Фейсбук 2

• 1 308 232
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 14 385
Аз пък така и неразбрах.. влизам в профила на някой който не ми е приятел.. и някво негово видео ми тръгва автоматично.. той разбира ли че съм го гледала??

# 14 386
Да  Slavun78.Много неприятно.Издънка голяма е според мен това Grinning

# 14 387
  • ...на безопасно
Да  Slavun78.Много неприятно.Издънка голяма е според мен това Grinning

Това за сторитата ли?
Аз не мисля, че ако споделиш клип някакъв, ми излиза кой го е гледал.
Вижда се само броя преглеждания. Това за споделено на стената ми.

# 14 388
Не за сторитата, а за клип постнат на стетата с броя гледания.

# 14 389
  • ...на безопасно
А може ли да се види колко пъти го е видял даден човек?
И как да намеря клип, който тръгва автоматично? Да си го постна публично.

# 14 390
Да не говорите за ваше видео видяно от ваш приятел обаче?? Говоря дали виждате че някой си, който не ви е приятел е гледал вашето видео???

# 14 391
  • ...на безопасно
Аз пък така и неразбрах.. влизам в профила на някой който не ми е приятел.. и някво негово видео ми тръгва автоматично.. той разбира ли че съм го гледала??

Ей, това ме интересува да проверя.

# 14 392
Илзизали ви опцията: Friends and connections: Your Facebook friends and Messenger connections will see your stories.

Или имате само Friends?

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 00:54 от SSll

# 14 393
Здравейте, от няколко месеца Instgram не ми показва броят на харесванията, нито на чужди публикации, нито на мои. Четох за подобни промени, но в Канада, Бразилия, Италия и още няколко страни (не и България) всички мои познати нямат подобен проблем, само аз. Възможно ли е да се промени?

# 14 394
Коментирахме го в темата за ИГ - и при мен вече е така - "харесано от еди-кой си и други". Както кликнеш на "други" се отваря списък и ако имаш нерви - броиш.

# 14 395
Хм, дано се корегира това, малко дразни или поне промяната да е за всеки, че така няма много смисъл. Това с броенето мисля да го пропусна Grinning
Благодаря за отговора!

# 14 396
Някой тества ли дали като пусне видео в фейсбук  вижда кой приятел го е гледал или пък дали се вижда ако не е приятел имената на този който го е гледал???

# 14 397
Някой тества ли дали като пусне видео в фейсбук  вижда кой приятел го е гледал или пък дали се вижда ако не е приятел имената на този който го е гледал???
Беше обсъждано скоро - вижда само колко човека са го гледали като бройка.

# 14 398
Щот някой се изказа че се виждало кой е гледал та било то и извън списък с приятели!!!

# 14 399
Щот някой се изказа че се виждало кой е гледал та било то и извън списък с приятели!!!
Ако е в стори се вижда кой го е гледал, ако е на стената се вижда само броят прегледали.

Общи условия

Активация на акаунт