За помощите от БЧК

• 135 366
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
И аз днес взех продуктите. Като изключим боба всичко останало става.
Момичета, имам детенце с ТЕЛК и миналата година така и не взех тези продукти, но тази година искам да си ги взема
Интересува ме може ли таткото да ги получи( без пълномощно), или трябва задължително аз да отида? Защото за детските трябваше аз да подавам, примерно
Но все пак е дете и на двама ни  newsm78
Миналата година в спипъка освен детето бяха и имената и на двамата родители. Тази година е само моето и на детето. Едва ли ще е проблем да ги вземе таткото.

миналата година имаше имената само на майката на даденото дете .. нз от къде го измисли това че и на двамата родители е имало имената .. и някъде тука четох коментар че някъде са ви дали продуктите без лична карта това изобщо не е вярно за да се подпишеш тря да те има в списъка .. моляви се като не знаете не говорете !!

# 121
Можете ли да ми кажете вафлите и бисквитите на кой производител са?

# 122
Знам че ще бъде отново сдъвкана, но както миналата така и тази година отидох  и си казах трите имена и въобще  личната карта не я показвах.Е, попитах дали да им я покажа все пак момичето не ме познава лично, но ми отговори ""Не."'Но пък и едва ли някой ще реши ей  така и да отиде да вземе продуктите на детето ми -казвайки трите ми имена. А е редно да се изискват затова спор няма.
Производите на бисквитите .-Захарен комбинат Пловдив. А вафлите отдавна бяха изядени.

Последна редакция: нд, 30 сеп 2012, 17:25 от non4eto0

# 123
  • Другата България
Можете ли да ми кажете вафлите и бисквитите на кой производител са?
На Пловдив, захарния мисля.non4eto0  Peace написах и видях твоето.

# 124
  • в полите на Балкана
Момичета, имам детенце с ТЕЛК и миналата година така и не взех тези продукти, но тази година искам да си ги взема
Интересува ме може ли таткото да ги получи( без пълномощно), или трябва задължително аз да отида? Защото за детските трябваше аз да подавам, примерно
Миналата година в спипъка освен детето бяха и имената и на двамата родители. Тази година е само моето и на детето. Едва ли ще е проблем да ги вземе таткото.

миналата година имаше имената само на майката на даденото дете .. нз от къде го измисли това че и на двамата родители е имало имената .. и някъде тука четох коментар че някъде са ви дали продуктите без лична карта това изобщо не е вярно за да се подпишеш тря да те има в списъка .. моляви се като не знаете не говорете !!

Изобщо не пиша глупусти, а това, което съм видяла миналата година в списъка.Колкото и да ви е неприятно, знам името на собствения си съпруг, моето и на детето също.   Peace

пп Тази година лична карта никой не ми е искал. Трябваше само да  платя 1лв. червен кръст.  Миналата година ми искаха.

Последна редакция: нд, 30 сеп 2012, 21:11 от мамаРаче

# 125
Здравейте аз да се включа с мнение за боба  Joy
Т.к цяло лято не бях правила сега реших като го звех да го направим след настояване на детенце че му се хапва.Варих го около 1ч. 20минути като в пьрвата вода сложих льжичка сода.Свари се идеално мек и маслен на вкус като всички други.На вид не е угледен но иначе си е ок  Peace
Това за содата съм го пропуснала.Реших и аз да го пробвам този боб след написаното от теб, ми варих го 5,30часа като го бях накиснала във вода от предната вечер и накрая го изхвърлих.

# 126
  • Другата България
Лична карта е задължителна.....по принцип.Но на много места си познават хората и затова не я показват.

# 127
  • Sofia
Здравейте аз да се включа с мнение за боба  Joy
Т.к цяло лято не бях правила сега реших като го звех да го направим след настояване на детенце че му се хапва.Варих го около 1ч. 20минути като в пьрвата вода сложих льжичка сода.Свари се идеално мек и маслен на вкус като всички други.На вид не е угледен но иначе си е ок  Peace
Това за содата съм го пропуснала.Реших и аз да го пробвам този боб след написаното от теб, ми варих го 5,30часа като го бях накиснала във вода от предната вечер и накрая го изхвърлих.
Ако не си го сложила всичкия другото го пробвай сьс содата стана много много мекичьк само дето му изхвьрлям по 2 водата за да не мирише на сода после  Hug

# 128
  • софия
 Запалихте ме да сваря боба.  Simple Smile

# 129
Здравейте аз да се включа с мнение за боба  Joy
Т.к цяло лято не бях правила сега реших като го звех да го направим след настояване на детенце че му се хапва.Варих го около 1ч. 20минути като в пьрвата вода сложих льжичка сода.Свари се идеално мек и маслен на вкус като всички други.На вид не е угледен но иначе си е ок  Peace
Ако не си го сложила всичкия другото го пробвай сьс содата стана много много мекичьк само дето му изхвьрлям по 2 водата за да не мирише на сода после  Hug
Не съм го сложила целия, ще го пробвам останалия пък дано да стане.  bouquet

# 130
  • Mediterraneo
... Трябваше само да  платя 1лв. червен кръст...

Къде това? ако искаш и на лични ми отговори.

# 131

Изобщо не пиша глупусти, а това, което съм видяла миналата година в списъка.Колкото и да ви е неприятно, знам името на собствения си съпруг, моето и на детето също.   Peace

пп Тази година лична карта никой не ми е искал. Трябваше само да  платя 1лв. червен кръст.  Миналата година ми искаха.

и къде си взе продуктите .. лично аз миналата година съм раздавала продуктите и знам всичко нали тря да видиме дали си наистина ти какво си мислиш че ти си единствена в бг с тия имена .. не е така както ти си го мислиш и егн-то сме гледали Wink ..

# 132
и не си била задължена да плащаш 1 лв за червен кръст то е по желание който има възможност Wink .. и ако не знаеш тоя 1 лв е за безплатен обяд за децата по домовете. Трябва да си ти дали талонче че си дала 1 лв с твойто име .. са кажи че не е така ?

# 133
аз дадох и то от сърце, все пак това е просто 1 лев......
попитаха ме дали мога да даря и естествено, че ми дадоха талонче, става въпрос за пункта в София в кв.Триъгълника

# 134
аз дадох и то от сърце, все пак това е просто 1 лев......
попитаха ме дали мога да даря и естествено, че ми дадоха талонче, става въпрос за пункта в София в кв.Триъгълника

нямах предвид тебе ама нищо .. важното е че и ти им го каза на тия разбирачки че не си го дала по задължение а ЗАЩОТОТО СИ ИСКАЛА Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт