Фейсбук 2

• 1 308 607
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 6 450
  • София
Защо понякога публикациите, които поствам на стената излизат само като текст, а не с картинка?

Мога ли да се скрия (активността) от хронографа?!  Thinking

Моя е скрит, виж над телеграфа нямаш ли една стрелкичка.
Цъкни на нея. Peace

Имах предвид да не излиза какво правя в хронографа на другите.

# 6 451
Защо понякога публикациите, които поствам на стената излизат само като текст, а не с картинка?

Мога ли да се скрия (активността) от хронографа?!  Thinking

Моя е скрит, виж над телеграфа нямаш ли една стрелкичка.
Цъкни на нея. Peace

Имах предвид да не излиза какво правя в хронографа на другите.

Това не може.

# 6 452
  • в огледалото на живота
Как да направя скрито състояние за чата.... Embarassed

# 6 453
  • Sofia

За какъв чат иде реч?

# 6 454
Да не се вижда, че си на линия?
Зъбното колелце и избираш изключване на чата.

# 6 455
  • Sofia

Joy Божеее, чак сега разбрах какво иска да пита момата. Mr. Green Да допълня само, че може да се "скрие" и само за определени персони, а за останалите да си е "на линия". Peace

# 6 456
  • в огледалото на живота
  bouquet

# 6 457
Здравейте на всички тук и аз имам един въпрос - от вчера страничната лента на Facebook-а ми (там където е информацията за това, кой какво е харесал) не е активна. Излиза ми информация само ако някой е качил нещо, но не ми показва никаква друга дейност. Някой може ли да помогне със съвет?

# 6 458
Цъкни на стрелкичката под синята лента, вдясно.

# 6 459
Направих го, но нищо не се променя Sad все едно по някакъв начин съм ограничила информацията, която мога да виждам в страничната си лента. Не знам при мен ли е проблема или има някаква повреда в системата.

# 6 460
  • BG
Направих го, но нищо не се променя Sad все едно по някакъв начин съм ограничила информацията, която мога да виждам в страничната си лента. Не знам при мен ли е проблема или има някаква повреда в системата.

Така и не разбирам каква е тази лента. Вляво, вдясно, къде? Моите са така: най-вляво е лентата с опции за новини, приятели, групи и т.н. Следват новините, след това поле с реклами и предложения за приятели и най-вдясно - чатът. Ти за кое говориш?

# 6 461
  • Sofia
   Benisima, нали горе в дясно има едно поле с информация кой, какво лайкнал, публикувал, споделил...

# 6 462
   Benisima, нали горе в дясно има едно поле с информация кой, какво лайкнал, публикувал, споделил...
Телеграфът?

# 6 463
  • Sofia
   На кое казвате телеграф? Simple Smile За първи път чувам, че на нещо му се вика така.

# 6 464
  • BG

Нямам такова и никога не съм имала.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт