Фейсбук 2

• 1 299 610
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 260
Как мога да си изтрия рождената година, да остане само датата?

# 7 261
Как мога да си изтрия рождената година, да остане само датата?

Можеш само да ограничиш кой да я вижда,

# 7 262
Здравейте!
Създадох профил във фб, който искам да е публичен. Когато правя албуми със снимки ги отбелязвам да са публични, но един от тях може да се вижда само от приятели. Отбелязан е като публичен. Дано съм успяла да обясня добре.  ooooh! Някой има ли идея защо така се получава?

# 7 263
Здравейте на всички!

Днес нещо фб-ка ми доста "забиваше". Появяваха се разни черни карета и т.н. Изчистих си кеша на браузъра, всичко се оправи, НО ми изчезна Чата и списъка с приятелите в него. Тоест цялото това поле вдясно с чата.
Някой би ли ми помогнал да го върна?
Не намерих изобщо такава опция в Настройки. Sad

Благодаря ви!

# 7 264
Здравейте!
Създадох профил във фб, който искам да е публичен. Когато правя албуми със снимки ги отбелязвам да са публични, но един от тях може да се вижда само от приятели. Отбелязан е като публичен. Дано съм успяла да обясня добре.  ooooh! Някой има ли идея защо така се получава?

Разбрах какво искаш да кажеш, но нямам логично обяснение за това, освен че е някакъв бъг. Не ми се е случвало нещо подобно, а и аз имам публични снимки и дори цели албуми.

# 7 265
Здравейте на всички!

Днес нещо фб-ка ми доста "забиваше". Появяваха се разни черни карета и т.н. Изчистих си кеша на браузъра, всичко се оправи, НО ми изчезна Чата и списъка с приятелите в него. Тоест цялото това поле вдясно с чата.
Някой би ли ми помогнал да го върна?
Не намерих изобщо такава опция в Настройки. Sad

Благодаря ви!

Отиди в съобщения, там на настройки има опция, ''отвори чата''.

# 7 266
Защо когато отворя снимка вдясно описанието и коментарите са извън видимата част на лаптопа и трябва да се ползва плъзгач да се коментира или харесва, като в това време се вижда част от снимката или каквото и да е споделено?
При мен ли е проблема? Да не би да съм "разбутала"  нещо?

# 7 267
Привет! Какво представлява "Добавяне в списък с интереси"? Нещо като групи, в които се добавят страници/профили и после ги разглеждаш ли? Ползвате ли го?

# 7 268
ползвам го и е много удобно - добавям страниците, които ме интересуват и не искам да изпусна нито един пост от тях - вместо да кликам на всяка страница по отделно всеки ден, за да проверявам, преглеждам си списъка с интереси

# 7 269
Т.е. не ти излиза в News Feed и да ти се губят другите страници и хора, а на отделно място влизаш да разглеждаш само страниците, които са добавени.

# 7 270
излизат и като нормални страници в нюзфийда, но на отделно виждаш всичките им постове, защото фб ми 'крие' доста информация
страниците, които съм харесала, са 750, а списъкът ми с интереси включва само 13

# 7 271
  • София
А къде точно е този списък с интереси?

# 7 272
Ясно, бубанка, благодаря за разяснението.

Аглея, като влезеш на някоя страница, където е бутона  "Харесано", само слагаш мишката отгоре без да натискаш и там има "Добави в списък с интереси". А на профил където е бутона "Приятели" пак слагаш мишката и там има "Добавяне в друг списък".

# 7 273
когато отидеш на "харесано" на някой сайт, с мишката дръпваш надолу и имаш "получаване на известия", "последвано", "добавяне в списък с интереси" - клик на последното и кръщаваш списъка с някакво твое име
мисля, че имаше оция да се вижда или не от други хора какви са ти списъците
правила съм го отдавна и вече не помня подробности
самият списък се появява в лявата колона на нюз фийда /при мен е под групите, в които членувам/

# 7 274
Защо когато отворя снимка вдясно описанието и коментарите са извън видимата част на лаптопа и трябва да се ползва плъзгач да се коментира или харесва, като в това време се вижда част от снимката или каквото и да е споделено?
При мен ли е проблема? Да не би да съм "разбутала"  нещо?
Моля някой, ако може да ми отговори?

Общи условия

Активация на акаунт