Фейсбук 2

• 1 299 610
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 395
Питането ти е малко объркано и честно казано, не съм сигурна, че го разбирам докрай. newsm78

Ако не можеш да видиш профила на някого, когато си логнат през твоя акаунт, има 2 опции: 1.) Или въпросният те е блокирал; 2.) Или е закрил профила си. Трети вариант няма.

Ако обаче други хора все още виждат профила му, само ти - не, единствената възможна опция е първата - честито, блокиран си. Sunglasses

# 7 396
  • BG
Понякога разглеждам профила на едни мои познати, с които не съм приятел,
вчера и днес обаче не ме допуска до профила, защо е това според вас ?
ако отида на хисторито и оттам кликна на профила ми дава Sorry, this page isn't available
което не е вярно -
там си е профила , само аз не мога да го видя.каква е причината фейсбук да крие профили,
защото 100% е сигурно,че не човекът зад профила го е скрил?

Блокирал те е.

# 7 397
как са разбрали, че гледам профила, като не оставям следи ?
няма и кой знае какво за гледане публично - по една снимка на няколко месеца или нищо всъщност

малко ме съмнява това , защото контактувам и на живо , по никакъв начин не показват , че знаят ....

има ли опция, с която да се провери кой ти гледа профила?

Последна редакция: сб, 18 юли 2015, 09:13 от Анонимен

# 7 398
Не, няма такава опция, абсолютно никаква, дори и човекът да ти е в списъка с приятели, а твоят случай даже и такъв не е.

И между другото, те (2-ма души с общ профил?!) може да не знаят, че им гледаш профила, но да са те блокирали по някаква си тяхна лична причина, с която ти просто да не си наясно. Например, ако по някакъв начин не си им приятен, може да са се притеснявали, че в даден момент ще ги добавиш като приятели и са използвали блокирането като превантивна мярка.

Имай в предвид, че аз имам няколко човека в списъка си с блокирани, с които дори не се познавам и с които никога не съм комуникирала, под каквато и да е форма. Mr. Green

# 7 399
това е профил, анонимен-името е примерно someone - никой не го знае, те също,
още по-странното, че опитах да видя профилите чрез друг профил и пак не ги показа,
рестартитах модема( с динамично АйПи съм) .т.е нов профил и ново АйПи-същата работа ..
а профилите си съществуват,няма и капка съмнение в това ...

# 7 400

Чакай, нещо не те разбирам. По какво съдиш, че профилите (нали първо спомена, че бил само един профил, но както и да е) "си съществуват", при положение че не ги виждаш от никъде?

Ох, пишеш много откъслечно и объркано. Laughing Дай цялата информация наведнъж, де - така вероятността да получиш адекватни съвети е по-голяма.

# 7 401
имат си хората профили, даже видях как си пишат по телефона, само
където вече не мога да видя профилите онлайн по никакъв начин,
всъщност аз не искам те да видят , че хвърлям едно око в/у тях,
не виждам и лайковете, които ги имаше на снимките на други хора...
както и да е
в понеделник ще пробвам от друг комп., може и някакъв бъг да е,
странна работа наистина...

# 7 402
Ами, не знам тогава... Sunglasses

Няколко са вариантите:

1. Наистина има някакъв бъг при теб, който те възпрепятства да виждаш профилите им - малко вероятно, обаче. Сам/а казваш, че си пробвал/а от различни акаунти да намериш профилите им и пак не става - това не ми говори за бъг, а по-скоро за...:

2. ... деактивирали са си профилите. Не знам доколко си успял/а да видиш с точност какво си цъкат на телефона. Wink Има вариант да са си направили чисто нови профили, със същата профилна снимка, например, и вече да си ползват тях, а старите - да са деактивирали.

3. Блокирали са всичките ти профили, но ти сам/а казваш, че това е невъзможно, тъй като имаш и фалшиви акаунти, за които никой не знае.

# 7 403
имат си хората профили, даже видях как си пишат по телефона, само
където вече не мога да видя профилите онлайн по никакъв начин,
всъщност аз не искам те да видят , че хвърлям едно око в/у тях,
не виждам и лайковете, които ги имаше на снимките на други хора...
както и да е
в понеделник ще пробвам от друг комп., може и някакъв бъг да е,
странна работа наистина...

Пробвай да влезеш от друг профил, не само от друг комп.
Тогава ще стане ясно дали са те блокирали или е бъг.

# 7 404
Пробвай да влезеш от друг профил, не само от друг комп.
Тогава ще стане ясно дали са те блокирали или е бъг.

Всичко е пробвал той / тя. Мира не му дава фактът, че не вижда профилите на хората. tooth Sunglasses

това е профил, анонимен-името е примерно someone - никой не го знае, те също,
още по-странното, че опитах да видя профилите чрез друг профил и пак не ги показа,
рестартитах модема( с динамично АйПи съм) .т.е нов профил и ново АйПи-същата работа ..

# 7 405
Всичко е пробвал той / тя. Мира не му дава фактът, че не вижда профилите на хората. tooth Sunglasses
Laughing
стана ми странно защо се случи това, няма кой знае какво публично в тези профили така или иначе, особено в единия, стана ми неудобно да не са видели  ,че някой им хвърля едно око и да са разбрали,че съм аз , защото фалшивото име по някакъв макар и не близък начин се доближава до истинското ми
10х за разясненията

# 7 406
Има ли вариант,когато пишеш с някого на лично, на него да му изписва в кой град си,но при теб да не се изписва ?
Имам приятелка,която е много досадна и иска да се виждаме постоянно... за да ми се оплаква  и то за някакви наистина не значими неща. Искам да й кажа,че ще съм на планина няколко дни, ама фейса да не ме издаде  Thinking

# 7 407
Анонимен, не се безпокой - както казахме вече, абсолютно никакъв начин няма да са разбрали от кой профил са им разглеждали нещата. Peace

Единственият вариант, примерно, е по погрешка да си лайкнал/а някой техен публичен пост (ако изобщо имат такива), без да се усетиш и по този начин да си се издал/а. Mr. Green Това го казвам, защото на една приятелка се беше случило нещо подобно - без да разбере как е станало, беше изпратила покана за приятелство на една особа, която не понасяше. От отсрещната страна я бяха питали каква е тази покана и вече не си спомням какво стана по-натам. Но важното е, че въпросната неприятна персона разбра, че приятелката ми и' е разглеждала профилчето. Outta Joint

# 7 408
  • ту тук, ту там
Анонимен, мисля, че имаше възможност да блокираш всички, които не са ти в списъка с приятели. И да не те открива никой извън френд-листата в търсачката. Може да са направили точно това.  Peace

# 7 409
До колкото знам, за да блокираш някой ( независимо дали ти е в фр. листата или не ), трябва да знаеш профила му . А Анонимен твърди,че съответните хора не знаят профила, през който гледа техните  Peace

Да направиш да си неоткриваем с търсачката е друго. Но тогава няма да ти дава,това което й дава на нея .

До колкото знам, няма опция,която да ти заключи самият профил- като уебадрес . Информацията в него може да е ограничена, може и да не те намират в търсачката,но ако цъкнеш на линка,носител на профила- излиза.

Общи условия

Активация на акаунт