Фейсбук 2

• 1 299 897
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 230
Пак съм с питанка  Hug
Ако администратор на група блокира и изгони неин член, коментарите на въпросния видими ли са за останалите или не?  Rolling Eyes

Май изчезват, аз като съм блокирала. Но съм виждала коментари, които се виждат, но автора"сив", но може да е бил изгонен от групата само. Ако блокираш някой от профила си, и неговите коментари изчезват. Този номер с "посивяването" на акаунта, а коментарите да седят не знам как става.

# 7 231
Пак съм с питанка  Hug
Ако администратор на група блокира и изгони неин член, коментарите на въпросния видими ли са за останалите или не?  Rolling Eyes

Май изчезват, аз като съм блокирала. Но съм виждала коментари, които се виждат, но автора"сив", но може да е бил изгонен от групата само. Ако блокираш някой от профила си, и неговите коментари изчезват. Този номер с "посивяването" на акаунта, а коментарите да седят не знам как става.

Сив е само когато е изритан от групата, но ако е и блокиран?? newsm78

# 7 232
Пак съм с питанка  Hug

Сив е само когато е изритан от групата, но ако е и блокиран?? newsm78

Изчезват. Това го знам, защото съм блокирала, тъпо хлапе, което само обиждаше.  Peace

# 7 233
Благодаря за инфото!  bouquet

# 7 234
Ако блокираш някой от профила си, и неговите коментари изчезват.

Мисля, че дори и да блокираш някого, коментарите му си остават и са видими за останалите ти приятели, освен ако не изтриеш и тях (под "тях" имам в предвид коментарите). Само ти не ги виждаш.

# 7 235
Коментарите би трябвало да са невидими само за блокиращия  Peace

# 7 236
Коментарите би трябвало да са невидими само за блокиращия  Peace

Именно. Peace

# 7 237

Мисля, че дори и да блокираш някого, коментарите му си остават и са видими за останалите ти приятели, освен ако не изтриеш и тях (под "тях" имам в предвид коментарите). Само ти не ги виждаш.

Не знам, как да ги изтрия като не ги виждам. Има логика, защо блокиран в друг сайт, го виждам, а аз като блокирам, не. Мерси.   bouquet

# 7 238
  • BG

Не знам, как да ги изтрия като не ги виждам. Има логика, защо блокиран в друг сайт, го виждам, а аз като блокирам, не. Мерси.   bouquet

Отблокирай го, изтрий коментарите му, но след това можеш да го блокираш отново чак след 48 часа.

# 7 239
Стара история, но за в бъдеще, ще го имам предвид.   bouquet

# 7 240
По въпроса на MTV, ако под "блокиран" се има предвид БАН от групата, това е по-скоро забрана за присъединяване към групата отново. Мисля, че коментарите си седят. Ако под блокиран се има предвид от личния ти профил отново само ти не ги виждаш. Ако просто е премахнат от групата става сив, както написа някой по-горе.

Блокирането работи двустранно, т.е. както ти не виждаш нищо от конкретния потребител, така и той от теб. Естественото, който е блокирал, т.е. шефа може да отблокира и да попрочете тук там, именно за това няма право пак да блокира 24ч. Поне малко и другия да може да види, хахахах.

Относно малко по-стари питания, виждам, че доста от хората не проумяват едно: ако аз съм качила снимка, която виждат определен кръг хора, ти като я споделиш не можеш по никакъв начин да "разшириш" този кръг. Т.е. евентуално на твоята стена ще я виждат САМО общите ни приятели или на когото там съм разрешила, отбелязани и т.н.
По същата логика, няма как аз да видя споделената на стена ти снимка на племеницата ти, която сестра ти е ограничила само до нейните приятели. Ти си я виждаш и си мислиш, че всички я вижда- да, ама не.

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 16:50 от orez

# 7 241
Хубаво, ама на мен са ми писали на лични разни идиоти, които съм блокирала, и аз не виждам съобщенията, те са лични няма кой друг да ги види.

А ако вуйна ти на, чичо ти на стринка ти, снаха му Mr. Green Mr. Green Mr. Green, си е ограничила снимките примерно, само за определени хора, от споделяне файда няма, но май и не дава да се споделя самата система тогава. Или като се споделеше, излизаше за другите "премахнат файл", дето се питаше по горе. Не е нужно да е махнат, просто вие да не го виждате, нали?

# 7 242
Имам и аз едно питане.може и някъде да е коментирано ,но аз не успях да открия коментари по въпроса.Ако съм премахнала човек от приятели и после блокирала,има ли начин да го отблокирам?

# 7 243
  • BG
Имам и аз едно питане.може и някъде да е коментирано ,но аз не успях да открия коментари по въпроса.Ако съм премахнала човек от приятели и после блокирала,има ли начин да го отблокирам?

Можеш да блокираш всеки, независимо дали ти е приятел или не. Отблокирането става по един и същи начин.

# 7 244

Настройки, блокиране, отваряш, излиза списъка с блокирани и отблокираш. После и покана пак трябва да му пратиш.

Общи условия

Активация на акаунт