Януари 2007 - повече от 5 години заедно!

• 64 131
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • София, Лагера
Честито Рождество Христово! Бъдете здрави и щастливи!  Hug

Ив, да ти е честит Шошът! Да стане добър и щастлив човек и късметът да го следва по петите!  Hug

Ох, при мама е много хубаво на Коледа, ама ся к'во да ги правя онези две кила на задника? Mr. Green
Сту беееееееееее Joy като прочетох това изречение веднага тръгнах да ти отговарям "Най-добре се топят килограми с помощта на чужд мъж"  Flutter Чак после прочетох какъв късмет си изтеглила  Joy Ей, на прав път съм, значи!  Flutter

Ние сме добре, злият вирус се характеризира с 24часова несваляема Т, но после сякаш нищо не е било, само гърлобол  Whistling Тръгваме по разходки! Party

Цвете, как е положението?

# 526
  • София, Лагера
Забравих да се похваля! Получих най-хубавото (и единственото, което искам) за Коледа - обещание, че ще отидем в Перу!!!
 newsm44 newsm44 newsm44

# 527
  • София
Иве, честит рожден ден на Шош! Да го нацелуваш силно от мен, да е здрав, прекрасен, омаен, палав, щаслив и много радост да ти носи и поводи за гордост!   bouquet  Наздраве!

# 528
  • София
Честита Коледа, момичета! Бъдете здрави и много щастливи.  bouquet

Аз за поредна година се уверявам, че мразя тези фалшиви дни. Искам да заспивам на 23-ти и да се събуждам на 27-ми.  Tired  Поне от нерви не преядох, даже не препих. Днес сме си тримата у дома и това е най-прекрасното нещо. Не искам никого да виждам и да чувам, искам да съм само със Симо и Симона. Това е.

Тя поне намаза огромно количество играчки и за капак тази нощ спа и най-много се радва на... малък плюшен Спонджбоб, който купих за 1 лев!!!  Crazy

Айде, весело доизкарване на празниците!

Цвет, добре сте си дошли у дома! Hug

Ноеми, оправяте ли се?  Praynig

# 529
  • София
Честит празник на Шош и на майка му Heart Eyes!
Много здраве, много късмет и весели игри, добри приятели и сбъднати мечти!

# 530
  • София
Честита Коледа!

Ним напълно те разбирам  Hug, причината да не пиша тези дни - до момента е, че трябваше да се оплаквам  Confused
Разбира се свекър ми беше на гости Tired, НО току що Милуш го закара на автогарата Blush. Може пък и да усетя коледния дух  newsm78. Въпреки че, Борис вдигна температура над 39  Sick, водих го на преглед в Лора и веднага изписаха АБ. Още не съм го купила  Crossing Arms, само червено гърло и Т от по-малко от 24ч. ми се вижда рано за АБ. Та казвайте какво да давам - освен чай, прополки и витамин С  newsm78

Иначе за Бъдни вечер и Коледа и аз се правих на домакиня  Crazy, то сърми, бобени салатки, питки, баници, щрудели и нали аз съм си го готвила  Wink вкусно ми е  Crazy. Леле вчера щях да се гътна от преяждане  Twisted Evil #Crazy

Ноемка много хубав подарък  Grinning. Оздравявайте и вие  Hug

Цветка радвам, се че дребосъка е добре и за празника сте вкъщи  Hug

# 531
  • София
Честита Коледа! santa2

Честит РД на Шош! Ив, наздраве!
Hug Hug Hug Wine Glass

Пожелавам ви здраве, радости и успехи на всички!  Hug

Викс
, вземи тонзилотрен за зачервеното гърло, хомеопатично е, на нас ни помага. Peace
Оздравявайте бързо, за да се видим по-скоро  Hug

# 532
  • Варна
Честит 5-ти рожден ден на Шош! Желая му да е здрав, все така чаровен и късмета да му е верен спътник!
Ивонска, наздраве!   bouquet Wine Glass

Ноеми, поздравление за обещанието!
Бързо оздравяване на всички болнички желая!
Манана, как си?
Ним, Симонка хареса ли Дора (беше писала преди време, че сте намерили такава кукла)?
Вики пък се сдоби с един обрив около устата, ситни червени пъпки, релефно е и се лющи странно.  Май утре няма да го пусна на градина - да го види лекар.  newsm78

# 533
Честит рожден ден на Шош! Нека всичко му се отдава с лекота, да бъде много обичан и заобиколен от верни приятели, да е здрав и с много късмет!

Ив, на теб пожелавам да си винаги близо до него, за да усеща подкрепата ти, но и достатъчно настрана, за да не пречиш на бъдещата снаха... Mr. Green  (не си вдигаш телефона, за да ти пожелая тези неща лично).

Ноеми, кога тръгвате?  Wink  Как е малкият болник?

Викс, как е Борис? Вики, на какво се дължи този обрив?

Ним, задължително ли е това обикаляне по роднини? Няма ли как да си го спестите?

# 534
Честита Коледа!Много здраве, щастие и сбъднати мечти! Hug
Честит рожден ден на Шош newsm59Весел празник Иве  bouquet

# 535
  • Варна
[Ноеми, кога тръгвате?  Wink  Как е малкият болник?
Вики, на какво се дължи този обрив?
Идея си нямам. Алергия ли е, що ли? Досега такова нещо (лющещо се) не е имал.

# 536
  • София
Ним, Симонка хареса ли Дора (беше писала преди време, че сте намерили такава кукла)?
Вики пък се сдоби с един обрив около устата, ситни червени пъпки, релефно е и се лющи странно.  Май утре няма да го пусна на градина - да го види лекар.  newsm78

Дора я оставихме за Нова година или РД, че много неща й се натрупаха.

Иначе при Симона редовно излизат такива обриви около устата - обикновено като реакция към храна. Минават за около ден, ако огранича алергена (ако успея да уцеля кой е всъщност). В повечето случаи не давам нищо и не мажа с нищо.

Викс,  Hug 

ДаВинчи, няма как да ограничим обикалянето по роднини, то и без това е сведено до минимум.  Rolling Eyes

# 537
  • София
Ох, Ним, толкова добре те разбирам  Confused И аз ги мразя тези празници, по-скоро роднинските сбирки покрай тях. Ама, ако мога да заспя още на 21-ви, че да пропусна и рождения си ден - най-добре. Нищо, че не го празнувам, майка ми много държи да ми спретне тържествена вечеря  Rolling Eyes

Ноеми, честито за подаръка Simple Smile

Пожелавам на болничките бързо да се оправят.

Селма, вие как сте?

# 538
  • София; Дружбето
Празници, празници, аз си ги мразя перманентно Simple Smile няма мрънкам навсякъде, квот исках написах у фейса Wink
Честит рожден ден на Шош и тук и само хубави неща да ви се случвам Иве Hug

# 539
  • София
Цвет,  Hug  То пък при вас се струпват най-големите гадости по празниците.  Confused  Дано повече няма такива! Praynig Спазъм ли направи Габчо или пневмония?

Общи условия

Активация на акаунт