Били, приятно прекарване

Дани, нямам думи, дано е леко и бързо мине. А нощта как мина?

НР, а Ивчо казва на баща си "Ами тате, слушай ме сега, ще отидем в банката и ще грабим мноого-мноого парьички!!!"

.
наистина не мога да повярвам, аз не бих я мъчила повече с градината. Дано в училище е по-добре. На наши приятели детето ходи на предучилищна в училище ощи от 5г., но не всяко училище го предлага. В 31во напр. въобще нямаха преди предучилищна, сега не знам.
наистина пробвай, пк ако не стане, за отказване е лесно. Има деца, които неспят следобеден сн никде освен в ДГ
с хомеопатия пробваш ли я?
и стаята е наша , моя и негова
милото дете, виждаш ли как мисли за тебе още от сега, много му се радвам
. А и честито за договора, много се радвам! Лека и доходна да е работата!!! 
Аз също не обичам да разчитам на друг да ми гледа детето, и съм една - все ги наблюдавам - трябва да ми са пред очите, въпреки че и да съм до тях, пак е възможно да паднат и да се ударят, всичко е случайност - важното да не се случва
. А за хомеопатията незная вече какво да правя - давам и хомеопатия, естествено, но незная защо още не се получават при нас нещата, просто при Вероника всичко се развива със скоростта на светлината, понякога дори не може да се реагира - точно като този път и хомеопата го е старх да не обърка нещо и да не се озовем пак по негова вина в болницата
.
и обяснява как са танцували, на коя песен, как са се въртели, стъпките - всичко - много и се отдава.
Малти на балет ще са 
Дано няма последствия и бързо да забрави преживяното 

И аз съм така като отидем на село, искам някой да се занимава с него, а аз да правя нещо друго 
Мисли детето за тебе, да не вземе да паднеш отвисокото го е страх 
, и той се уплаши скочи - взе да го търси, а и в тъмното незнае как да го спре, звукът един такъв силен
. Вероника и баща и обаче си спят, тях и блока да падне - нищо не може да ги събуди
. И денс сутринта пак рано рано ни събуди дребния с тоя часовнки - та щях да му откъсна главата
.
, а как го приспиват с инжекция ли - то затова го е страх детето. Ти каква ваксина за грипа му сложи как се казва?
Днес чакам да излезе резултата от гърления секрет.
Браво на Вероника, бързо да се възстановява. 
Инфлувак му сложих. Миналата седмица на докторката и се стори че му е по-зачервено гърлото и баща му отнесе противогрипната. Сега остана само баткото. И него го гони шубето