Фейсбук 2

• 1 308 612
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 6 435
Здравейте,
Аз търся логично обяснение на нещо,което забелязах.Случвало ли ви се е чата във фейсбук да показва,че ваш приятел е бил на линия последно преди определено време,а всъщност това време да не отговаря на реалността и да е грешно?Някой има ли мнение и отговор по въпроса  Shocked

# 6 436
Здравейте,
Аз търся логично обяснение на нещо,което забелязах.Случвало ли ви се е чата във фейсбук да показва,че ваш приятел е бил на линия последно преди определено време,а всъщност това време да не отговаря на реалността и да е грешно?Някой има ли мнение и отговор по въпроса  Shocked

Да, винаги.

# 6 437
  • София
Привет от мен!
Много ме дразни едно нещо - аз искам да ми показва най-новите новини като вляза във фейсбука.
Да обаче той тъпо и упорито държи да ми показва най-интересните.
Аз му цъкам да показва най-новите, на другия ден отново човката е на най-интересните  ooooh!
Адски ме дразни, откъде пък знае какво ми е най-интересно?!  Tired
Има ли начин веднъж завинаги да му задам опция "най-нови"?

# 6 438
Здравейте,

Да, винаги.

Sorry за нахалството,но има ли някакво обяснение по въпроса? newsm78

# 6 439
Искам да пипитам мога ли да разбера дали някой ме е поставил в restricted list?

Няма начин. Единственият вариант е да свериш с друг човек, който му е във friend list-а, дали и ти виждаш толкова постове, колкото и той.

Също, другото, което ми хрумва, е, че ако всички видими за теб статуси на въпросния човек са обозначени като "Public", много е възможно да си попаднала в restricted list-а му. Peace
Мерси   bouquet

# 6 440
  • София
Привет от мен!
Много ме дразни едно нещо - аз искам да ми показва най-новите новини като вляза във фейсбука.
Да обаче той тъпо и упорито държи да ми показва най-интересните.
Аз му цъкам да показва най-новите, на другия ден отново човката е на най-интересните  ooooh!
Адски ме дразни, откъде пък знае какво ми е най-интересно?!  Tired
Има ли начин веднъж завинаги да му задам опция "най-нови"?

Май няма опция за постоянно да му се зададе тази опция. Много е досадно наистина.
А мобилната версия дали има тази опция, за най-нови или най-интересни?

# 6 441
Да попитам и аз..Когато изпратиш съобщение на човек, който не ти е приятел, то отива в папки "други". Разбрах( в последствие), че за тази папка известия не се получават и единствения шанс да го види, е ако случайно погледне.
 При съобщенията с приятели, след като го види, се показва индикация "прочетено" При тези с неприятели, пак ли е така?..или може да го изтрие директно и на мен нищо да не ми покаже..

# 6 442
Да попитам и аз..Когато изпратиш съобщение на човек, който не ти е приятел, то отива в папки "други". Разбрах( в последствие), че за тази папка известия не се получават и единствения шанс да го види, е ако случайно погледне.
 При съобщенията с приятели, след като го види, се показва индикация "прочетено" При тези с неприятели, пак ли е така?..или може да го изтрие директно и на мен нищо да не ми покаже..

Ще ти изпише "прочетено", дори и да не сте приятели.  Peace

# 6 443
  • София
Не винаги отива в папка Други, не знам от какво зависи?

# 6 444
  • София
Защо понякога публикациите, които поствам на стената излизат само като текст, а не с картинка?

Мога ли да се скрия (активността) от хронографа?!  Thinking

# 6 445
  • Пловдив

Зависи от настройките.Аз съм си направила така-Кой може да се свързва с мен-Второ филтриране

# 6 446
Защо понякога публикациите, които поствам на стената излизат само като текст, а не с картинка?

Мога ли да се скрия (активността) от хронографа?!  Thinking

Моя е скрит, виж над телеграфа нямаш ли една стрелкичка.
Цъкни на нея. Peace

# 6 447

Така е  Peace Аз например си получавам известия

# 6 448

Така е  Peace Аз например си получавам известия

Аз не получавам, защото настройките ми са като на Only.

# 6 449
  • Sofia
   Такааа! Преди малко, меко казано, ми идваше да счупя монитора от яд. #Cussing out Ако някой може да сподели нещо по моя казус, моля, нека се включи, че е адски изнервящо. Rolling Eyes

Търся дом на едно котенце и реших да ползвам алтернативен Фейсбук акаунт, който създадох специално за целта (още преди месеци, обаче), за да не давам лична информация през моя реален профил. Преди няколко часа тръгнах да споделям албумчето на котето из 10-15 специализирани страници за котколюбци и горе-долу по средата на процеса ми изскочи едно съобщение – "Влезте в профила си, за да продължите." – пробвам да се впиша отново, но ми се изписва, че профилът ми бил хакнат и трябвало да предоставя валидно ID, за да мога да продължа да ползвам акаунта си. Tired Правя си аз нов профил, от друг e-mail адрес и пак същата греда, след като съм успяла да споделя албумчето в няколко страници. ooooh! Естествено, когато ми замразят профила, всички мои публикации изчезват на мига.

Много кофти работа – и сега какво излиза?! Че няма как да споделя някаква благородна инициатива, 'щото системата на Facebook може да ме засече като спамаджия? Crossing Arms

Имате ли идея, дали акаунтите ще се размразят от само себе си или изобщо няма да мога да регистрирам нов профил от същите e-mail адреси?

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт