Януари 2007 - повече от 5 години заедно!

• 64 120
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • София, Лагера
Честит рожден ден на Еличка!   bouquet Да бъде здрава, да стане хубава и умна мома и всичко да й иде така отръки, както пеенето!

Момичета, мерси за съветите! Селма, както си го описала компреса наистина не звучи така неприятно, както аз си го представях  Sick Следващия път ще опитам, сега вече се оправихме.

Викс, как сте?

# 556
  • София
ДаВинчи, да ти е жива и здрава малката пораснала Еличка! Много щастие, много усмивки, много весел празник ви желая и дано ти носи много поводи за радост и гордост! На здраве и наздраве!  Simple Smile  bouquet

Също така честит рожден ден със закъснение и на Ева на ВВенкова. Да е много здрава и все така прекрасна като майка си!  Simple Smile  bouquet

# 557
  • София
Честит рожден ден на Еличка! Все така хубава и талантлива!
 newsm59  bigdance2
Честит рожден ден на патерици и на Ева! Много здраве и щастливо детство!
  Tada

# 558
  • София
Ами и аз не знам  Tired. Уж вчера нямаше Т, но започна със суха кашлица  Confused. Днес Милуш го заведе при педиатърката, която междувременно е получила сведение, че сме били в Лора и ни е изписан Клацид. По това време е вдигнал Т към 38 градуса и тя го навряла в на кучето г...а, като не сме му дали АБ защо въобще сме го водили на лекар, ние за лекари ли сме учили и т.н... Той съответно ми натри сол на мен, защото аз отказах да го дам. Абе въобще.....
В крайна сметка е изписала друг АБ - май Сумамед.

# 559
Честит рожден ден на Еличка и на Ева! Да са много щастливи!   bouquet

# 560
  • София
Ева на ВВенкова и злото да я забрави!  Praynig Много щастие на двете хубавици, дълъг живот и сбъднати мечти!  Hug

.... като не сме му дали АБ защо въобще сме го водили на лекар, ние за лекари ли сме учили и т.н...

Ще рече човек, че без АБ няма оцеляване!  Crossing Arms Tired

Мацки, горещо ви препоръчвам Младежкия театър - нов, чист, организиран, дори луксозен!  Wink Днес гледахме Малкият Мук там и всичко друго бледнее безнадеждно - светлини, костюми, декори нямат аналог друг!  Sunglasses

# 561
  • София
Честит рожден ден на Алекс на Селма!  bouquet  Да расте здрав, бъбрив, палав, щастлив и много безгрижен! Селма, честит празник! Само здраве и хармония ви желая от сърце! Heart Eyes

Честит рожден ден и на Деница на Рали!  bouquet  Да е здрава, все така прекрасна малка госпожица, много радост и гордост да носи на мама и тати и да изкара един чудесен ден днес! Hug Heart Eyes

Ех, занизаха се рождените дни, колко хубаво!  Simple Smile

# 562
Честит рожден ден на Алекс и Дени! Бъдете здрави и щастливи деца!

Честит рожден ден и на тези, които пропуснах последните дни!Бъдете живи, здрави и послушни! Много исках да се включа, но нали по Коледа  стават чудеса, та компютъра се развали точно когато ми трябваше.

# 563
  • София
Честит Рожден Ден на Ели! ДаВинчи, да ти е все така прекрасна и талантлива, да расте здраво и усмихнато дете.

Селма, Честит Рожден Ден на Алекс! Нека твоите желания за него се сбъднат. Пожелавам ти го от сърце.

Честито на Деничка! Да е здрава, щастлива и късмета винаги да я следва.

Честит Рожден Ден и на Ева! Щастливо детство и желая.

# 564
  • София
Честит рожден ден на Дени и Алекс! Да са много здрави, весели и малко палави!

Наздраве!

# 565
Честит рожден ден на Алекс  bouquet
Нека бъде едно специално дете в сърцето на родителите си, но не в смисъла, който влагат в момента. Селма пожелавам ти да се гордееш много със сина си и съм сигурна, че след време ще има за какво.
Честит рожден ден и на Дени на Рали М. Нека бъде упорита като майка си в преследване на мечтите си   bouquet

# 566
Честит рожден ден на Еличка!!! Да порастне все така прекрасна, красива и нека живота й е изпълнен с безгрижни игри и много усмивки   bouquet

На Дени ще пожелая щастие, да ви носи много поводи за гордост и незабнавими мигове!!!   bouquet

На Алекс и Селма пожелавам здраве, взаимна сила и много търпение! Да вярвате в мечтите си и да постигнете всичко, за което се борите!!!  bouquet

# 567
  МНого благодаря на всички за поздравленията и пожеланията!  Hug Hug Hug

Вчера изкарахме доста приятно!Алекс получи чудесни подаръци!В 12 през нощта още сглобявахме един от конструкторите!  Crazy  Grinning
  Юлечка и тя намаза покрай батко си.  Laughing

Аз още от предния ден бях преизпълнена с всякакви чувства. Припомнях си бременността с Алекс,раждането,гледането.....
   Следващия ден разказвах  някои неща на Алекс и изведнъж той с трепереща уста ми припомни,как ,когато сме били в болницата,той е лежал до прозореца и плакал,защото му е било много тъжно да е сам без мама.  Cry
   Много се учудих!Креватчето му в интензивното наистина беше до прозореца,и наистина често го заварвах да плаче,когато идвах да го видя.       Нима го помни!!!  Shocked

Сега е жив и здрав!И вече 5-годишен!Толкова съм благодарна на Господа! Praynig Hug

# 568
  • София, Лагера
Селма, разчувства ме!  Hug... дали наистина може Алекс да помни? Rolling Eyes

# 569
... дали наистина може Алекс да помни? Rolling Eyes
    Не знам....
    Днес пак ще го заговоря по темата.И на мен ми стана любопитно.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт