Фейсбук 2

• 1 299 710
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 050
  • Варна
Имам един въпрос, свързан с абв и фейсбук. Значи пощата, която използвах във фейсбук беше от абв, но и забравих паролата и пробвах какво ли не, но нищо не стана и ми се наложи да си направя нова. Но в същото време ми оправиха лаптопа и всичките ми пароли се изтриха и сега не мога да вляза във фейсбук, защото беше запаметена и както и да я пиша сега не става. Може някой да я е хакнал и да я е променил, не знам вече. Та въпросът ми е как мога да си вляза обратно във фейсбук профила при положение, че на забравена парола единствената опция, която имам е да ми изпрати новата парола на старата ми поща в абав, в който вече не мога да вляза?

# 7 051
  • София
Има ли иконка - с тема масаж?

# 7 052
  • BG
Момичета, някой да знае магия за сваляне на видеоклипче, публикувано от друг човек? Моя позната е постнала клипче с тържеството на децата ни в детската градина и искам да си го сваля, но няма опции за това. И преди да тръгна да я моля да ми го изпрати някак, ми се ще да си го открадна без тя да знае. Просто не ми е никак близка и искам да си спестя диалога. Благодаря, ако някой знае фатка!  Peace

# 7 053
Момичета, някой да знае магия за сваляне на видеоклипче, публикувано от друг човек? Моя позната е постнала клипче с тържеството на децата ни в детската градина и искам да си го сваля, но няма опции за това. И преди да тръгна да я моля да ми го изпрати някак, ми се ще да си го открадна без тя да знае. Просто не ми е никак близка и искам да си спестя диалога. Благодаря, ако някой знае фатка!  Peace

През телефона. Задържаш върху клипчето и ти изписва "запазване на видеоклипа" ..Поне аз за този начин се сещам. Никой нищо не разбира. Simple Smile

# 7 054
  • BG

През телефона. Задържаш върху клипчето и ти изписва "запазване на видеоклипа" ..Поне аз за този начин се сещам. Никой нищо не разбира. Simple Smile

Благодаря ти, но не ми се получи!  Confused  Изпраща ме да го споделя в мрежите или само да копирам връзката. Сигурно и телефонът ми е скапан...  newsm45 

# 7 055
  • София

Благодаря ти, но не ми се получи!  Confused  Изпраща ме да го споделя в мрежите или само да копирам връзката. Сигурно и телефонът ми е скапан...  newsm45 

Ако клипчето се вижда от всички, мога да ти го сваля  Hug и после да ти дам линк да си го изтеглиш без проблем...Ако този вариант те устройва, пиши на лична, за да не даваш тук линк към страницата с клипа  Peace

# 7 056
Момичета, някой да знае магия за сваляне на видеоклипче, публикувано от друг човек? Моя позната е постнала клипче с тържеството на децата ни в детската градина и искам да си го сваля, но няма опции за това. И преди да тръгна да я моля да ми го изпрати някак, ми се ще да си го открадна без тя да знае. Просто не ми е никак близка и искам да си спестя диалога. Благодаря, ако някой знае фатка!  Peace

Има начин  Wink

Влез  във фейса,през компа, от мобилна версия - https://m.facebook.com
Отиди на клипчето (отвори го за гледане) , сложи мишката върху клипчето и както сейваш снимка има опция да сейваш клипа  Wink Peace

# 7 057
  • BG
Момичета, благодаря на всички ви! Благодарение на вас вече имам клипчето! Обичам ви!  Heart Eyes  Hug

# 7 058
Здр на всички това е първия ми пост в този форум и ще се постарая да бъда редовна посетителка за напред.
Нагърбих се като организатор на среща на класа но срещам трудности да се свържа с някои хора.Пиша в Фейсбук съобщение( не сме приятели все още чакам да ме приемат)от известно време но не съм сигурна дали изобщо  човекът ги прочита тези съобщения,от долу пише че е изпратено а от тази сутрин в кръгчето вече се появи някаква отметка каквото и да значи това.Силно ме съмнява че отиват в папка други и не знае за тях и не съм убедена дали ги прочита или не а и понякога съобщението което пиша в момента на изпращането подскача,не се случва често и не знам какво означава каквото и да значи.Как да разбера че наистина чете съобщенията но няма интерес към тази среща.

# 7 059
  • BG
Здр на всички това е първия ми пост в този форум и ще се постарая да бъда редовна посетителка за напред.
Нагърбих се като организатор на среща на класа но срещам трудности да се свържа с някои хора.Пиша в Фейсбук съобщение( не сме приятели все още чакам да ме приемат)от известно време но не съм сигурна дали изобщо  човекът ги прочита тези съобщения,от долу пише че е изпратено а от тази сутрин в кръгчето вече се появи някаква отметка каквото и да значи това.Силно ме съмнява че отиват в папка други и не знае за тях и не съм убедена дали ги прочита или не а и понякога съобщението което пиша в момента на изпращането подскача,не се случва често и не знам какво означава каквото и да значи.Как да разбера че наистина чете съобщенията но няма интерес към тази среща.

Явно изпращаш съобщенията през Месинджъра, щом споменаваш кръгче. Аз нямам Месинджър, но съм виждала, че така изглежда. Щом се е появила отметка, значи вероятно е прочетено. Провери през компютъра. Там в прозореца на чата, когато се прочете съобщението, се появява отметка, надпис "прочетено", както и в колко часа е станало това. А щом си изпратила покана и все още не е приета, вероятно човекът просто не желае да комуникира.

# 7 060
От известно време насам не виждам активността на близки приятели /харесани снимки, коментари и др./. Показват се само страниците, които са харесали или с кого са се сприятелили, но нищо друго. Явно има някакъв бъг. При други има ли този проблем?
Също така преди в новини се показваше когато някой си смени профилната снимка, сега не.
Въобще какво се случва с този ФБ?

# 7 061
От известно време насам не виждам активността на близки приятели /харесани снимки, коментари и др./.
И при мен е така, явно пак има някакви промени:

# 7 062
Момичета , здравейте.
Имам следният проблем, снимка от  страничката ми във фейсбук е докладвана ,че има неприлично или притесняващо съдържание и от вчера не я виждам. Зная , че  моя позната, която едва се вижда в дъното на снимката я е докладвала,но не съм тагвала никого, просто си е една обикновенна снимка , която ми е много мил спомен ,на нея съм излязла много сладко  Laughing, как мога да си я върна отново на стената, защото под нея има коментарии на мои приятели, този път ще я направя да се вижда само от мои приятели във листата.

# 7 063
Caipirinha, сигурна ли си, че твоите приятели не са те сложили в листа като Познати например и да не искат да споделят информация?

# 7 064
Момичета , здравейте.
Имам следният проблем, снимка от  страничката ми във фейсбук е докладвана ,че има неприлично или притесняващо съдържание и от вчера не я виждам. Зная , че  моя позната, която едва се вижда в дъното на снимката я е докладвала,но не съм тагвала никого, просто си е една обикновенна снимка , която ми е много мил спомен ,на нея съм излязла много сладко  Laughing, как мога да си я върна отново на стената, защото под нея има коментарии на мои приятели, този път ще я направя да се вижда само от мои приятели във листата.

Замъгли с ФШ познатата,която се вижда  ,а явно не желае  и пак я качи Peace

Общи условия

Активация на акаунт