Фейсбук 2

• 1 307 984
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 14 565
А, супер! Не съм го открила до сега. Благодаря!
Само че от тук можеш да виждаш накуп публикациите на хората в съответния списък, но не можеш да го редактираш...

# 14 566
  • Sofia
Не можах да го намеря, затова питам...на коя страница в темата е?

https://bg-mam.ma/p/622657/40149057

# 14 567
  • София
А, супер! Не съм го открила до сега. Благодаря!
Само че от тук можеш да виждаш накуп публикациите на хората в съответния списък, но не можеш да го редактираш...
Напротив, като цъкнете на списъка, вдясно има бутон за редакция.

# 14 568
Здравейте!
Има ли някакъв бъг във фейсбук?
От няколко дни като вляза във фейса,първи ми излизат публикациите на един и същи човек. Постовете му са вече стари, от няколко дни и въпреки това пак ми излизат. 🤔

# 14 569
И при мен е така повече от седмица. Едни и същи неща ми върти на всяко влизане.

# 14 570
Не знам дали е бъг, но напоследък мисля, че има цензура. От Бг Фейсбук.

# 14 571
Много ли се бави одобрението на реклами в момента? Вече няколко часа чакам.

# 14 572
Аз от няколко дни имам друг проблем - постоянно ми стои известие, че имам едно съобщение. Влизам в Messenger, нямам никакви нови съобщения, нито непрочетени стари.. Изтрих рекламите, които имах, но не те проблемът, разбира се.. Просто ме дразни, като си вляза в профила.

# 14 573
И при мен стои известие на Месинджър, а съм изчистила всичко. Не знам и дали въобще ще се махне.

# 14 574
  • София-Младост
Проверете за т.нар. чакащи съобщения. Иначе и на мен ми се  е случвало, после изчезва...явно системен бъг.

# 14 575
  • ...край Дунава
Здравейте, от час се блъскам, как да спра да получавам съобщения от непознати? Къде се намира тази опция? Искам да "спра" съобщения от приятели на приятели. Тоест да останат само съобщения от приятели.

# 14 576
Би трябвало да е в настройките,  Кой може да се свързва с мен. Но не съм сигурна дали могат да се забранят.

# 14 577
  • ...край Дунава
Би трябвало да е в настройките,  Кой може да се свързва с мен. Но не съм сигурна дали могат да се забранят.

Няма такава опция. Има само ограничаване за поканите за приятелство, но съобщения, нищо никъде не намирам Sad

# 14 578
И аз потърсих и не намерих. Те не отиват ли поне в папка Спам?

# 14 579
Здравейте Simple Smile Искам да попитам нещо. Имам профил във фейсбук от 11 години. Искам постовете, които съм публикувала от тогава до сега, да ги скрия от профила си. При нужда да мога да си ги видя само аз. Намерих една настройка за това, но ми дава примерно от даден период да избера макс 50 поста. Но за 11 години е доста трудоемко да се направи.... Има ли някакъв лесен начин? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт