една година назад.

# 256
Абе я иди на място
Ние си взехме първия транш, а сега ни питаха изрично дали сме си взели нещата от него
както казах, и в първия списък за първия транш фигурирало само моето име, а сега имаше и на двамата родители имената
Може нещо да са актуализирали

# 257
  • Mediterraneo
Няма актуализации. Хората от първи транш получават и за втори, това е. Лост, питат ви изрично, понеже имат интерес да раздадат всичко, а нямат време да ровят специално в списъка за първи транш да проверяват всеки по отделно. А вашият казус е друг, така или иначе сте правоимащи и седите на един ред в списъка дето се вика.

# 258
Може и така да е  Peace
Все пак бих проверила лично в клона на БЧК, ако имам съмнения дали съм или не съм в списъка точно по същата причина, че не се знае дали по телефона са проверили

# 259
Днес на шега с мъжо отидохме към 9:00ч. Наредихме се и в 10:15 вече товарихме. Има и БОБ в продуктите (за Русе ). Дадоха ми и нещата от първото раздаване. Общо взето бързо става, културно мина всичко. Наплива почти го няма.

П.п В постовете от предните страници се коментираше, че искали по 1лв. Да има кутии за дарения, като дарението си е твой избор. Лично аз се разделих с 2 лв, като с/у дарението ми издадоха квитанция тип "Членски внос".
От толкова притеснения, че няма да мога да си взема помощите, ей го че се уреди всичко. Дори се бъзиках с мъжа ми, че мога вече да раждам.

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 12:19 от princesa

# 260
  • Septemvri
здравей те знае ли някой кога ще почне раздаването в пазаржишка област

# 261
iskam da popitam ako ima nqkoi koito e ot Drujba-dali veche davat vsichki neshta ot paketa.i oshte neshto-az za parvi pat poluchih pomoshti sega-ot posledniq transh.Imam li pravo i na predishniq i kakvo da napravq za da gi vzema-ako nqkoi znae.

# 262
iskam da popitam ako ima nqkoi koito e ot Drujba-dali veche davat vsichki neshta ot paketa.i oshte neshto-az za parvi pat poluchih pomoshti sega-ot posledniq transh.Imam li pravo i na predishniq i kakvo da napravq za da gi vzema-ako nqkoi znae.
Трябвало е като си отишла сега и си ги взела да кажеш че не си взела предишните.Иди и кажи че не си ги взела би трябвало да ти ги дадат.

# 263
  • Mediterraneo
Никакъв не е проблемът, отиваш отново, казваш, че си отишла за продуктите от първи транш и ще ти ги дадат.

# 264
Здравейте, нова съм в този сайт. Може ли някой да ми каже от коя година се раздават помощите от БЧК от интервенционалните запаси от ЕС, които се полагат на децата с увреждания с ТЕЛК ( по смисъла на този член  "лица, получавали през предходната календарна година месечна добавка за отглеждане на дете с увреждания по реда на чл. 8 д от Закона за семейните помощи за деца". Благодаря Ви!

# 265
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте!
Онзи ден си взехме помощите, но нямаше боб и олио...дали ще ги раздават по натам или изобщо няма да има? Имахме брашно, захар, ориз, бисквити, макарони, мед, сладко, картофено пюре, кафе...май това беше.

# 266
  • Mediterraneo
Здравейте, нова съм в този сайт. Може ли някой да ми каже от коя година се раздават помощите от БЧК от интервенционалните запаси от ЕС, които се полагат на децата с увреждания с ТЕЛК ( по смисъла на този член  "лица, получавали през предходната календарна година месечна добавка за отглеждане на дете с увреждания по реда на чл. 8 д от Закона за семейните помощи за деца". Благодаря Ви!

Ако разбирам правилно въпроса ти, от 2011 година е включена тази целева група в получаването на помощите. 2008- 2010 са се давали само на получавалите енергийни помощи.

# 267
  • Другата България
Здравейте!
Онзи ден си взехме помощите, но нямаше боб и олио...дали ще ги раздават по натам или изобщо няма да има? Имахме брашно, захар, ориз, бисквити, макарони, мед, сладко, картофено пюре, кафе...май това беше.

Боб, олио и леща все още се доставят в складовете на БЧК и затова тези три продукта ще се раздадат допълнително там, където е имало недостиг от тях.

# 268
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте!

Боб, олио и леща все още се доставят в складовете на БЧК и затова тези три продукта ще се раздадат допълнително там, където е имало недостиг от тях.

Ок, благодаря  Hug

# 269
Имат ли право на тези помощи всички семейства, които са получили парична помощ за първокласник през 2011 г.?

Общи условия

Активация на акаунт