За помощите от БЧК

• 135 375
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • Другата България
Точно за тази група хора говоря. За личните асистенти- също. Майките на деца с увреждания тази година не са нова група, понеже бяха включени в списъците миналата година по време на втория транш.
А за боба изобщо няма да споря, знам какво виждам, а не какво са казали разни хора.
От края на миналата година са да, и са си нови имайки предвид "обичайните заподозрени" които вземаха досега.Аз това имах предвид.Личните асистенти поне по моя край са много малка част от правоимащите.Защото по-голямата част са тези на по 4 или 6 часа а те нямат право на помощи.
Аз също не споря за боба, нямам късмета да видя, а да чуя, и това знам, все пак не можем всички да знаем всичко.
Има една поговорка "На харизан кон зьбите не се гледат" и аз я подкрепям (ако мага така да се изразя) с две рьце.Това което смятаме и е видимо че не става за ядене е най лесно да си го хвьрлим дори и тогава ще има кой да го изяде.
smile3501 smile3525

# 106
Продуктите са с по малък грамаж от миналогодишните.Вярно че има и нови продукти включени в пакета, но също така има включени и нови хора.А поредното безсмислие в нашата държава е че този път получих помощ само един пакет както пишеше в списъка , а съм с две деца с увреждания.Миналата година взех и за двете, но тази само за едното.Ходих до соц. подпомагане от там ми казват че БЧК им поискали справка за брой семейства получавали помощи, но според мен някой не си е свършил работата както трябва.Ако някой е като мен нека да сподели или пък ако знае как точно стоят нещата също ще ми е от полза.

# 107
  • Septemvri
днес си взехме продуктите да настина бобчето е малко лошо но другите продукти не са лоши и пак е нещо

# 108
Момичета, имам детенце с ТЕЛК и миналата година така и не взех тези продукти, но тази година искам да си ги взема
Интересува ме може ли таткото да ги получи( без пълномощно), или трябва задължително аз да отида? Защото за детските трябваше аз да подавам, примерно
Но все пак е дете и на двама ни  newsm78

# 109
  • София
Момичета, имам детенце с ТЕЛК и миналата година така и не взех тези продукти, но тази година искам да си ги взема
Интересува ме може ли таткото да ги получи( без пълномощно), или трябва задължително аз да отида? Защото за детските трябваше аз да подавам, примерно

Никакъв проблем  не  е бащата да ги получи!  Вчера моят  мъж  ги  взе  с моята лична карта !  Peace  Миналата година пак  така беше  , пълномощно не са ни  искали .

# 110
  • в полите на Балкана
И аз днес взех продуктите. Като изключим боба всичко останало става.
Миналата година в спипъка освен детето бяха и имената и на двамата родители. Тази година е само моето и на детето. Едва ли ще е проблем да ги вземе таткото.

# 111
Раде ,видях че си писала дали започнаха при нас да ги дават продуктите ?

# 112
Много ви благодаря, има логика да може и двамата родители да ги вземат ( един от двамата де Simple Smile )

# 113
  • в полите на Балкана
Раде ,видях че си писала дали започнаха при нас да ги дават продуктите ?

Днес си взех продуктите. Значи дават. Peace

# 114
  • Варна, морето, сините вълни...
И ние днес си взехме продуктите, доволна съм, вафличките са  мнго вкусни даже   Grinning

# 115
Много ти благодаря.

# 116
  • Sofia
Здравейте аз да се включа с мнение за боба  Joy
Т.к цяло лято не бях правила сега реших като го звех да го направим след настояване на детенце че му се хапва.Варих го около 1ч. 20минути като в пьрвата вода сложих льжичка сода.Свари се идеално мек и маслен на вкус като всички други.На вид не е угледен но иначе си е ок  Peace

# 117
Кате, що не викна на по боб, щях да донеса рагу, тъкмо децата щяха да си поиграят Joy
за ориза свиркай hug

# 118
  • Sofia
Кате, що не викна на по боб, щях да донеса рагу, тъкмо децата щяха да си поиграят Joy
за ориза свиркай hug
Да не спамя темичката.Сега стягам багажа и дим да ме няма на юг на закьсняло моренце но като се вьрна обезателноооо  Hug

# 119
Моят мъж взе нещата, подкупих го с мисълта за вафлите ( що за стока от първа необходимост е това е друг въпрос, да бяха сложили вместо това още един пакет захар)
Не съм пробвала прословутия боб все още, нищо не съм пробвала, но всичко изглежда съвсем прилично
Благодаря ви за информацията Hug

Общи условия

Активация на акаунт