Фейсбук 2

• 1 308 589
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 6 465
   На кое казвате телеграф? Simple Smile За първи път чувам, че на нещо му се вика така.
Примерно ти излиза:
-Иван Иванов сподели снимка на Георги Георгиев.
- Шишо Бакшишо беше отбелязан в снимка на Преслава Вреславова.
- Хубавица Красивова обнови снимката на корицата си...
За това ли става въпрос?

# 6 466
  • В един копнеж!
   Benisima, нали горе в дясно има едно поле с информация кой, какво лайкнал, публикувал, споделил...

Нямам такова и никога не съм имала.  newsm78

#Crazy Как бре?! А иконата в подобие на земно кълбо?! Тя е точно за такива известия-кой какво харесал, публикувал, коментирал и т.н.

# 6 467
  • BG
  Benisima, нали горе в дясно има едно поле с информация кой, какво лайкнал, публикувал, споделил...

Нямам такова и никога не съм имала.  newsm78

#Crazy Как бре?! А иконата в подобие на земно кълбо?! Тя е точно за такива известия-кой какво харесал, публикувал, коментирал и т.н.

Я моля ти се... Ориентирай се първо!

# 6 468
  • В един копнеж!
По тоя повод сега се разрових из фейса...когато сте публикували или споделили видеоклип, има новонънедена опция вече да се запаметяват, да кажем в отделен раздел  Crazy Супер!

# 6 469
  • BG
   На кое казвате телеграф? Simple Smile За първи път чувам, че на нещо му се вика така.
Примерно ти излиза:
-Иван Иванов сподели снимка на Георги Георгиев.
- Шишо Бакшишо беше отбелязан в снимка на Преслава Вреславова.
- Хубавица Красивова обнови снимката на корицата си...
За това ли става въпрос?

На мен тези неща ми излизат в новините, но не и някъде в отделно поле, на което казвате Телеграф. Аз ли не съм у ред или Файса ми не е?

# 6 470
На мен тези неща ми излизат в новините, но не и някъде в отделно поле, на което казвате Телеграф. Аз ли не съм у ред или Файса ми не е?
Вдясно отстрани нямаш ли подобен списък? ( Той може да се показва и скрива. Може при теб да е скрит)

# 6 471
  • В един копнеж!
Оринтирана съм. А ти знаеш ли всъщност за какво става въпрос, като първо си категорична, след което си подлагаш на съмнение фейса?!

# 6 472
  • Sofia
   Дидева, да, точно – значи за едно и също говорим, просто не знаех, че му се вика "телеграф". Peace

Benisima, аз имам такова поле от няколко години, като че ли. Rolling Eyes Както и всеки мой приятел, чийто Facebook съм виждала досега. Много странно, наистина. newsm78

# 6 473
  • BG
Вдясно отстрани нямаш ли подобен списък? ( Той може да се показва и скрива. Може при теб да е скрит)

Никога не съм имала. А и явно така е скрит, че не намирам и откъде може да се отвори.
Някой не може ли един скрийншот да даде, да видя как изглежда?  Thinking

# 6 474
  • Sofia
   Benisima, ето една снимка от нета, онагледяваща достатъчно добре полето. Върху фотоса май може да се цъкне, за да се уголеми. Виж горе в дясно:

# 6 475
  • Sofia
По тоя повод сега се разрових из фейса...когато сте публикували или споделили видеоклип, има новонънедена опция вече да се запаметяват, да кажем в отделен раздел  Crazy Супер!

Можеш ли да споделиш малко за тази опция?  bouquet Т.е., ако съм споделила даден клип, мога някак си и да го save-на?

# 6 476
  • BG
  Benisima, ето една снимка от нета, онагледяваща достатъчно добре полето. Виж горе в дясно:

Хахаха, не е истина просто! ooooh! Де факто на мен целият ми чат е догоре и през цялото време е скривал това поле. Сега смъкнах чата надолу и се появи телеграфът, което е и отговор за Dalia. Благодаря ти много, Коте!  Hug

Опцията за записване ти е в най-лявата лента - Записано. Записваш не само споделен от теб, а всеки клип или  публикация, които ти хареста от новините. Вдясно горе на публикацията търсиш на стрелката "Записване на ....името на публикацията"

# 6 477
  • Sofia
   Моля! Simple Smile

Относно записването на видео, да речем, публикувано от някой приятел – направих го и стана, но сега къде би трябвало да е save-нато, къде да го диря из разделите ми? newsm78 Не го намирам никъде...

# 6 478
Здравейте,каква може да е причината някой да влиза в профила си от компютър,а в чат прозореца да излиза,че е мобилен?
В този профил никога не е влизано от мобилен.

# 6 479
  • BG
   Моля! Simple Smile

Относно записването на видео, да речем, публикувано от някой приятел – направих го и стана, но сега къде би трябвало да е save-нато, къде да го диря из разделите ми? newsm78 Не го намирам никъде...

В най-лявата лента - с опциите, търси "Записано" под Новини, Съобщения, Събития, Снимки...Там някъде.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт