Фейсбук 2

• 1 308 069
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 14 625
  • Пловдив
Здравейте,търсих в Гугъл инфо,но не намерих и попаднах на тази тема.Ще се радвам,ако можете  да ми помогнете.😊
Модератор съм в една голяма група,всякакъв народ е събран там,дори и голям процент добитък.. Когато заглуша някой,отпиша го или го блокирам,започва да ме кълне на ЛС,псувни,гадости.. Та,искам да знам има ли опция,която да ограничава съобщенията от хора,които не са ми в приятели?Не искам даже в чакащи да отиват,защото дори там пак ги прочитам когато ида да трия.Видях една жена,която си беше забранила и поканите и съобщенията.Бутоните стоят,но по-бледи.
Благодаря!☺💜

# 14 626
Елънче, блокирай ги не само в групата, а и от личният си профил. Няма такива настройки май да ограничиш за всички. Евентуално да могат да изпращат покани само приятели на приятели.

# 14 627
  • ...на безопасно
Блокирай го и в месинджър.

# 14 628
Има 1 приложение Гугъл удостоверител. То ви праща кодове за достъп когато се логнете от непознато място. Наскоро постоянно светех в месинджър и открих, че странни ip адреси са влизали в профила ми, а паролата чи беше доста добра. Смених я и вече влизам с кодове и се укротиха нещата. Много е кофти да ти ровят в личните чатове, така че по-добре трийте всичко.

# 14 629
Как мога да сваля видео клип от Фейсбук, който е "частен"? Има ли начин?

# 14 630
Направих група, която е с много специфична насоченост. Има ли начин да я рекламирам, за да се присъединят повече хора?

# 14 631
  • София
Ако задам профилната снимка да я виждам "само аз" - бял фон ли ще стои за останалите? Ако я изтрия същия ефект ли ще има? В месинжъра ще се отрази ли?

# 14 632
Не, ще виждат само карето със снимката, без опция да я харесват или коментират. Ако няма снимка, ще виждат бяло поле със силует. В месинджър се вижда това, което е на профилната ти снимка.

# 14 633
  • София
Не, ще виждат само карето със снимката, без опция да я харесват или коментират. Ако няма снимка, ще виждат бяло поле със силует. В месинджър се вижда това, което е на профилната ти снимка.
хм, значи няма да мине без да я изтрия... ок.

# 14 634
Ако не искаш да се вижда снимка, просто не трябва да има снимка.

# 14 635
  • София
След всеки ъпдейт ми се променят настройките за известяване в групите. И получавам известия, че някой си публикувал нещо си, което не ме интересува. А аз съм посочила, само приятели, ако публикуват да имам известия. И като коментирам публикация в група, после нямам известия, ако друг я коментира. Въобще нещо бъгяса този фейс.

# 14 636
  • София
Да, и мен не ме известява понякога - там където съм писал.
Иначе, възможно ли е да се търси по ключова дума в страница?
Преди време си бях играл да скролна  (полуавтоматично) доста назад в дадена страница и след това с ctrl+F - но се питах за по-лесен начин дали има?
А във форума така и не разбрах как се спират известията за нови постове и търсене в цялата тема (от хх страници)

ПП: а за въпроса с профилната снимка - открих начин, който не изисква да си изтривам сегашната снимка, но да остане бял фон. Simple Smile

# 14 637
Блокирах един познат в месинджър, постоянно ми пускаше някакви клипове по всяко време на денонощието. Обаче все още ми се води приятел във ФБ. Та въпроса ми е, ако реши пак да ми праща нещо, какво ще му излезне. На практика, каква е същността на самото блокиране, освен че аз не получавам нищо.  Сигурно е коментирано и друг път, но явно аз съм пропуснала тоя урок.

# 14 638
Има опция "игнорирай" съобщения, той си праща пак, ти не ги виждаш. А като го блокираш май ще разбере, защото не може да ти изпрати съобщение.

Starrydream и какъв е начина, защото аз не съм открила как да има снимка на профила и да е бяло каре Rolling Eyes

# 14 639
  • софия
Според мен слагат просто изрязан бял фон за снимка, има и едни снимки  със сив силует, пак е някаква картинка.
Да се похваля че имам новата емотикона Care, усмихнато човече, държащо/прегърнало сърце.

Общи условия

Активация на акаунт