Фейсбук 2

• 1 308 624
  • 14 991
  •   2
Отговори
# 6 420
Благодаря ви много, ще пробвам...зареждат ме с настроение като ги разглеждам Wink

Аз съм маркирала получаване на известия и ги получавам като notif..., но искам да ми излизат директо на стената. Мисля, че фейсбук може да има някакъв проблем...

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 15:28 от Сарита

# 6 421
Ако някой ми влезе в профила от друг IP адрес, ще получа ли известие на мейла си /с gmail съм/
А ако от там съм влизала преди? А ако не съм?

Ако си направила настройките да получаваш известия - да.

Настройки -> Сигурност -> Известия при влизане

Дори и когато ти влизаш, всеки път ще получаваш имейл.

При вас може да получавате известия но при мен не е така хем си имам отметка  newsm78
http://prikachi.com/images.php?images/183/7680183l.png

# 6 422
  • UK
Това е проблем на Фейсбук, всички собственици на страници са пропищяли - пуска единични постове на стените на хората, не всичко. Гледайте да лайквате повече от техните постове и така ще ви пуска новите. Ако не влизате в страницата, не лайквате/коментирате постовете, спира да излиза. Нещо такова.

# 6 423
Това е проблем на Фейсбук, всички собственици на страници са пропищяли - пуска единични постове на стените на хората, не всичко. Гледайте да лайквате повече от техните постове и така ще ви пуска новите. Ако не влизате в страницата, не лайквате/коментирате постовете, спира да излиза. Нещо такова.

Вярно е, даже и за профилите на хората се отнася.

# 6 424
  • в огледалото на живота
Вчера се зачудих на следното:
с Х сме приятели;имам известие на стената,че е рожденик;кликвам на профила за да поздравя,но не ми дава поле за това???
Идеи?Виждам снимки,публикации от него и всичко в профила?
 newsm78
п.п:Когато има рожденици изписва пиши в дневника,нали?

# 6 425
  • BG
Вчера се зачудих на следното:
с Х сме приятели;имам известие на стената,че е рожденик;кликвам на профила за да поздравя,но не ми дава поле за това???
Идеи?Виждам снимки,публикации от него и всичко в профила?
 newsm78
п.п:Когато има рожденици изписва пиши в дневника,нали?

Има опция "Кой може да публикува в дневника ви?". Вероятно настройките на приятеля ти са да не може да се публикува. Има ли други поздравления в дневника?

# 6 426
  • в огледалото на живота
Да,имаше други публикации и затова се зачудих и аз,но вече получих отговор на въпроса си  Simple Smile

Бенисима,няма да сгреша ако кажа,че очаквах ти да ми отговориш.... Grinning
Тенкс, Hug

# 6 427
Да,имаше други публикации и затова се зачудих и аз,но вече получих отговор на въпроса си  Simple Smile

Бенисима,няма да сгреша ако кажа,че очаквах ти да ми отговориш.... Grinning
Тенкс, Hug

Аз имам 2 опции, приятели, или само аз.
Интересно как е имало други поздравления? newsm78
Може би някой е писал и той после е сменил настройките.

# 6 428
Аз имам следният въпрос.
Потърсих един човек и го открих във фейса.
Обаче има единствено опцията "Съобщение", а няма нито Следене, нито Добави приятел.
Трябва да изпратя съобщение, за да ме добави, защото аз очевидно не мога.
И как мога да променя настройките и на моя профил да са такива?

# 6 429
  • Sofia
Аз имам следният въпрос.
Обаче има единствено опцията "Съобщение", а няма нито Следене, нито Добави приятел.

С този човек вероятно нямате общи приятели.

Отиваш на "Настройки" –> "Поверителност" –> "Кой може да ви изпраща покани за приятелство" и маркираш вместо "Всички", "Приятели на приятели". Мисля, че няма начин тотално да ограничиш получаването на покани за приятелство, може само да го сведеш до приятели на твои приятели. Wink

Колкото до бутона за следене, май трябва самият човек да е разрешил да има възможност за трупане на последователи. Един вид, той сам трябва да се абонира за тази функция – поне така беше преди, не знам дали не са го променили. Peace

# 6 430
  • BG
Аз имам следният въпрос.

МОжеш само да изпратиш съобщение, да! Махнал си е настройките за покани. Прави се в Настройки, Поверителност, Кой може да се свързва с мен, Кой може да ви изпраща покани за приятелство.  Peace

devi4cаPeace

# 6 431

Вярно е, даже и за профилите на хората се отнася.
А аз се чудех защо не ми излиза всичко.... ooooh!

# 6 432
Искам да пипитам мога ли да разбера дали някой ме е поставил в restricted list?

# 6 433
  • Sofia
Искам да пипитам мога ли да разбера дали някой ме е поставил в restricted list?

Няма начин. Единственият вариант е да свериш с друг човек, който му е във friend list-а, дали и ти виждаш толкова постове, колкото и той.

Също, другото, което ми хрумва, е, че ако всички видими за теб статуси на въпросния човек са обозначени като "Public", много е възможно да си попаднала в restricted list-а му. Peace

# 6 434
Аз пък нямам пъблик статуси изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт