Фейсбук 2

• 1 299 610
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 080
  • BG
Според мен малко вероятно....освен някакъв бъг нещо да е станал  Rolling Eyes

Изобщо не е вероятно.  Laughing

Абсолютно е вероятно. За последните няклолко дни така ми отпаднаха няколко приятели от листата. Само едната я излових коя е и я питах на съобщение тя ли ме е отсвирила, каза категорично не, много сме близки. Така или иначе се усъмних, че няма как изведнъж на 5-6 човека да им е хрумнало за 2-3 дни да ме разприятелят некси! За другите все още не се сещам кои са и не искам да си мислят, че аз съм ги разкарала.

# 7 081
Аз не мисля, че е възможно.

# 7 082
Дайте ми съвет, моля ви, как да спра да поствам /без аз да зная  #Cussing out/ рекламни постове на една туристическа фирма? Явно е спам някакъв, но не можах да открия как да го "отвържа" от профила ми... Tired

# 7 083
Мога ли да направя така, че някой, който не ми е в приятели да не вижда публикациите и коментарите ми в затворена група?

# 7 084
  • BG
Мога ли да направя така, че някой, който не ми е в приятели да не вижда публикациите и коментарите ми в затворена група?

Ако имаш предвид, че и двамата сте в една група, мисля че не.

# 7 085
Caipirinha, сигурна ли си, че твоите приятели не са те сложили в листа като Познати например и да не искат да споделят информация?
Да, но тук не става въпрос за техни публикации, ами за цялата им активност. Преди виждах всичко, което са харесали, коментирали и т.н., то всъщност това беше и идеята на този списък с близки приятели.

# 7 086
Ако те са те сложили в ограничени, едва ли ще виждаш нещо.

# 7 087

Да, можеш да го блокираш. Peace

# 7 088

Да, можеш да го блокираш. Peace

Ако го блокира, и тя няма да вижда нищо от неговата активност. А целта явно е той да не вижда, а тя да вижда  Twisted Evil

# 7 089
Няма пълно щастие. Laughing

# 7 090
И аз да попитам нещо.Преди време създадох група, която се състои от 5 човека, тааа, групата вече не е активна, как бих могла да я изтрия.Пробвах, но не успях.Моля, дайте идея  Grinning

# 7 091
*Smilка*, група във фейсбук не може да се изтрие директно, затова трябва да отделите известно време, за да изпълните следните стъпки:

1 Кликвате на: "Участници" в групата;
2 Кликвате на зъбчатото колелце за всеки участник поотделно и избирате "Премахване от групата". Премахвате всички без вас;
3 Накрая премахвате себе си щом сте изтрили всички участници на групата.
Чак тогава ще ви се появи диалогов прозорец, който ще ви попита, дали искате да изтриете групата. Кликате, че сте съгласна и сте готова Simple Smile

# 7 092
Много благодаря, направих го стъпка по стъпка   bouquet  bouquet  bouquet

# 7 093
# 7 094
но тук не става въпрос за техни публикации, ами за цялата им активност. Преди виждах всичко, което са харесали, коментирали и т.н., то всъщност това беше и идеята на този списък с близки приятели.
Не искам да те разочаровам, но това близки приятели е само от твоята гледна точка. Ако виждаш само публични публикации, най-вероятно си в тяхния ограничен кръг.
Пример  моя "близка приятелка", която вероятно ме е ограничила публикува в дневника на мой познат в реалния живот, но не и приятел във фейсбук. Последния сподея публикацията с на приятелите приятели и аз мога да видя публикацията чрез други общи познати в неговия дневник, но не и в дневника на моята "близка" приятелка. Дано обясненията да са разбираеми.
Не се кахъри толкова. Според мен е важна комуникацията на живо, всичко останало са познати, колеги, съученици и роднини във фейсбук, но не и приятели

Общи условия

Активация на акаунт