Фейсбук 2

• 1 308 176
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 14 355
  • Sofia
Padme, аз тогава ти написах къде сме го обсъждали – не знам как не си могла да го намериш. Wink

Ето, дискусията започва от този мой пост.

# 14 356
  • Пловдив
Благодаря Black Cat Simple Smile, и двамата са със скрити приятели и затова не ми дава, че всъщност те са

# 14 357
  • софия
Аз си махнала активността от Месинджър, отделно и от компютъра за фейсбука и така ми е добре,ама пак има луди дето ми махат Simple Smile

# 14 358
Успях да върна стадата версия точно от менюто със стрелкичката горе в дясно. Да вярно след настройки е изход, но над настройки има ред с надпис става версия. Сега когато съм вече на нея над изход пише премини на бета версия. Толкова трудно открих как да не съм на бета, че сега много ще се пазя Simple Smile така и не свикнах с нея.

# 14 359
  • София
Когато коментирам нещо в публична група, моите приятели виждат ли го това, ако не са членове на тази група?

# 14 360
Според мен да.
Аз понякога се впрягам и доста често се включвам в коментари, та получавам на съобщения от мои приятели укор или поздрав.
Със затворените групи това го няма.

# 14 361
  • Euskal Herria
От вчера имам проблем с някои страници. Ако искам да отида на дадена страница, зарежда и моментално ме прехвърля на месинджъра на страницата. И по никакъв начин не позволява да се върна, отваря само и единствено месинджъра. Ако обаче ми излезе публикация от съответната страница и кликна върху времето на публикуване, тогава се зарежда страницата.
Някой друг с такива оплаквания? Не за всички страници е така, само за някои.

# 14 362
Има ли опция да се вижда кой е видял публикация тип "на живо ". Излиза сано като брой.

# 14 363
Фейсбук е приложение, което работи във фонов режим и ако не го спрете принудително, си работи и да не сте в момента на линия, затова свети в зелено на другите, които ви виждат.
Спирайте си работещите фоново приложения, ако не са ви нужни.
Как се спират?

# 14 364
Ами при всеки телефон е различно. Аз съм с Huawei и тук е така.
Скрит текст:
Също така от настройките на приложения има опция за спиране на работата във фонов рeжим на приложенията, на които това не им е нужно.

# 14 365
Мои познати ми казват, че постоянно съм на линия във фб или в месенджер нощем, а аз реално не съм. Как се получава така?

# 14 366
  • София-Младост
От вчера имам проблем с някои страници. Ако искам да отида на дадена страница, зарежда и моментално ме прехвърля на месинджъра на страницата. И по никакъв начин не позволява да се върна, отваря само и единствено месинджъра. Ако обаче ми излезе публикация от съответната страница и кликна върху времето на публикуване, тогава се зарежда страницата.
Някой друг с такива оплаквания? Не за всички страници е така, само за някои.
И при мен така, даже първия път реших, че без да искам съм натиснала нещо. Днес отново е същото.

# 14 367
Скапаха го този ФБ с вечните преправяния... На един едно му се е развалило, на друг - друго, омръзна ми вече! Що го пипат като си работи добре?! През ден ъпдейти и все по-зле става!

# 14 368
Мои познати ми казват, че постоянно съм на линия във фб или в месенджер нощем, а аз реално не съм. Как се получава така?
Ето така:
Фейсбук е приложение, което работи във фонов режим и ако не го спрете принудително, си работи и да не сте в момента на линия, затова свети в зелено на другите, които ви виждат.
Спирайте си работещите фоново приложения, ако не са ви нужни.

# 14 369
Дори и така пак се излиза понякога на линия.
Наистина е пълно с бъгове. Тъкмо някоя функция заработва нормално и скапват друга, вече дори и не ми прави впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт