Фейсбук 2

• 1 308 241
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 14 310
  • София
С последната версия на Месинджър някои от приятелите ми вече не виждам кога са били активни. Не ми е проблем, просто го забелязах.
Но ми е интересно дали те виждат кога аз съм била активна?

# 14 311
С последната версия на Месинджър някои от приятелите ми вече не виждам кога са били активни. Не ми е проблем, просто го забелязах.
На телефон не се вижда, но на лаптопа си ги виждам.

# 14 312
  • София
На телефон не се вижда, но на лаптопа си ги виждам.
При мен изчезват от листата с месинджър на лаптопа.

# 14 313
A когато някой е пуснал стори, видео или пък highlight но не ми е приятел, а гледам някой от трите варианта . Той вижда ли че съм ги гледал с името ми???

# 14 314
A когато някой е пуснал стори, видео или пък highlight но не ми е приятел, а гледам някой от трите варианта . Той вижда ли че съм ги гледал с името ми???
Не

# 14 315
Понякога се вижда.Пробвах един път с моя профил и един друг,който е за участие в групи.На лаптопа излезе като "още един потреботел",на телвфона си излезе с името
Някой да ми каже как да си върна старата версия на фейс на лаптопа.Ужасно ме дразни новата.

# 14 316
  • Г. О.
Когато някой от приятелите ме блокира, ако след време реши да ме отблокира, автоматично ли се връща в листа ми с приятели?

# 14 317
Когато някой от приятелите ме блокира, ако след време реши да ме отблокира, автоматично ли се връща в листа ми с приятели?
Не. Трябва да ти изпрати предложение отново.

# 14 318
Искам потвърждение - когато са включени известяванията, че някой ме е отбелязал в публикация, докато аз не потвърдя, че искам публикацията да се публикува на стената ми, тя така и не излиза в новинарския поток на приятелите ми, нали?
Да.
Но ако твои приятели са приятели и с отбелязалия те, ще видят.

# 14 319
С две думи пълна анонимност няма.
Скоро бяхме на едно събиране и се фотнахме и после хайде да се похвалим. Отбелязах хората на снимката, както винаги. Едната дама до сега не беше идвала с нас, но и тя сред отбелязаните. По късно видях, че отбелязването е премахнато/мисля, че излизаше от кого, след като почнеш да отбелязваш отново/. Попитах защо не ми е казала, че не иска да я отбелязваме, пропуснала била и не искала, защото много я следели. Добре, но тя е там, на снимката и се вижда. Не се снимай тогава!

# 14 320
vasq, не е по темата, но след като ти е известило, че сама е премахнала отбелязването си, защо ти е било наложащо отново да я представяш?
Относно да не е заставала въпросната на общата снимка...тъпо е.

# 14 321
Много мразя някой да ме отбелязва без да ме е попитал. Пълна липса на култура. То е липса на култура и да ме качват във Фейсбук без да са питали, но хайде, има хора, които не се сдържат да се отчетат.

# 14 322
Ами не е така! Какво като е на снимката?! Ако е на стената на човекът, който я е качил, нейните приятели не могат да я видят без да е отбелязана и ако не са общи приятели с качилия снимката, а много хора имат профили във ФБ само за да дебнат. Имам си група "шпионки" и нищо, което качвам и смятам, че не ги касае, не го виждат. Защо пък да виждат нечий чужд ентусиазъм да ме отбелязва? И аз махам таговете, особено от един приятел, който от общи сбирки качва всички кадри, които е заснел и ме отбелязва на всичките до един, даже и да ме няма в кадър! Изобщо не разбирам хората, които качват една и съща снимка от завъртането на главата от ляво на дясно и преминаването през всичките фази на това движение... Ми избери най-хубавата снимка, достатъчно е. Но това е друга тема, де, разприказвах се... Relaxed

# 14 323
С две думи пълна анонимност няма.
Скоро бяхме на едно събиране и се фотнахме и после хайде да се похвалим. Отбелязах хората на снимката, както винаги. Едната дама до сега не беше идвала с нас, но и тя сред отбелязаните. По късно видях, че отбелязването е премахнато/мисля, че излизаше от кого, след като почнеш да отбелязваш отново/. Попитах защо не ми е казала, че не иска да я отбелязваме, пропуснала била и не искала, защото много я следели. Добре, но тя е там, на снимката и се вижда. Не се снимай тогава!
Много ме дразнят такива, страдащи от мания за преследване. Ами като не искаш да те следят изтрий си фейса, не се снимай, не ползвай телефон, махни си електронните пощи, абе направо излез в пълна анонимност и иди да живееш в гората.
В крайна сметка живеем в ерата на технологиите, не сме пещерни човеци.
И аз познавам хора дето не си качват снимки в интернет пространството. Много важно, като че ли на всеки ъгъл в гугъл дебне някой агент да ни улови какво правим, къде цъкаме и пише доноси. Толкова ли сме важни? В собствените си очи само.

# 14 324
Не е мания за преследване, а чисто и просто клюкарство, нездраво любопитство. Дреме му на някого за мен, та да ме преследва. Иначе луди хора има много. Имах досег с една такава, много е налудничаво и честна дума, неприятно е.

Общи условия

Активация на акаунт