Фейсбук 2

• 1 308 112
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 14 820

Няма как да стане това.Worried
Странното е, че контактувам с много клиенти на фирмата и за поръчките сме се разбирали основно по Месинджър, те също са ми приятели във фейсбук.
Но при тях го няма това излизане на новини на първа страница.

# 14 821
Аз имам приятел във Фейсбук, който като публикува нещо винаги виждам първо него, но такава настройка съм му сложила "Вижте първо".
Провери да не си цъкнала без да искаш и ти.

# 14 822
  • Пловдив
А може ли да се направи винаги да върви хронологично, както преди?

# 14 823
Здравейте!
Преди известно време си писахме с един човек на Месинджър. В последствие спряхме да си пишем и вече по никакъв начин не контактуваме. От тогава,вече около 4 месеца, колкото пъти вляза в Месинджър, ако е публикувал стори, то стои винаги до моето. Даже и да няма стори, само да излезе на линия и иконката е първа. Във фейсбук е същото нещо, публикациите му ми излизат първи постоянно, днес даже ми излезе негова публикация която той е публикувал преди четири дни.
Знам, че Фейсбук си има някакъв собствен алгоритъм, но пак не мога да си го обясня, на какво се дължи това.
Ако някой има обяснение, моля споделете.

Моята теория е, че колкото по-често някой ти отваря сторитата и профила да разглежда (дори да не коментира, или харесва) , толкова по-напред излиза в месинджър.

# 14 824
Здравейте.Как  и дали мога да видя поканите за приятелство които съм изпратила?

# 14 825
Здравейте.Как  и дали мога да видя поканите за приятелство които съм изпратила?
От компютър от профила си влизате в "Приятели". Над списъка с приятели има бутони"Покани за приятелство" и "+Намерете приятели". Като отворите който и да е от двата излизат поканите до вас, а отгоре има един син надпис с дребен шрифт "Преглед на изпратените покани". От там можете да видите на кого сте изпратили.

# 14 826
Благодаря за бързия отговор.Мога ли да видя кой ми е гледал профила?Ако деактивирам профила си приятелите ми другите потребителя ще виждад ли че  е деактивиран?

# 14 827
  • Euskal Herria
Не може да се види кой ти е разглеждал профила.
Ако го деактивираш, в листата на приятелите ти ще излиза профилът ти - без снимка и ако кликнат върху него, ще излезе съобщение, че е деактивиран.

# 14 828
Примерно имам 10 приятеля може ли га ги групирам в под групи и едните на виждат снимки,публикации и тн а другите не?

# 14 829
Можеш, слагаш ги в различни списъци и при публикуване задаваш за кой да е видимо.

# 14 830
Може ли профилната ми снимка да се вижда само  от някои приятели а от други приятели не?

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 18:57 от buchanan

# 14 831
# 14 832
  • Пловдив
Е, как не? На всяка публикация има избор кой да я вижда и кой не. Профилната снимка не е изключение. При качване на снимката има Редактиране на поверителност - по избор,
 пишете имената на приятелите, които не искате да я виждат, и потвърждавате. Мисля, че само със снимката на корицата не става, поне аз не успявам.

# 14 833
Можеш да я редактираш в албума, който е Снимки на профила и да, там могат да я виждат само приятели. Но като профилна снимка остава видима за всички.

# 14 834
Активирала съм active status  off ако прочета съобщение изпращача ще разберели ?Има ли начин да го прочета и човекът да не разбере?

Общи условия

Активация на акаунт