Януари 2007 - повече от 5 години заедно!

• 64 120
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Честито на Еличка, Дени и Алекс! Да растат здрави, щастливи и безгрижни!

newsm59  bigdance2 Tada  bigdance2  party023  party041  party002

# 571
Селма, много интересно, разпитай го и разкажи. И на мен ми стана тъжно, представих си го сам, малък и далеч от мама.  Confused
Софи пък ми разправя, че Ноеми дошла и и казала, че е време да излиза от коремчето ми за да може тя да влезене. Били за малко заедно, но им било тясно.  Laughing
На мен вече взе да ми минава гърлото и да ми спадат лифните възли. Вече не искам да видя воден сладолед. Ще се пие на НГ.  Mr. Green

# 572
  • София
Селма, едната ми сестра има феноменална памет, никога не е учила "уроци" и "думи" по хуманитарни предмети, защото запомня всичко в час. Та тя твърди, че има спомен от изписването й от родилния дом за нещо, което никога не й е разказвано. Няма го и на снимка.

Та не знам, склонна съм да вярвам, че е възможно силен емоционален шок да се запечата в съзнанието така, че да не го забравиш.
Или просто мозъкът на различните хора е устроен различно и някои хора забравят по-малко от нещата, които са важни за тях.

Момичета, стиснете по един палец за Симона. От снощи е на вентолин, моля се само да се справим у дома без усложнения!  Praynig Praynig Praynig

# 573

Момичета, стиснете по един палец за Симона. От снощи е на вентолин, моля се само да се справим у дома без усложнения!  Praynig Praynig Praynig
     Praynig Praynig Praynig
     Дано се справите,Ним!
     Удивително за сестра ти!(аз имам спомени от 1-годишна,но от родилния дом......това за мен е вече феномен!  #Crazy )

За помненето на Алекс.....Нямаше да се отнеса толкова сериозно към "спомените" му,ако снощи не видях сълзи в очите му и изкривената му устичка,когато ми споделяше......

Мопси,интересни неща разправя Софи!  #Crazy Grinning
    Слава Богу,че оздравяваш!Хайде до 2012 да си в перфектна форма!  Party

# 574
  • София, Лагера
НимPraynig

Мопси, Селма, направо ме вкарвате в мисли. Не смея сега да оставя Тервел да ревне  Mr. Green
Извън майтапа - много ми е интересно това, което споделяте!

Цвето, как си, бре?

# 575
Здравейте, момичета!

Първо да честитя рождените дни на АЛЕКС, ЕЛИЧКА И ДЕНИ! Бъдете здрави, усмихнати и много, много щастливи!

Толкова отдавна не съм писала, че едвам намерих бутона за нов отговор.  Crazy

Пожелавам на всички весело посрещане на новата година и нека тя ни донесе само здраве, успехи и радост.

Ним, бързо оздравяване на Симонка.

# 576
  • Варна
Ним, стискам палци на Симонка да се справи и да посрещнете спокойни и щастливи новата година!  Hug

Ноеми, а ти как си?

# 577
  • София, Лагера
О, аз съма като нова, с изключение на временни неразположения (махмурлук)

Ина, развам се, че се появи.  Peace Като гледам, подписа ти, верно отдавна не си се вясвала насам  Simple Smile

# 578
Ним, как сте?

# 579
Ним, стискам палци! Praynig

# 580
  • София; Дружбето
Ним, кажи как е Симонка

# 581
  • София
Нимче, да се размине на Симонесата  fingerscrossed

Ин@ радваме се да те "видим ", пиши как сте  Hug

Нещо май и аз прихванах от Борис  Sick, от снощи ме боли гърло  Crossing Arms

# 582
    Ним,как е положението при вас?
    Като мълчиш,почвам да се напрягам..... Confused

Ин@,радвам се да те видя! Hug
    Как сте?Как е Алекс?Пиши малко повече!  Hug

vicks,започвай гаргари със сребърна вода!Много помагат!  Peace

# 583
  • София
Не смеех да пиша, че нощите са най-тежки при нас.
Спа спокойно, днес не се е изкашляла дори веднъж.  Shocked  Какво беше това чудо вчера не знам, ама да си остава там в миналия ден и да не се връща въобще! Praynig

Дано, дано, дано!

# 584
  • София
Не смеех да пиша, че нощите са най-тежки при нас.
Спа спокойно, днес не се е изкашляла дори веднъж.  Shocked  Какво беше това чудо вчера не знам, ама да си остава там в миналия ден и да не се връща въобще! Praynig

Дано, дано, дано!

Амин!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт