Фейсбук 2

• 1 308 053
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 14 655
Ясно. 🙂 Евентуално, ако сам види реакциите под снимката..

# 14 656
Да. Ако реши да види втори път, ще му пише първата реакция, но ако отвори, ще е новата. Ако не знае за съществуването на такава промяна, ще се чуди че му показва 😀 а се отваря Heart примерно

# 14 657
От известно време нямам опция за превод на български език. Нищо не съм променяла в настройки, но бутона "Вижте превод" липсва. Каква би могла да е причината?

# 14 658
Има превод на всички други езици освен английски.

# 14 659
И аз имах проблем с виж превода. Просто липсваше като опция. След време се появи. Нищо не съм правила. Явно грешката е била във фейсбук.

# 14 660
  • София
ФБ има ли опция да спре известяване за рожденни дни и някой спирал ли си го е? Вие пропускате ли РД на някого въпреки опцията?
Може би ако имаш 3-5хил. приятели... може човек да го изкючи.

# 14 661
Ето я

Въпреки, че ми е включена не съм получавала известия. А ако получа веднага ще го спра.

# 14 662
Как да махна линкът към инстаграм във фен страницата ми? Когато отида да редактирам информация ,  излиза инстаграм, но опция за редакция няма. А там, където са свързани пак не става.

# 14 663
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, не ми се търси и реших направо да питам има ли как да го направя винаги като го отворя да излиза хронологично, а не както сега един от днеска, следващо от ония ден и така

# 14 664
Има ли някъде опция в настройките, с която, ако някой иска да ти предложи приятелство, да му излиза съобщение дали познаваш лично конкретния човек?

Преди часове изпратих покана за приятелство и ми се беше показало това:
Скрит текст:

Това визирах.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 18:23 от green_lizard

# 14 665
Имам страница, която е видима само в 3 държави. Но преди да я огранича, мои приятели я харесаха. Ще виждат ли сега публикаците, ако не са от съответните държави? Как мога да ги премахна тези приятели да не я харесват вече ?
Или по-добре нова страница?

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 19:12 от Мау Мау

# 14 666
Ако направя публикация на стената на приятел и след време я изтрия, той ще разбере ли това, че е изтрита?

# 14 667
Ако реши да провери нещо и ще му излезе, че не е налична.

# 14 668
Много моля за помощ...Имам страничка, искам да отбележа приятел в пост или снимка, обаче не се получава...Трима аднинистратора сме на страничката и нито един не може да отбелязва, не мога да проумея защо...излиза ми това съобщение

# 14 669
  • София
Много моля за помощ...Имам страничка, искам да отбележа приятел в пост или снимка, обаче не се получава...Трима аднинистратора сме на страничката и нито един не може да отбелязва, не мога да проумея защо...излиза ми това съобщение

Не съм напълно сигурна, но май могат да се тагват само хора, които са харесали страницата.

Общи условия

Активация на акаунт