Фейсбук 2

• 1 308 594
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 6 495
От много време ми изчезна телеграфът у дома, а на работният компютър си го има.

Моят от 2 дни никъде го няма. Crazy

# 6 496
Днес се опитвам да кача профилна снимка, но не мога да я кача цялата, а ми предлага да я отрежа... Това е някакво нововъведение явно пак...някой знае ли има ли начин да я кача цяла, без да се налага изрязвеане? Thinking

# 6 497
Днес се опитвам да кача профилна снимка, но не мога да я кача цялата, а ми предлага да я отрежа... Това е някакво нововъведение явно пак...някой знае ли има ли начин да я кача цяла, без да се налага изрязвеане? Thinking
Каква грешка ти дава точно? Казва ли ти, че е много голяма (като мегабайти) или какво?

# 6 498
Каква грешка ти дава точно? Казва ли ти, че е много голяма (като мегабайти) или какво?

Явно е нововъведение за профилните снимки, не ми дава грешка, а направо вкарва снимката в рамка за оразмеряване, която директно я намалява  с 50 % чрез изрязване, като самото наместване на изрязването се прави лично... Thinking

# 6 499
  • София
Моля за помощ запознатите.   Praynig
Администратор съм на група във фейсбук.
Как мога да направя закована публикация в тази група
и за колко време ще стои закована тя там?
Може ли да е за постоянно закачена или не?

# 6 500
Има ли опция да одобряваш предварително чуждите публикации преди да се появят на стената ти?

# 6 501
Не, но можеш да ги ограничиш.

# 6 502
  • BG
Има ли опция да одобряваш предварително чуждите публикации преди да се появят на стената ти?

Само в дневника.

# 6 503
Моля за помощ запознатите.   Praynig
Администратор съм на група във фейсбук.
Как мога да направя закована публикация в тази група
и за колко време ще стои закована тя там?
Може ли да е за постоянно закачена или не?

Стрелкичката в дясно до публикацията - Закачане на таблото.

# 6 504
  • София
alina_si,
Благодаря!    bouquet  bouquet  bouquet

# 6 505
искам да попитам,защо на някои приятели им излиза коя страница съм харесала и какво съм лайкнала,а на други не...?

# 6 506
искам да попитам,защо на някои приятели им излиза коя страница съм харесала и какво съм лайкнала,а на други не...?

Зависи какви са техните настрийки.
Също и от самия фейс зависи.
Ако не си комуникираш с тях редовно, може и нищо да не виждат.

# 6 507
а какви трябва да са техните настройки?да,нямам комуникация,а с други,които виждат- само лични съобщения..това ли е от значение?

# 6 508
Ами може да са те сложили в ограничителен списък и да не виждат нищо от теб, например. Wink

# 6 509
  • София !
Да питам и аз нещо :
Гледам си снимките където съм отбелязана . Като си гледам профила се виждат, а като го погледна през друг профил не се виждат, каква може да е причината за това ?

Общи условия

Активация на акаунт