Януари 2007 - повече от 5 години заедно!

• 64 130
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София, Лагера
Хау!
Ние сме... не знам как. Мен зверски ме боли гърло. Една приятелка ме посъветва да го мажа с нишадър. Викс, това инфо е и за теб, да оздравява бързо Борката  Wink. Иначе досега пиех Тонзилотрен, но без резултат.
На Тервел очичките му се възпалиха  Confused Утре ще го водя на доктор. То тъпото е, че точно заразяването му съвпадна с ваксина, която очевидно е отслабила имунитета. Confused
Нещо много се бухнах у дълбоката вода с първата ни болест  Tired

Гадна работа е празниците да се превърнат в някаква тегоба  ooooh!. Аз не мога да се оплача от такова нещо, нито ми е тежко, нито се радвам като празнуваме в Свищов. Но пък знам, че това е голяма радост за бабите и го правя с охота.
Но ако трябваше да го празнувам с моите роднини  Twisted Evil

(отивам у фейса да видя какво е написано  Twisted Evil)

# 541
  • Варна
Ноеми, ако ти се пробват бабини илачи, може да пробваш компреса с извара. При мен се оказа, че действа много добре.

# 542
Ноеми, ако ти се пробват бабини илачи, може да пробваш компреса с извара. При мен се оказа, че действа много добре.
   Потвърждавам!Действа фантастично!  Peace Peace Peace

Този компрес направо ни върна към живот при предпоследния вирус,дето всички бяхме със зверски ангини....

Ноеми,не отлагай!

# 543
   Честито 5-летие на Шош и тук!Дано расте здрав и радостен!Дано успява да прави майка си горда и щастлива!  Hug Grinning  bouquet

# 544
  • София; Дружбето
Ним, спазъм. На чиста снимка не спря да свири и до днес, затова не искаха да ни пускат Crazy

# 545
  • София, Лагера
Вики 76, Селма, кажете ми, моля ви, на практика това как става? Чувала съм го, знам, че действа, но не мога да си представя да се омажа като торта, да бликат топченца извара от врата ми, да не мога да си изчистя косата  ooooh!

# 546
  • София
И аз съм се подготвила за компреса с извара  Crazy, имах само чаша мляко и май прекалих с оцета  Sick, ще изчакам да заспи иначе мисията е невъзможна.  В момента е добре, играе и не иска да ляга, следобед доста поспа и като се събуди пак вдигна Т, но я свалих с Нурофена. Пфу дано се разминава вече  Crossing Arms
Ноеми, Милуш при последната болест се лекува с Хербитусин  Peace. Ще проверя дали не става и за децата  Thinking

Ноемка аз пресичам млякото с оцет, изцеждам и завивам изварата в тензухена кърпа или нещо подобно.

Последна редакция: пн, 26 дек 2011, 22:41 от vicks

# 547
Ив, честито на порасналото ти момченце! Да расте здрав и щастлив!

# 548
Ужас! И нас са ни налегнали болести. Аз карам 4 ден на воден сладолед, понеже не мога нищо друго да преглътна.  Crazy На връх Коледа ходих в спешното, защото 4 дни можех да си сваля температурата.  Crazy Та утре трябва да дам кръв и ако нямам жлезиста треска съм с гнойна ангина и ще почнат да ме лекуват.  Crazy
Ноеми пък е с отит и и текат разни гадости от ухото.  Crazy
Изобщо и при нас беше весело по Коледа. Поне идва още един празник, та на него да се представим подобавашо.  Mr. Green

# 549
Колко много болнички има тук... Стискам палци всички да оздравяват бързо!  Praynig

Честита Коледа от мен!
Честит рожден ден на Шош на патерици!
Честито и на другите рожденици, които съм пропуснала напоследък!   bouquet

# 550
    Ноеми,компресът се прави така:
    Купуваш извара не много течна(при нас беше Жоси -саламче).Взимаш парче найлон,по него разпределяш изварата (слой около 1 см),покриваш изварата с марля (която се купува от аптека).
   С марления слой към кожата слагаш компреса в областта на шията,да ти покрие хубаво мястото на сливиците и около тях.ОТгоре се завиваш с някой шал.Подгъваш хубаво за да не тече.Търпиш 2-3-4 часа(може и цяла нощ).После се миеш.При нужда компресът се повтаря.

Белтъкът на изварата изтегля възпалението от сливиците.
    Облекчението настъпва още от първия компрес.

Мопси,пробвай и ти компреса!
   Ле ле,как сте се подредили с тея болести ...... ooooh! ooooh! ooooh!

Стискам палци да оздравявате бързо!  Praynig Hug

# 551
  • София
Голямо гуш за всички болнички малки и големи! Бързо оздравяване! Praynig

Цвета, само на Вентолин ли сте в момента? Дано Габчо се подобрява!  Praynig

Успешна и здрава нова седмица, момичета!   bouquet

# 552
  • Русе
Честита Коледа на всички!
Най-искрени благопожелания за здраве и сили,
за ползотворни дела,
за топлота и доброта - дарявани и получавани,
за дни на радост с усмивки и веселие,
за мигове на сбъднати мечти.

Честит Роден Ден на ШОШ! Малко със закъснение  Blush Ив, да е жив здрав и послушен Wink

На всички болни бързо да се оправят  Hug

# 553
  • Варна
Ноеми, vicks вчера е описала както аз правя компреса (обикновено няма как да ходя до магазин да търся извара).
Дано всички болнички са добре!  Peace
Аз не можах да заведа Вики при лекар - всички, на които имам доверие са в отпуск. Хомеопата му изписа гранулка по описанието ми по телефона. Сега ще чакам да видя резултата.

# 554
Честит рожден ден на Еличка на Да Винчи    bouquet
Нека бъде все така очарователна, да развива таланта си и след време редовно да я виждаме по Тв, защото е станала много известна певица.
Да Винчи наздраве   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт