Фейсбук 2

• 1 299 706
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 305
Понеже не съм чела назад в темата да попитам. Може ли да разбереш кой ти е гледал профила?

# 7 306
Понеже не съм чела назад в темата да попитам. Може ли да разбереш кой ти е гледал профила?

Не, няма как.

# 7 307

Не, няма как.

Преди май имаше някакви програми  Thinking Явно са вируси. Благодаря.

# 7 308

Не, няма как.

Преди май имаше някакви програми  Thinking Явно са вируси. Благодаря.

Никога не е имало начин. Има фен страница, която е по-скоро шеговита, и на кой ти е гледал в профила отговора е:" дядо коледа", "снежанка" и подобни. Няма как и на кой му пука.

# 7 309
Една приятелка ме "светна" че и без да лайквам и публикувам, с изключен чат от месеци като  тя влиза от телефона си винаги вижда кога и колко съм била активна Sad
Какво да бутна в настройките за да не бъде така?
П.С. Само от телефона си го вижда така, но не и от домашния комп!

# 7 310
Една приятелка ме "светна" че и без да лайквам и публикувам, с изключен чат от месеци като  тя влиза от телефона си винаги вижда кога и колко съм била активна Sad
Какво да бутна в настройките за да не бъде така?
П.С. Само от телефона си го вижда така, но не и от домашния комп!
Вижда се и от телефона, и от компа....поне при мен е така от много време, макар, че много ме дразни и бих го променила, ако имаше начин....

# 7 311
Имам следния въпрос - фирмата, в която работя от скоро има официална ФБ страница, но има и unofficial page - This Page is created based on what people who use Facebook are interested in. It isn't affiliated with or endorsed by anyone associated with ....... Има ли начин двете страници да се обединят, неофициалната да се махне или нещо такова....  Rolling Eyes

# 7 312
Здравейте!
Бих искала да попитам нещо и дано някой да може да ми отговори. След публикация на зов за помощ вече има над 1500 споделяния, но не се вижда списък на споделилите, нито евентуални коментари. Видима е единствено бройката. Докато бяха около 600 се виждаха. Защо е така?

# 7 313
Според мен е някакъв временен бъг. Няма логика иначе да не се виждат.

# 7 314
Според мен е някакъв временен бъг. Няма логика иначе да не се виждат.

И аз си го помислих, и дано си права. Важно ни е.

# 7 315
Здравейте! Прегледах доста страници, но не открих отговор на въпроса си. Възможно ли е да си пиша с даден човек в чата (той е влязъл от компютър, аз от мобилния), и някой да влезе от друго устройство в неговия профил и да чете в реално време какво си пишем?

# 7 316
  • София
Да, може!

# 7 317
Да,може.Синът ми като си чати от компа аз чат пат поглеждам от таблета си в друга стая  за какво иде реч

# 7 318
Ужас! Благодаря! А ако се изтрият разговорите, отвсякъде ли изчезват?

# 7 319
Никой не ми е отговорил, поствам това за пети път!Пипах в настройките на фейса и премахнах последните дейности изобщо! Сега не мога да видя ни своите последни дейности, ни на приятелите! Те се показват иначе отляво долу в дневника! Моля да ми напишете! Въпросът не е сложен, как да ги върна!

Общи условия

Активация на акаунт