Фейсбук 2

• 1 299 754
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 005
# 7 006
Когато сложа някого в ограничени, продължавам ли да му излизам в нюз фийда?

# 7 007
  • BG

Само публичните ти статуси.

# 7 008

Само публичните ти статуси.

А когато харесам публикация в някоя страница или на общ приятел, излиза ли му отстрани в лентата?

# 7 009
Здравейте,извинявам се предварително ако вече е коментирано, въпросът ми е: може ли даден статус със снимки да се превърне в албум? Самият статус да стане албум? Мисълта ми е че не искам да трия статуса и наново да качвам снимките като албум, а просто да се прехвърлят или преформатира по някакъв начин? Благодаря!

# 7 010
При всяко влизане във фейсбук ми се показват снимки на ''Хора, които може би познавате'' най -отгоре на страницата, мога ли да го изключа/премахна по някакъв начин?

ПП
Справих се.

Последна редакция: вт, 31 мар 2015, 15:44 от `FSS`

# 7 011
При всяко влизане във фейсбук ми се показват снимки на ''Хора, които може би познавате'' най -отгоре на страницата, мога ли да го изключа/премахна по някакъв начин?

ПП
Справих се.

Здравей! Няма да е зле да споделиш как си го направила,защото и аз от доста време се чудя как да се справя с досадната опция .

# 7 012
Горе, в десния чгъл на снимките има хикс. Натискаш го, докато свършат и повече не ги показва.

# 7 013
Здравейте,извинявам се предварително ако вече е коментирано, въпросът ми е: може ли даден статус със снимки да се превърне в албум? Самият статус да стане албум? Мисълта ми е че не искам да трия статуса и наново да качвам снимките като албум, а просто да се прехвърлят или преформатира по някакъв начин? Благодаря!

Разбира се! Oтиваш на "Снимки", където има опции "Снимки с вас"; "Вашите Снимки" (т.е. тези от стената) и "Албуми"
 Цъкваш на "Снимки от стената" и ти изкарват всички които си качила в статуси на редички...
 Насочваш мишката към десният ъгъл (твое дясно Laughing ) където излиза едно моливче за редактиране... Натискаш го и ти пада падащо меню от което можеш да я направиш или корица, или профилна снимка, или да изтриеш или да я Преместиш в друг албум (предпоследното преди триене).... Избираш го и нататък ще се справиш... И така докато не свършиш снимките... После можеш да редактираш името му на албума, като влезеш на него и т.н....

# 7 014
  • Варна
ФБ днес се побърка. В прозореца на индивидуалния чат ми изписва, че имам 45 съобщения, от човека, с който си чатя, а то или няма, или е едно. Цял ден е така.

# 7 015
  • BG
Има нова много яка опция да ти изпраща нотификейшъни за публикациите ти точно преди година на този ден. Гепах я от публикация на друг човек, отдолу имаше опция see your mamories, натиснах и то ме попита дали искам да ми изпраща известия.

# 7 016
Аз не виждам при мен такава опция   33uu

# 7 017
  • BG
Аз не виждам при мен такава опция   33uu

И аз не я виждам при мен. Видях я в публикацията на друг човек случайно, имаше препратка.

Всъщност порових се. Я виж в Настройки - Известия - Настройки на известията дали ще го намериш най-долу. На мен в момента ми е там на Включено.

Казва се "На този ден"

# 7 018
Нямам. Явно не е активирало още при мен  Laughing

# 7 019
А аз не разбрах това какво е .. https://m.facebook.com/mentions  newsm78

Иначе вие говорите за това  https://facebook.com/onthisday/  Много е интересно, наистина.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт