NYX /грим/ - вече и в България!

• 84 337
  • 407
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,не знам дали още следите темата но се включвам защото видях продукт днес на тази марка и ми се прииска да си го закупя,разгледах им бг сайта но не го открих търся ето този продукт nyx wonder stick  newsm78 И искам да ви попитам освен онлайн в магазините за козметика или някъде в моловете нямат ли продукти? Харесах си от сайта им и един коректор защото кожата ми е проблемна и имам петна  а и тъмни кръгове ето този коректор ми се иска да пробвам също Коректор (пълно покритие) NYX CONCEALER JAR.Но само като видях,че има 10 различни цветови гами от него и не знам как онлайн да избера подходящата Thinking

# 226
Продуктите се продават в Debenhams в мол България, но не знам дали имат тези, за които питаш Peace

# 227
Благодаря за отговора,Аз не съм от София,но се надявам скоро да пътувам до там и задължително ще проверя дано да открия тези които ми трябват.

# 228
Какво ви е мнението за очните им линии,тези тип маркер,дали са трайни и размазват ли се?

# 229
  • София
Вече предлагат марката и в саита на Златна рибка.

# 230
  • В мечтите
Добри неща имат,като цветове,дано и като качество са ок.Пуснах една поръчка през сайта на Златна. Бронзиращата пудра цвят Medium MBB 03,като цвят по-скоро прасковено ли е или кафенее,някой ползвал и я ?Peace

# 231
Някой има ли представа дали в магазина в мол България, където предлагат NYX има налична палитрата Smokey да знам дали да бия път до другия край на София?

# 232
  • София
Nyx се предлагат и съвсем близо в магазина на Златна рибка до 5те кьошета. Звънни им направо на телефона. Виж в сайта им. Peace

# 233
Ооо, супер. Мерси много Simple Smile Simple Smile

# 234
Скоро си купих спирала и руж на марката и останах доволна. Обмислям червило от мат серията и пудра  Simple Smile
Харесват ми нещата, които имам  Peace

# 235
имам един цвят от мат серията червила - невероятно е!

# 236
Сега разгледах сайта и видях, че има и мат течно червило. Кое е по - добро според вас?

# 237
  • Русе
Моля дайте ми идея за коралово червило от ценовия клас на NYX.
На мацката в клипа ми хареса много

# 238
  • Бургас
Lavender - хубаво, нежно лилаво, на суоча е трети молив:

Horse Raddish - зелен- първи на суоча

Strawberry Milk - втори на суоча - искри повече от светкавицата:

Sparkle Nude

имам 4 джъмбо молива,благодарение на мила съфорумка и са много красиви и ненатрапчиви цветове

# 239
  • Бургас
Sparkle Nude  Heart Eyes го обожавам като цвят, но за жалост не мога да го нося на цял клепач. Супер нетраен , направо ме върнаха в тийн годините с такъв тип продукт . И го нося само на долен клепач, във вътрешната част на окото за озаряване .

Общи условия

Активация на акаунт