Фейсбук 2

• 1 299 738
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 065
  • България <3
Здравейте, и аз един проблем... не искам да ме виждат кога последно съм била на линия и уж бях изключила от всякъде чата и живея с мисълта, че съм инкогнито, а то въпреки това ме показва кога съм била на линия... Имам Самсунг галакси с4, от лаптопа съм изключила чата за всички приятели; от приложението на телефона и от месинджър съм направила следното:
http://prikachi.com/images.php?images/784/8071784h.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/787/8071787b.png
Въпреки това, като вляза в приложението, не ме изписва, че съм онлайн, но статуса ми в чата става, че преди 1 минута съм била на линия. Същото мисля, че се получава и като вляза през месинджър. Имате ли някакви идеи какво друго да направя, допълнителни настройки или каквото и да е, за да си влизам, но да не ме изписва, че съм била на линия преди 5 минути примерно!

Последна редакция: пт, 24 апр 2015, 23:46 от Стeлияна

# 7 066
  • София
Преди малко фейса ме изхвърли от профила и като направих опит да вляза, започнаха да се появяват снимки на мои приятели, трябваше да отбелжа кои са те, и после ми поиска смяна на паролата. За първи път ми се случва това. Някой друг да го е виждал?

# 7 067
  • България <3
Да, мен два пъти ми се е случвало-единия път профила ми беше докладван и трябваше да докажа, че това не е фалшив профил, другия път бях пратила една неприлична картинка в чата и ми блокираха профила и пак трябваше да доказвам, че е реален профил, а не спам.

# 7 068
  • София
На моя близка и се случи, когато пътува в чужбина. Там си е влизала във фейса през телефона и като се върна в България се случи същото. Посочената причина беше, че е някой е влизал от далечна точка и я питаха тя ли е била  Peace

# 7 069
На моя близка и се случи, когато пътува в чужбина. Там си е влизала във фейса през телефона и като се върна в България се случи същото. Посочената причина беше, че е някой е влизал от далечна точка и я питаха тя ли е била  Peace

На мен също - след пътуване в чужбина! Най-гадното беше, че ми показваха снимки с 2-3 човека на тях и питат кой е това, аз трябваше да предполагам чия е снимката - все пак всеки един от хората може да си я постнал - и 1 или 2 пъти сбърках - накрая ми каза, че имам право само на още 1 грешка и малко се шашнах, но се справих и не ми блокираха достъпа! Joy

# 7 070
  • София
Аз не съм ходила в скоро време в чужбина. Не съм поствала снимки даже, затова ми стана много странно.

# 7 071
Значи има нещо друго, което ги е притеснило и мислят, че някой друг се опитва да ти ползва профила. newsm78

# 7 072
Преди малко фейса ме изхвърли от профила и като направих опит да вляза, започнаха да се появяват снимки на мои приятели, трябваше да отбелжа кои са те, и после ми поиска смяна на паролата. За първи път ми се случва това. Някой друг да го е виждал?

Това е с цел разбиране дали профилът е фалшив или не. Появява се както при причините, които са ти посочили, така и когато получаваш твърде много покани,  пращаш твърде много покани или не използваш често профила.  Peace

# 7 073
Да попитам тук, има ли опция, с която да видя кой ми разглежда профила или да ме видят, че аз разглеждам нечий профил  Mr. Green

# 7 074
Да попитам тук, има ли опция, с която да видя кой ми разглежда профила или да ме видят, че аз разглеждам нечий профил  Mr. Green

Все още НЕ  Wink

# 7 075
Бях чела някъде, че има неща, които никога няма да се случат, защото противоречат на идеята за фейсбук - да стане платен, да има бутон "Не харесвам" и функция "Кой ми е гледал профила". Беше обяснено надълго и нашироко защо, но не мога да си спомня къде съм го чела, та да ви го споделя.

# 7 076

Все още НЕ  Wink

Мнооого се радвам, ся мога да си ровя колкото си искам  Mr. Green

# 7 077
  • София
Възможно ли е фейсбук да разприятели? Досега не ми се бе случвало, но отсрещната страна така твърди?!  Thinking

# 7 078
Според мен малко вероятно....освен някакъв бъг нещо да е станал  Rolling Eyes

# 7 079
Според мен малко вероятно....освен някакъв бъг нещо да е станал  Rolling Eyes

Изобщо не е вероятно.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт