Фейсбук 2

• 1 308 601
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 14 115
За много години! Мир и любов Animal Bee
Бивш фейсбук приятел ми пише от време на време и съм разрешила да не ми отива в request, но вече ми става доста досадна. Съобщенията с нея са изтрити и не мога да я сложа в request , какво мога да направя, за да не виждам когато ми пише.

# 14 116
Да я блокираш и мирна ти глава.

# 14 117
Няколко пъти ми се случва през телефона да го видя това каре на стените на различни хора.Когато обаче вляза през компютъра виждам поста.

# 14 118
  • При елфите ...
Възможно ли е наличието на Месенджър без ФБ профил... Ако е възможно как се намират "приятели" за разговори през него?!?

# 14 119
  • Варна
Няколко пъти ми се случва през телефона да го видя това каре на стените на различни хора.Когато обаче вляза през компютъра виждам поста.
Това е годишното клипче, което ФБ прави за всеки. През телефона се вижда, през компютър - не.

# 14 120
Възможно ли е наличието на Месенджър без ФБ профил... Ако е възможно как се намират "приятели" за разговори през него?!?
Като ги добавяш чрез телефонните им номера.

# 14 121
Това е годишното клипче, което ФБ прави за всеки. През телефона се вижда, през компютър - не.

Не, не е годишното клипче.Едното е някакво забавно с котки, другото някакъв скеч.През телефона не ги виждам, излиза ми карето, а през компютъра ги виждам.

# 14 122
  • Sofia, Bulgaria
Доколкото четох, месунджър ще го спрат да се ползва без профил във ФБ.
Иначе приятели се добавяха, чрез телефонен номер.

# 14 123
  • При елфите ...
Благодаря НощенЯстреб, Maeve...

# 14 124

Снимката е от снощи, блокът е от три седмици. За първи път виждам статус на активност на някой, който ме е блокирал. От време на време през месинджъра от телефона дори ми зарежда и профила на въпросния човек.
Според вас това бъг ли е?

# 14 125
Блок в месинджър не е блок във фейсбук. Ти не можеш да пишеш, но имаш достъп до профила.

# 14 126
Блокът е И във фейсбук, не само в месинджър.
Супер странно ми е да виждам онлайн статуса понякога, преди малко отново ми светна в зелено. Блокът все така си е факт Simple Smile

# 14 127
  • софия
Според мен си е бъг някакъв, нищо няма да ме учуди в тоя Фейс Simple Smile

# 14 128
От няколко дни ми изчезна опцията "Виж превода". Понеже участвам в една чуждоезична група тази функция ми беше много полезна.

# 14 129
леле рекламите ме отбягваха доста време. сега всяко второ нещо ми е AD :@

Общи условия

Активация на акаунт