Фейсбук 2

• 1 308 142
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 14 790
Здравейте, искам да попитам във Фейсбук могат ли напълно да скрия лайковете от моята страница, и също списъкът със приятели дали е възможно също напълно да се скрие, и от тези със които имаме общи приятели?

# 14 791
  • Euskal Herria
Mari_Mar, благодаря! Много удобно и лесно за ползване!

# 14 792
  • в огледалото на живота
Имам въпрос:получавам покана за приятелство от лице с което не сме близки,но  се познаваме.Не желая да има достъп до моя профил.
Ако изтрия поканата за приятелство въпросното лице разбира ли ,това или не дава никаква индикация за действието от моя страна?

# 14 793
Ще разбере, като отново влезе в профила ти , и му изпише да те добави отново. Разбира се

# 14 794
  • в огледалото на живота
Ще разбере, като отново влезе в профила ти , и му изпише да те добави отново. Разбира се
т.е ще се появи ,,Добави приятел'',а не изтрита покана така ли да разбирам?

# 14 795
Сега му изписва поканата е изпратена, а ако я изтриете ще му дава добави приятел като ви гледа профила

# 14 796
  • Sofia
Ако не се лъжа, ако тя отхвърли поканата му, той няма да може да я добавя отново в продължение на 6 месеца, или година, не си спомням точно. Това е ново, преди не беше така. Т.е. на него няма да му излиза бутон "Добави приятел", като посети профила ѝ, и няма да вижда абсолютно никакъв бутон (само "Изпрати съобщение"). И, да, ще разбере, че е отхвърлила поканата му.
Но според мен, това са малко излишни акробатики. Щом, в крайна сметка, поканата му не е приета, разбира се, че ще се почувства игнориран и ще е наясно, че не го искаш в списъка си с приятели. Той да не е малоумен. Grinning

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 10:30 от Blаck Cat

# 14 797
Като вляза в групи отдолу ми излизат публикации на групи в който не членувам как да ги махна искам да излизат публикаций само на групите в които съм член.

# 14 798
Като не искаш някой да ти е приятел, приемаш поканата, за да няма драми. После го слагаш в някой списък и задаваш видимост без него.

# 14 799
Как човек, който съм блокирала ми тагва профила?

# 14 800
Как човек, който съм блокирала ми тагва профила?
От друг профил със същите имена?

# 14 801
  • Sofia
Не би могъл да те таг-не, ако действително си го блокирала.

Както May May е споменала, може да си е направил нов профил, със същите имена и профилна снимка.

# 14 802
Благодаря!

# 14 803
вероятно си блокирала само месинджъра, но не и фейсбук профила му

# 14 804
Какво съм натиснала, че страницата вече няма харесване , а само следване?

Общи условия

Активация на акаунт