NYX /грим/ - вече и в България!

• 83 917
  • 407
  •   1
Отговори
# 255
Моето е най-тъмното - Трансилвания  Heart Eyes

Аз съм поръчвала Никс он-лайн от САЩ, доста преди да има тук представител. Не забелязвам разлика в продуктите. Говоря основно за сенките им. Още тогава имаше цветове и разновидности, които не ми харесаха като качество. Все пак Никс не е по-различна от другите дрогерийни марки.

# 256
А някоя от вас може ли да ми каже какво е качеството на коректорите и фдт им? Било то златна рибка или nyx.bg ..   newsm78 Изобщо нямам време да скачам до Варна до златната рибка искам онлайн да си ги поръчам направо, затова питам вас.  bowuu bowuu bowuu

# 257
Аз чакам от 2 месеца да заредят HD основата за сенки и ружа тоуп. А уж във фб ми писаха средата на месец май.  Crossing Arms

# 258
А някоя от вас може ли да ми каже какво е качеството на коректорите и фдт им? Било то златна рибка или nyx.bg ..   newsm78 Изобщо нямам време да скачам до Варна до златната рибка искам онлайн да си ги поръчам направо, затова питам вас.  bowuu bowuu bowuu

Аз в момента ползвам един от коректорите им - в бурканче.
Не е лош, но като свърши ще търся нещо друго  Sunglasses Тектурата му е една идея по-кремообразна отклокто ми харесва. Това пречи продуктът да се фиксира бързо и лесно при нанасяне. "Маже" се повечко и трябва малко заиграване, за да се прелее и нанесе добре. Тази мека структура, също така допринася за повече събиране във фините линии.

От другите им продукти за лице, нямам впечатления.

# 259

Аз в момента ползвам един от коректорите им - в бурканче.
Не е лош, но като свърши ще търся нещо друго  Sunglasses Тектурата му е една идея по-кремообразна отклокто ми харесва. Това пречи продуктът да се фиксира бързо и лесно при нанасяне. "Маже" се повечко и трябва малко заиграване, за да се прелее и нанесе добре. Тази мека структура, също така допринася за повече събиране във фините линии.

От другите им продукти за лице, нямам впечатления.

Благодаря. Поръчах си фдт стей мат и пудра стей мат. Мислех да се хвърля и на коректорите им за хайлайт и контур и исках да поръчам от nyx concealer wand, но видях че нямат порцелан, а аз съм прекалено светла. Надявам се, че номер СМФ04 фдт и пудра СМФ01 ще са ок. Нямат от фдт-на номер едно, което си е най-светлото, за това се надявам, че номер 4 ще свърши добра работа и ако подтоновете на фдт-на не ми паснат ще ги оправя с пудрата. Или поне се надявам да мине номера. Ха-ха.

# 260
Имай предвид, че ако кожата ти е суха с матиращата козметика може да се получат т.нар. ''напуквания".  Simple Smile Препоръчвам още и бронзиращата пудра, която е много хубава, както и течният илюминатор ''born to glow"

# 261
Имай предвид, че ако кожата ти е суха с матиращата козметика може да се получат т.нар. ''напуквания".  Simple Smile Препоръчвам още и бронзиращата пудра, която е много хубава, както и течният илюминатор ''born to glow"

Е, това ми е ясно, но мерси иначе за съвета и препоръките. Аз съм си с матираща козметика откакто се помня и нямам проблем. Надявам се само да ми паснат тоновете. Чакам ги да заредят още коректори да пробвам и тях.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 262
  • Щастлива мама на 3 слънца
Аз пак да си питам за спирала хубава.

# 263
Ех...този фдт не е с пълно покритие   Laughing моливите им за устни ми харесват. Този soft matte lip cream не е лош. Аз си го взех в  цвят монте карло. Чудя се дали да взема коректор за хайлайт и контур и без това си взех пудрата. Добри отзиви за hd wand concealer има ли или ще препоръчате друг коректор?  newsm78  Peace Благодаря за вниманието.

# 264
Здравейте!Бих искала да се включа в темата и да изясня някои въпроси, тъй като виждам, че циркулира информация с невярно съдържание.

Фирма "Лукс козметикс"  е оторизиран официален и единствен представител на NYX за България. Ние сме се срещнали и сме  одобрени лично от Scott Friedman. Можете да потърсите информация за него. Абсолютно никаква разлика няма в качеството на продуктите, които се продават в България и които и да било други държави по света. Това явно е вечното подозрение на българина.  

Не знам дали сте запознати, но от около година NYX е собственост на Лореал, което вече води до някои промени в структурата на фирмата, доставка на стоки и т.н. . На срещата ни с представители от Франция на Лореал, се стигна до някои решения. Тъй като Лореал имат филиал в Сърбия и сръбският доставчик е доста стабилен партньор и поради чисто регионални причини, Александър козметикс ще бъде партньор  в логистиката на марката.

NYX  имат представители в Гърция и Румъния също, но и тях няма да видите отбелязани на картата, тъй като всичките ни поръчки, както румънските и гръцките вече ще минават през сръбския дистрибутор. Който в случая ще играя ролята на логистичен партньор за Балканите. Други фирми освен нашата няма да представляват марката в България. По принцип така стои въпросът и с всички други марки - професионални и масови - те минават през сръбската централа на Лореал.

Ние се надяваме, че този нов начин на работа ще ускори доставката на продуктите и че ще имаме по-бърз достъп до най-новите продукти, защото до момента ние с голямо закъснение получаваме новите продукти, тъй като транспортът до Европа отнема известно време.

Надявам се, че сме изяснили ситуацията. Продуктите са абсолютно оригинални и можете да пазарувате спокойно. През септември ще можете да откриете в нов магазин в гр. София целия асортимент на марката, а в момента се подготвя организацията.

# 265
Добре, няма лошо. И факта, че не пращат до България ?   newsm78 newsm78

Не пращат до България, защото нямат право да продават тук. Това право имаме само ние в момента.

# 266
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте предложете ми хубава спирала благодаря

# 267
Здравейте. Къде се предлага Nyx онлайн в бг сега?

# 268
Здравейте. Къде се предлага Nyx онлайн в бг сега?

Вече не се предлагат. Марката е купена от Лореал. Много се надявам скоро да ги пуснат в дрогериите Simple Smile

# 269
През септември ще можете да откриете в нов магазин в гр. София целия асортимент на марката, а в момента се подготвя организацията.

Къде се намира този магазин?

Общи условия

Активация на акаунт