Фейсбук 2

• 1 307 820
  • 14 991
  •   3
Отговори
# 150
...аз още съм ограничена, днес тръгнах да си коментирам на приятелче, и ме срязаха на 3тия коментар, пак излезе същия прозорец, който гласеше "преизползвали сте услугата......." та дори сега и на приятелите си не мога. Случвало ли се е на някой?

На мен ми се е случвало, но със съобщения. Беше преди доста време преди чата и съобщенията да бъдат свързани (не съм сигурна ама май по него време чат изобщо нямаше  Mr. Green ). Та с едно приятелче ползвахме ФБ съобщенията вместо скайп... Първо ме предупреди няколко пъти и накрая ми забрани да пращам изобщо съобщения  Mr. Green Не съм убедена, но мисля, че за 10тина дена ми беше забраната Rolling Eyes

# 151
  • Русе
За ПУБЛиЧНАТА група проблема се оказа че е стара и за това не ми пращат съобщения. Днес имаше съобщение да я преформят в нова иначе ще я архивират. Предполагам че администратора ще реши проблема скоро.

7/8..., не е русенската.

# 152
...аз още съм ограничена, днес тръгнах да си коментирам на приятелче, и ме срязаха на 3тия коментар, пак излезе същия прозорец, който гласеше "преизползвали сте услугата......." та дори сега и на приятелите си не мога. Случвало ли се е на някой?
Сестра ми беше блокирана така за няколко дни ,само защото благодареше на поздравите си за РД ,бяха над 200 и в един момент и бяха забренени всякакви коментари Rolling Eyes

# 153
  • варна
Имам проблем с фейсбука, ама незвам как да ви го обясня Embarassed! Значи като вляза всичко е ОК, но като щракна да правя нещто  буквите стават огромни - е чесно незнам дали ме разбрахте, ама помогнете ми да се оправя, че съм на Вие с компютрите  Embarassed

# 154
Здравейте! Нали знаете, когато публикувате нещо то ви излиза на стената. До него има едно "Х" и пише "hide all this action from your profile". Аз го натиснах и сега не ми излиза на стената нищо, което харесвам. Надявам се да сте ме разбрали и да ми помогнете!  Simple Smile

# 155
Има ли начин да премахна от новините на приятелите ми като ме добавят в някоя група?

# 156
Здравейте! Нали знаете, когато публикувате нещо то ви излиза на стената. До него има едно "Х" и пише "hide all this action from your profile". Аз го натиснах и сега не ми излиза на стената нищо, което харесвам. Надявам се да сте ме разбрали и да ми помогнете!  Simple Smile

Това значи, че си скрила всички известия от дадената страница/група/човек. Ако е страница или група, отиди в настройките, намери забранените/блокирани страници/групи и ги деблокирай. За човек, не знам - може  би трябва да се абонираш?  Peace

Аз да питам - кое определя в чата отстрани кой човек да ти се появява и на кой ред/място да е в чата? Имам хора, които "следя" и сега видях, че от първи ред са чак на четвърти. Как да си ги върна обратно на първи?

# 157
  • UK
Търся си хубави Фейсбук страници, задължително на български, в които да пускат снимки от типа на разни красиви места по света с обяснения къде се намират или нещо такова, ей такива неща, които могат да са интересни на майка ми, понеже няма много приятели и мисля, че ще й допаднат такива неща. Simple Smile

# 158
Търся си хубави Фейсбук страници, задължително на български, в които да пускат снимки от типа на разни красиви места по света с обяснения къде се намират или нещо такова, ей такива неща, които могат да са интересни на майка ми, понеже няма много приятели и мисля, че ще й допаднат такива неща. Simple Smile

И аз такива неща търся, но... Фейсбук е препълнен с идиотски страници.  Peace
Търся също и български страници, с грамотно и правилно написани статуси на други езици... и това не намерих.  Mr. Green

# 159
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Записвам се и аз

# 160
Търся също и български страници, с грамотно и правилно написани статуси на други езици... и това не намерих.  Mr. Green

не се сещам за такива, но пък много любопитно ми стана - (извинявам се за въпроса!) защо ги търсиш?  newsm78

# 161
  • софия
Страницата е на бг, но имената на местата в албума са на английски. Иначе има доста снимки:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.186878614669553.44755.1 … 670289&type=1

# 162
 https://www.facebook.com/Rodopite

И да попитам ,момичета въпреки , че изтривам на стената си какво съм харесала,това излиза ли в падащите новини на приятелите ми? Всичко ли излиза в тези падащи новини Tired

# 163
 И пак за тези падащи новини,не виждам на двама приятели нищо  в тези новини....,а те си харесват мои публикации на стената,това как става.. newsm78

# 164
http://www.facebook.com/NasamNatam?ref=pb#!/NasamNatam?sk=wall
http://www.facebook.com/pages/%D0%95%D0%BA%D0%B7%D0%BE%D1%82%D0% … 163038435?ref=pb#!/pages/%D0%95%D0%BA%D0%B7%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0-/258163038435?sk=wall

Общи условия

Активация на акаунт