Фейсбук 2

• 1 308 149
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 14 430
  • Sofia
зная как да виждам кой ми е гледал профила, но там излизат само тези, които са ми приятели.

Как става? Аз не мисля, че има начин...

# 14 431
Няма начин, всички такива "знам кой ми е гледал профила" са глупости

# 14 432
Благодаря ... а аз как мога да спра отбелязването ми?
Не точно да го спреш, а да контролираш отбелязванията може
Настройки и поверителност - Настройки - Дневник и отбелязвания - Да преглеждате ли отбелязванията, които хората добавят в публикациите ви, преди отбелязванията да се покажат във Фейсбук? - И там включваш "преглед на отбелязванията". Това е в мобилното приложение на ФБ, нямам лаптоп пред мен в момента.
[/quote

Като се опитах да отбележа приятел, не ми се получи, затова помислих, че както писа по-горе е забранил отбелязванията

# 14 433
Ами само това знам, съжалявам

# 14 434
Като се опитах да отбележа приятел, не ми се получи, затова помислих, че както писа по-горе е забранил отбелязванията
Сложи @ и тогава започни да пишеш. Пример: @Selena

# 14 435
Включих Преглед на отбелязванията и трябва да ви кажа, че си ме отбелязват без дори да ме питат. Май не работи тази функция

# 14 436
Ами без да одобря не излиза нищо за гледане ,само аз си го виждам.Иначе ми шляпаха каквото падне и ме дразнеха.

# 14 437
Включих Преглед на отбелязванията и трябва да ви кажа, че си ме отбелязват без дори да ме питат. Май не работи тази функция
Отбелязват , но не се появява на стената Ви, докато не одобрите. А има и  вариант да премахнете отбелязването.

# 14 438
Отбелязват , но не се появява на стената Ви, докато не одобрите. А има и  вариант да премахнете отбелязването.

Не става въпрос за моята стена, а в група

# 14 439
Това вярно ли е или поредната фейк новина?  Че вече сума ти народ го публикуват на стената си.
Скрит текст:
В суматохата около Covid 19,
не забравяйте, че утре започва новото правило във "Facebook", съобразно което могат да използват вашите снимки. Не забравяйте, че крайният срок е днес!!! Може да се използва в съдебни дела срещу вас. Всичко, което някога сте публикували, става публично от днес - дори съобщенията, които са били изтрити. Не струва нищо за просто копие и пост, по-добре безопасно, отколкото да съжалявате.

Не РАЗРЕШАВАМ на Facebook или на каквито и да било образувания, свързани с "Facebook"да използват моите снимки, информация, съобщения или публикации, както от миналото, така и за в бъдеще. С това изявление давам известие на "Facebook", че е строго забранено да се разкрива, копира, разпространява или да се предприемат други действия срещу мен въз основа на този профил и / или съдържанието му. Съдържанието на този профил е частна и поверителна информация. Нарушаването на личния ми живот може да бъде наказано със закон.

ЗАБЕЛЕЖКА: "Facebook" вече е публична единица. Всички членове трябва да публикуват бележка като тази.

Ако предпочитате, можете да копирате и поставите тази версия. Ако не публикувате изявлението поне веднъж, то мълчаливо ще позволите използването на вашите снимки, както и информацията, съдържаща се в актуализациите на статуса на профила Ви. НЕ "share", а "copy+ paste"!

Новият им алгоритъм избира същите малко хора - около 25-които ще прочетат публикациите ви.

Следователно:
Дръжте пръста си долу навсякъде в този пост и "copy" ще изскочи. Кликнете върху "copy". След това отидете на страницата си, започнете нова публикация и сложете пръста си навсякъде в празното поле. "Paste" ще изскочи и ще кликнете върху него.
Това ще заобикаля системата.

НЕ давам разрешение Facebook да споделя нищо мое, което съм сложил на сайта им. СНИМКИ, ТЕКУЩИ или минали, ПУБЛИКАЦИИ, телефонни номера или имейли...Абсолютно нищо не може да се използва в каквато и да е форма без моето писмено разрешение или вербално съдържание.

