NYX /грим/ - вече и в България!

• 84 359
  • 407
  •   1
Отговори
# 180
  • USA, Steak State
Ако не си с мазна кожа NYX Cream Blush Natural или Glow.

# 181
  • Велико Търново
С нормална съм,благодаря ти  bouquet

# 182
  • Sofia
Харесах си тази палитра от пролетната колекция.

и аз но тук като гледам я няма newsm78

# 183
*Biskvitka*, ако не ти е късно вече имам NYX Cream Blush Natural. Ако искаш може да ти го покажа, да го видиш, пробваш  Simple Smile

# 184
  • Велико Търново
Още не съм го поръчала Wink Ще мина да те видя и ще се разберем  bouquet

# 185
# 186
Малко късно видях email, че кодът за 15%-то намаление може да се комбинира с намалението за 8-ми март. Възползвах се и очаквам с нетърпение NYX ROUGE CREAM BLUSH GLOW, коректор, течно матово червило и една палитра  Heart Eyes

# 187
Малко късно видях email, че кодът за 15%-то намаление може да се комбинира с намалението за 8-ми март. Възползвах се и очаквам с нетърпение NYX ROUGE CREAM BLUSH GLOW, коректор, течно матово червило и една палитра  Heart Eyes

И аз имам такъв допълнителен код, но при мен не стана когато го написах (където му е мястото).

ЕDIT: Стана! Но сутринта не ставаше.

# 188
Минавам да похваля Wonder pencil-a. Simple Smile Аз си взех light, най-светлият. Води се мултифункционален продукт. Може да се използва като коректор, като хайлайтър под веждата и като молив за устни. Аз го използвам по третия начин, защото коректор си имам, за под веждата ползвам сенки, но за устни е незаменим. Heart Eyes Може да се ползва с всякакви червила. Очертавам устните, после размазвам, за да няма резки линии и ефектът е уау - устните изглеждат подчертани, по-сочни и пухкави. Blush Препоръчвам го горещо.  bouquet

# 189
Благодаря ти за споделеното, аз имам medium и го ползвам във водната линия за озаряване на погледа, но за устни не съм го пробвала. Обезателно ще опитам   bouquet

# 190
  • София
Аз също съм много доволна от молива имам и трите варианта, защото не знаех кой цвят ще ми хареса. Най-много ми допадна 1 и 2. Ползвам ги и аз за устни, за водната линия или за вътрешната част на окото. Много са добри.  Peace

# 191
Здравейте дами ! Искам да ви помоля, за мнението на козметичните продукти на марката NYX. Намерих този сайт http://www.nyx.bg/ и се заканих да си купя основа за грим, за сенки, фдт, червило и пудра за контури. Но преди да се охарча  яко искам да ви питам някоя от вас ползвала ли ги е тези неща и струват ли си парите?

# 192
Здравейте дами ! Искам да ви помоля, за мнението на козметичните продукти на марката NYX. Намерих този сайт http://www.nyx.bg/ и се заканих да си купя основа за грим, за сенки, фдт, червило и пудра за контури. Но преди да се охарча  яко искам да ви питам някоя от вас ползвала ли ги е тези неща и струват ли си парите?

Цялата тема е посветена на марката. Прочети първо малко. Ще намериш отзиви за почти всичко, което питаш. Ако след това все още имаш въпроси - тогава питай.

# 193
Е, извинявам се, но не намерих тази тема по-рано. Така де, все още имам въпроси. Има ли дама от вас, която е ползвала вече фдт на Никс? Ако не можете ли да ми дадете съвет от къде да си купя козметика на Мак ? Мисля, че най-добрият вариант е да си взема база и фдт на една и съща марка.

# 194
Моля, разгледайте подфорума. Има И тема за Мак.

Общи условия

Активация на акаунт