Фейсбук 2

• 1 299 752
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 020

Иначе вие говорите за това  https://facebook.com/onthisday/  Много е интересно, наистина.  Simple Smile

Изписва ми това:
Sorry, This Feature Isn't Available
Thanks for coming to check out your memories. Currently, this feature isn't available to everyone.

# 7 021

Иначе вие говорите за това  https://facebook.com/onthisday/  Много е интересно, наистина.  Simple Smile

Изписва ми това:
Sorry, This Feature Isn't Available
Thanks for coming to check out your memories. Currently, this feature isn't available to everyone.

Може по нататък да е достъпно за всички..  Simple Smile

# 7 022
Актуализира ми се софтуера на телефона. Как да махна линията с известие кой ми е писал в Messanger при заключен екран

# 7 023
  • обл.Варна
Здравейте! Искам да попитам дали има ограничение в броя на снимките, които качвам в един албум във фейсбук? Правила съм много албуми, но този път снимките са много и не иска да ги публикува нещо.....

# 7 024
Виждала съм албуми с 400-500 снимки. Може би просто става бавно.

# 7 025
Какво значи това 70 срещу Activity Log ?
Скрит текст:
  Rolling Eyes

# 7 026
Твоята дейност - какво си коментира, харесвала, прибавяла приятели и тн.  Peace

# 7 027

Разбирам, но то стои постоянно и всеки ден . Дори без в конкретният ден да имам дейност . . . .

# 7 028

Разбирам, но то стои постоянно и всеки ден . Дори без в конкретният ден да имам дейност . . . .

Ами натисни върху него, виж.. ще се изчисти..и после пак хд

# 7 029
Много полезна тема! Благодаря за систематизираната информация и на всички, които отговарят на текущите въпроси!  bouquet Ще ви следя!

# 7 030
Здравейте,
може и да е коментирано, но има ли начин да изтрия изпратено съобщение, но още не е видяно от получателя. Да го изтрия така че да не го види. Предполагам е отишло при него в others и като си преглежда съобщенията от телефона не вижда тези в others, но все някога ще го види.
До скоро нямаше опция, но ако някой е открил нещо ново моля да сподели. Опцията да си изтрия съобщението само в моя акаунт ми е ясна. Няма ли нещо като recall this message както на някой мейли??? newsm78

# 7 031
Не.
След като е изпратено, не можеш да го изтриеш.

# 7 032
Скрит текст:
Здравейте,
може и да е коментирано, но има ли начин да изтрия изпратено съобщение, но още не е видяно от получателя. Да го изтрия така че да не го види. Предполагам е отишло при него в others и като си преглежда съобщенията от телефона не вижда тези в others, но все някога ще го види.
До скоро нямаше опция, но ако някой е открил нещо ново моля да сподели. Опцията да си изтрия съобщението само в моя акаунт ми е ясна. Няма ли нещо като recall this message както на някой мейли??? newsm78

Няма такава опция. Изпратеното си е изпратено и няма триене.  Laughing

# 7 033
  • София
Освен, ако не разбиеш профила на адресата и да го изтриеш от негово име, преди да го е видял  Mr. Green

# 7 034
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green как става това?!?!

Общи условия

Активация на акаунт