# 14 440
  • Sofia
Фалшиво е.

# 14 441
Това просто умът ми не го побира... Само на същество, на което в главата му плува първичен бульон, може да сподели подобно нещо!
Имам сред "приятелите" си такива, което всъщност е по-жалкото Unamused

# 14 442
Това вярно ли е или поредната фейк новина?  Че вече сума ти народ го публикуват на стената си.
Скрит текст:
В суматохата около Covid 19,
не забравяйте, че утре започва новото правило във "Facebook", съобразно което могат да използват вашите снимки. Не забравяйте, че крайният срок е днес!!! Може да се използва в съдебни дела срещу вас. Всичко, което някога сте публикували, става публично от днес - дори съобщенията, които са били изтрити. Не струва нищо за просто копие и пост, по-добре безопасно, отколкото да съжалявате.

Не РАЗРЕШАВАМ на Facebook или на каквито и да било образувания, свързани с "Facebook"да използват моите снимки, информация, съобщения или публикации, както от миналото, така и за в бъдеще. С това изявление давам известие на "Facebook", че е строго забранено да се разкрива, копира, разпространява или да се предприемат други действия срещу мен въз основа на този профил и / или съдържанието му. Съдържанието на този профил е частна и поверителна информация. Нарушаването на личния ми живот може да бъде наказано със закон.

ЗАБЕЛЕЖКА: "Facebook" вече е публична единица. Всички членове трябва да публикуват бележка като тази.

Ако предпочитате, можете да копирате и поставите тази версия. Ако не публикувате изявлението поне веднъж, то мълчаливо ще позволите използването на вашите снимки, както и информацията, съдържаща се в актуализациите на статуса на профила Ви. НЕ "share", а "copy+ paste"!

Новият им алгоритъм избира същите малко хора - около 25-които ще прочетат публикациите ви.

Следователно:
Дръжте пръста си долу навсякъде в този пост и "copy" ще изскочи. Кликнете върху "copy". След това отидете на страницата си, започнете нова публикация и сложете пръста си навсякъде в празното поле. "Paste" ще изскочи и ще кликнете върху него.
Това ще заобикаля системата.

НЕ давам разрешение Facebook да споделя нищо мое, което съм сложил на сайта им. СНИМКИ, ТЕКУЩИ или минали, ПУБЛИКАЦИИ, телефонни номера или имейли...Абсолютно нищо не може да се използва в каквато и да е форма без моето писмено разрешение или вербално съдържание.
Аз разбрах, че трябва да напишеш "Есе" без кавичките. Пробвай и кажи какво е станало. No Mouth

# 14 443
Другата творба на първичните бульони, която циркулира от 2-3 дни, е тази
Скрит текст:
Здравейте на всички !!! 🙂
Мисля, че много хора ме познават, без значение кога и как се пресичат нашите пътища. Може би някой ме помни, други не, но ако сме приятели във фейсбук, искам да мисля, че се познаваме. Бих искал да видя дали можем да общуваме повече от просто харесвания и gifs и всъщност да пишем един на друг. Реших да участвам в експеримент, наречен „Среща между закуски“. Идеята е да се види кой чете публикация без снимка. Толкова сме потопени в технологиите, че сме забравили най-важното: доброто ПРИЯТЕЛСТВО. Ако никой не чете това съобщение, това ще бъде кратък социален експеримент. Но ако го прочетете до края, искам да коментирате с една дума за нас. Например място, предмет, човек, момент, който се отнася до или ми напомня за себе си. След това копирайте този текст и го публикувайте на страницата си (не споделяйте) и аз ще отида на страницата ви, за да оставя дума, която ми напомня за вас. Моля, не пишете коментари, ако нямате време да копирате текста, това ще съсипе експеримента!
Да видим колко време ви отне да четете и отговаряте според общата история на Facebook !!!

# 14 444
То най редовно има такива.
Определи с една дума как се запознахме, да видя дали четеш пост без снимка и т.н.
Тези пък копирай, предай на нз колко човека и върни на мен, защото ще ти се стовари всичко лошо на главата ме вбесяват направо!
Връщам на изпратилия ми го и любезно написвам, че в такива игри не играя и не желая да ми изпраща.
Резултатът е двупосочен. Един при следващо изпращане го изтривам от списъка с приятели, друг пък мен ме изтрива, щом не искам да му мултиплицирам глупостите!

Общи условия

Активация на акаунт