Фейсбук 2

• 1 308 598
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 6 480
  • BG
Здравейте,каква може да е причината някой да влиза в профила си от компютър,а в чат прозореца да излиза,че е мобилен?
В този профил никога не е влизано от мобилен.

Причината си я знае само Фейса. Одеве за кой ли път се случи за моя приятелка в чата да е отбелязано, че е била активна преди 10 минути, а тя беше публикувала преди 2 мин. Същото е и за това дали е от телефон или друго.

# 6 481
  • Sofia
   Моля! Simple Smile

Относно записването на видео, да речем, публикувано от някой приятел – направих го и стана, но сега къде би трябвало да е save-нато, къде да го диря из разделите ми? newsm78 Не го намирам никъде...

В най-лявата лента - с опциите, търси "Записано" под Новини, Съобщения, Събития, Снимки...Там някъде.  Peace

Страхотно, много ти благодаря, намерих го вече!  bouquet

Първоначално се обърках, понеже аз тази лента никога не я поглеждам и помислих, че говорим за менюто, намиращо се в ляво, когато вляза в профилната си страница, обаче. Peace

# 6 482
Явно проблема е само в моя Fb Sad аз си мислех, че ще се оправи от само себе си, но вече четвърти ден телеграфа е забил. Пробвах всичко, което ми дойде на ум и компютъра рестартирах, но няма промяна...

# 6 483
  • Sofia
Явно проблема е само в моя Fb Sad аз си мислех, че ще се оправи от само себе си, но вече четвърти ден телеграфа е забил. Пробвах всичко, което ми дойде на ум и компютъра рестартирах, но няма промяна...

Под "забил" имаш в предвид, че е статичен, нищо не се мести и най-новите дейности на приятелите ти не се показват най-отгоре? Rolling Eyes

Сигурно ще те разочаровам, но моят е така от около 2 год. вече. Laughing Един ден просто заби и само с refresh-ване на страницата мога да видя най-новите дейности. Идея си няма дали / как може да се оправи този проблем...

# 6 484

Не се притеснявай.
На мен периодично ми се губи изцяло телеграфа, въпреки, че ми е скрит.
Просто стрелкичката я няма.
После се появява сам. Grinning

# 6 485

Де факто на мен целият ми чат е догоре и през цялото време е скривал това поле. Сега смъкнах чата надолу и се появи телеграфът, което е и отговор за Dalia. Благодаря ти много, Коте!  Hug

[/

Как свали чата? При мен също е догоре, опитах с десен бутон, с ляв, мъчих се да го смъкна но не успях.

# 6 486
  • BG

Де факто на мен целият ми чат е догоре и през цялото време е скривал това поле. Сега смъкнах чата надолу и се появи телеграфът, което е и отговор за Dalia. Благодаря ти много, Коте!  Hug

[/

Как свали чата? При мен също е догоре, опитах с десен бутон, с ляв, мъчих се да го смъкна но не успях.

Като поставиш курсора някъде на границата между синята лента горе и първия от чата, ще ти се появи двупосочна отвесна стрелка. Натискаш ляв бутон на мишката и дърпаш надолу.

# 6 487
Имам един въпрос.
Вчера забелязахме с моя мъж, че нищо от стената му от хората, които публикуват не се вижда.
Реално само той си го вижда.
Пробвахме да влезем като различни негови приятели (от опцията виж изглед като..) но се виждаше същото....т.е. нищо.
Настройките за видимост на стената са само за приятели и не са пипани.
Половината от приятелите ни са общи.
Къде може да е проблема?

# 6 488

Като поставиш курсора някъде на границата между синята лента горе и първия от чата, ще ти се появи двупосочна отвесна стрелка. Натискаш ляв бутон на мишката и дърпаш надолу.

Първо това пробвах, сега пак опитах, но не ми се появява отвесна стрелка.

# 6 489
Здравейте!
Имам един може би много тъп въпрос, но от няколко часа не мога да намеря отговор!
Как да тагвам хора от снимки, които се намират на ФБ страниците на клубове и дискотеки?! На такива снимки не ми дава опция да тагвам, но виждам, че много хора все пак се тагват! Изключително много се издразних, че не мога да открия как става.
Наистина ще се радвам някой да ми обясни какво трябва да се направи.

# 6 490
  • BG
Здравейте!
Имам един може би много тъп въпрос, но от няколко часа не мога да намеря отговор!
Как да тагвам хора от снимки, които се намират на ФБ страниците на клубове и дискотеки?! На такива снимки не ми дава опция да тагвам, но виждам, че много хора все пак се тагват! Изключително много се издразних, че не мога да открия как става.

Самата страница трябва да има зададена такава опция. Като отвориш снимката, под нея трябва да има опция "Отбелязване на снимнката". Ако го няма - не става. Имам харесана страница, в която всеки може да се тагва, но в повечето няма.

# 6 491
  • Sofia
Здравейте!

Стана ми интересно твоето питане и реших да погледна дали и при мен въпросът стои така – ами, да, вече нямам опция за тагване на хора в снимка на публична страница. Преди си спомням, че май имаше как, сега, като че ли, тази функция просто е премахната. Вероятно пак са правили някакви update-и на сайта и тази опция просто е премахната. Peace

А, с Benisima сме писали едновременно и виждам, че е обяснила защо това е така. Simple Smile

# 6 492
Е, добре де, гледам, че все пак някои хора тагват снимки от публични албуми, на които на мен не ми дава да тагвам. Дали няма някаква "цака"?

# 6 493
  • 1st floor

Първо това пробвах, сега пак опитах, но не ми се появява отвесна стрелка.
Нито пък на мен! Tired От много време ми изчезна телеграфът у дома, а на работният компютър си го има.

# 6 494
Да не би да може да тагваш само себе си?

Общи условия

Активация на акаунт