Фейсбук 2

• 1 308 060
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 14 640
  • София
Starrydream и какъв е начина, защото аз не съм открила как да има снимка на профила и да е бяло каре Rolling Eyes
качваш някаква снимка и веднага я изтриваш Grinning

# 14 641
Starrydream и какъв е начина, защото аз не съм открила как да има снимка на профила и да е бяло каре Rolling Eyes
качваш някаква снимка и веднага я изтриваш Grinning
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Бе ти на 15 ли си?!
На това му казват "няма снимка"

# 14 642
Здравейте!
Ако съм скрила от дневника дадена публикация, как мога да я покажа отново. Рових, но не намирам такава опция.

# 14 643
Здравейте!
Ако съм скрила от дневника дадена публикация, как мога да я покажа отново. Рових, но не намирам такава опция.
Activity log / от ляво от филтрите избираш Hidden from timeline/ излизат ти всички скрити, вдясно на всеки скрит пост имаш опция за промяна

# 14 644
Не намирам къде е това Activity log
Редактирам се-открих го, много благодаря!

# 14 645
Здравейте, приятели.
Почти цял час се опитвах да се сдобия с новата емотиконка със сърчице във фейсбук. Деинсталирах приложението, рестартирай телефона си.... Май друго не остана за да се сдобия с нея.... 😥 Моля, кажете  как да се сдобия с нея?

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 23:00 от Vicky_P

# 14 646
Купува се! 😂
Как си представяш, че нарочно можеш да се сдобиеш с тая емотикона? 🤔 Все ще ти дойде реда да ти я дадат и на теб, споко.
И не е нужно да пишеш болднато 🙄

# 14 647
  • софия

От вчера избирателно някой като ми праща картинка ми се показва така, а не се виджа веднага.  Обаче не всеки път, а да кажем едно към гьотере. Нормално снимки са си, не е нещо което примерно да го цензурира самият Месиннджър.
При някой случвало ли се е.
Сори че е без спойлер.

# 14 648
При ползване на мобилни данни ми показва така гифчетата.

# 14 649
  • софия
Снимки са си,. Но да кажем едната беше така скрита, другата си се показа веднага.
Питах изпращачите, казват че не правят нещо различно при пускането им.

# 14 650
  • UK
Напоследък имам много проблеми с Месинджър, но онзи ден съвсем откачи - пратиха ми линк за нещо в Амазон, и като се опитах да кликна на чата с човека, който ми го прати, направо ми показваше началния екран на телефона. Всички други чатове се отваряха без проблем. Накрая се обадих на човека да го помоля да изтрие линка да видим от това ли е, и се оправи. След това пак ми го изпрати да проверим дали всичко ще е наред и пак стана така. На някого случвало ли се е? Друг проблем е понякога като ми пише някой и аз отида да отговоря, колкото и да кликам на полето за писане, не ми излиза клавиатура. Трябва да затворя Месинджър и да го отворя пак, за да мога да отговоря. Имам новата реакция, но предпочитам да оправят тези и други бъгове преди да се занимават с глупости като нови реакции.

# 14 651
За втори път ми се случва, човек, който не ми е в приятели да публикува отключено нещо, виждам лайкове, но публикацията ме мога. Изписва ми, че е премахната и тн. А тя е шерната от днес и седи там, песен ли е , публикации, но не две вижда...

# 14 652
  • София
А има ли опция наведнъж да си изтрия всички публикации от стара година ?
Да, но ползвам лаптоп. Не знам дали става и от телефон.

Отиваш на профила си и там, където са публикациите ти има бутон "Филтри". Във филтъра пишеш годината и триеш.

Скрит текст:

Натискаш бутона с филтрите и излиза това:

И аз съм с проблем. Лаптопът ми често забива. През това време мога да натисна нещо без да разбера какво става. Предполагам, че и вчера е станало нещо подобно и вече не мога да харесвам страници. Като отворя страницата нямам бутон "Харесва ми", а само "Следвай", "Сподели" и "Запис"

Скрит текст:

Да знаете как мога да си върна бутона "Харесва ми"?

Извинявам се, ако е разисквано. Прочетох само първи пост и последните 4-5 страници на темата.

# 14 653
Обръщам се към вас с един маловажен въпрос. Случва се да нямам много време и когато преглеждам fb си, ако някой е качил снимка и ми допада да я харесам. По-късно при по-обстоен преглед, когато разглеждам на спокойствие, да попадна на същата снимка, но да си применя реакцията - със ♥️, примерно. Интересно ми е дали човекът получава ново известие, че съм реагирала по друг начин? На някой случвало ли му се е?

# 14 654
Не получава, в нотификациите му стои само тази, която информира за първата ти реакция.

Общи условия

Активация на акаунт